Nieuw

Unfassbarer Justizskandal: Weil konfessionsloser Schüler sich weigerte, eine Moschee zu besuchen, kommen seine Eltern nun vor Gericht

Von Michael Mannheimer, 21.6.2017

Die halbe deutsche Justiz besteht bereits aus hochkriminellen Rechtsbeugern

Wo sind wir? Leben wir noch in Deutschland – oder sind wir schon in Saudi-Arabien? Dieses Land (und andere fundamental-islamische Ländern ebenfalls) bestraft seine Bürger, wenn sie nicht pflichtgemäß zur Moschee gehen.

Das gibt es nun auch in Deutschland. Die Welt berichtet über einen geradezu unfassbaren Justizskandal:

Lees verder >>

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7465 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Unfassbarer Justizskandal: Weil konfessionsloser Schüler sich weigerte, eine Moschee zu besuchen, kommen seine Eltern nun vor Gericht

 1. Dat is in Nederland net zo,neem die Karbaat in Barendrecht,zijn ex ging dat de politie in 1994 vertellen,maar de elite wordt beschermd en werd het ontkend,zoiets deed een arts niet,de regio van zijn zaad voor zien.Bij het Zuiderziekenhuis werd hij ontslagen hierom,tgt werd hij door het Albert Schweitzer ziekenhuis aangenomen en ging hij gewoon door. De schoonzoon van Cornelis Verolme had 4,3 miljoen in 1985 van de overheid gehad voor duwbakken,die nooit zouden worden gebouwd,als zijnde negatieve WIR,geen haan ,die daar naar kraait,hij als elite werd door rechters beschermd,zoiets doet een directeur niet,werd er gezegd.Robert Dee was directeur van een expeditie bedrijf,wat gestolen auto’s uitvoerde naar Syrië met allemaal dezelfde nummerplaten en hij had dat nooit gezien,ach kom,ze lagen gewoon in zijn garage en hij reed er zelf ook mee,uiteraard de duurste merken.Opleiding:lagere school en zijn huis stond vol antiek,hij liet al heel jong een huis bouwen en voor de rechter beweerde hij dat hij dat met verlies had verkocht,het was mijn buurman en op de rechtbank zag ik de leugenaar staan.Waar ik rechbankverslaggeving deed. Hij kreeg 1,5 maand voor zijn miljoenen oplichting.Bij rechters regeert de leugen,de arrogantie van de rechterlijke macht,waardoor het recht vele malen wordt verkracht. Zij weten het ook beter dan het Pieter Baan,zodat een verkrachter en moordenaar,zijn gang weer kan gaan.Misdaad loont,dat heeft de rechter zo vaak aangetoond.

  Like

 2. premium

  Rapper Marouane B. uit Arnhem, zit al jaren in Syrië. Hij komt echt niet terug voor de rechtszaak.
  Rapper Marouane B. uit Arnhem, zit al jaren in Syrië. Hij komt echt niet terug voor de rechtszaak.

  http://images0.tcdn.nl/reportage/article28448099.ece/BINARY/qs/Marouane_Boulahyani

  Nul van de tien terreurverdachten verschijnen vandaag voor de rechter

  Schrikbeeld van de AIVD

  Hij had eigenlijk voor het hekje moeten staan, maar Marouane B. is er niet; hij zit in Syrië. Schrikbeeld van de terreurbestrijders is hij. Justitie vermoedt zelfs dat hij mensen heeft onthoofd. De Arnhemse rapper en jihadist is een van de tien Nederlandse IS-strijders die vandaag bij verstek worden berecht voor de Rotterdamse rechtbank.

  Het leven is hard in het kalifaat, verzucht de 22-jarige Marouane B. in een interview via Facebook, waar hij af en toe opduikt. Inmiddels is hij alweer weken van de radar verdwenen. Ondergedoken? Gesneuveld? Opgesloten? „Europeanen komen vaak in de bak hier”, vertelde hij eind mei via Facebook. „Die verdenken ze van spionage. Ze roken vaak sigaretten of jointjes, dat is hier natuurlijk ook te krijgen. Of ze luisteren muziek. Dat is in de ogen van IS iets ergs en daar zit straf op.”

  Een rapper die afreist naar een land waar muziek verboden is, dat kon nooit goed gaan. Ook geweld hoort in het kalifaat bij het dagelijks leven. De Arnhemmer stuurt De Telegraaf een gruwelijke foto van een van zijn Nederlandse vrienden, die glimlachend zijn kalasjnikov gericht houdt op het afgesneden hoofd van een gekruisigd lijk in een rode overall.

  http://images0.tcdn.nl/reportage/article28448103.ece/BINARY/qs/isis

  Justitie verdenkt Marouane ook van het afsnijden van hoofden. De rapper zelf ’praat niet graag over dat soort dingen’. „Ik weet daar echt niks van. Ik kan niet eens een kip slachten, man. IS bemoeit zich trouwens ook niet met jullie wetten. Onthoofden valt nogal mee in vergelijking met de elektrische stoel.”

  Geweldig

  Rond 2011 hangt ’Maru-One’, zoals hij zich dan noemt, met vrienden rond op straat en in snackbars. Hij rapt over meisjes. Dan raakt hij in de Al-Fath-moskee in Arnhem in de ban van het geloof en gaat het snel. Zijn nummers gaan nu over de islam. Vrienden van hem zijn dan al vertrokken naar Syrië, ze sturen foto’s om te laten zien hoe geweldig het kalifaat is. De Arnhemmers willen de Syrische bevolking helpen. In november 2013 neemt Marouane stiekem het vliegtuig naar Turkije en steekt daar de grens over.

  Marouane wil best terug naar Nederland maar kan niet ontsnappen, meldde justitie tijdens een eerdere zitting in maart. IS treedt hard op tegen verraders. De rechter bepaalde dat het proces tegen hem en negen andere IS-strijders gevoerd mag worden, ondanks dat de verdachten er zelf niet bij zijn. Wel moesten zij, zo werd in maart bepaald, langer de tijd krijgen om terug te keren. Maar volgens een woordvoerder van het Openbaar Ministerie hebben nul van de tien terreurverdachten afgelopen maanden van die uitnodiging gebruikgemaakt.

  „Het recht om bij mijn eigen proces te zijn wordt mij ontnomen”, klaagt Marouane in Syrië. „Ik heb niet eens een advocaat. Op een dag als de tijd rijp is zal ik terugkeren naar de geliefde straten van Arnhem. Ik zal deelnemen aan het proces. De kans op vrijspraak is groot. Omdat ik een soldaat ben tegen de onderdrukkers, geen terrorist. Nederland kan mij voor niets berechten. Dat ik bij IS ben is duidelijk. Maar hebben ze bewijs dat ik meevecht? Nee.”

  Justitie bezit in elk geval foto’s van de Arnhemmer met een kalasjnikov en een Facebook-gesprek waarin over onthoofdingen wordt gesproken. Voor justitie geldt de zaak van Marouane als een van de zwaardere.

  „Om deelname aan een terroristische organisatie te bewijzen, hoeft het OM alleen maar hard te krijgen dat hij aan de kant van IS heeft gestaan”, zegt terrorisme-expert Jelle van Buuren van de Universiteit Leiden. „Ergens poseren met een geweer en een zwarte vlag is genoeg en verhalen dat je alleen zielige katjes hebt geholpen, daar heeft de rechter zijn buik vol van.”

  Wilders

  Nederlanders zijn geneigd om vergoelijkend over polderjihadisten te praten, merkt de Leidse hoogleraar terrorisme Edwin Bakker. Hij ergert zich daaraan en gebruikt daarom in zijn boek over Nederlandse strijders een aantal schokkende foto’s om te laten zien wat ’onze jongens’ daar uitspoken. Poseren bij executies bijvoorbeeld, of die zelf uitvoeren.

  „Er is een grote wens om hen te zien als zielig”, zegt Bakker. „Dat wegkijken voor die oorlogsmisdaden, daar kan ik echt niet tegen. En ook niet tegen verzuchtingen dat ze dit doen omdat ze hier geen stageplekken krijgen of omdat Geert Wilders zo naar doet tegen moslims.”

  Marouane B. heeft in elk geval niet veel medelijden met ons. Als een terrorist zou toeslaan in Nederland, dan zou hij niet verdrietig zijn, laat hij weten. „Ik zou aan de zijlijn toekijken, zoals een kat zonder emoties.”

  Klap

  Ons land is niet veilig, waarschuwt hij. „Nederland is waar ik ben opgegroeid, allemaal leuk, maar jullie doen het zelf, jullie bestrijden IS en dan kan je een klap terugverwachten. Zo gaat dat in oorlog. Denk je dat je van de aanslagen af bent als je IS uitroeit? Echt niet. We moeten een contract afsluiten, dat deed de profeet ook. Laten jullie ons met rust, dan wij jullie.”

  Marouane geeft toe dat hij verstand heeft van wapens, ’zoals iedereen in oorlogsgebied’. Maar zelf zou hij geen aanslag plegen. „Dan is mijn moeder de dupe. Of ik eet mijn hele leven broodjes kaas in de cel. Ik hou van muziek maken, ik heb een miljoen views gehad op YouTube, dat wil ik niet verliezen. Als ik terugkom en ooit uit de bak kom, ga ik doorknallen als rapper.”

  Hij is bezig met nog meer projecten. Zo is hij bezig met het maken van een documentaire uit IS-gebied. „Ik heb nog beelden nodig uit Nederland van Schiphol en de treinen”, zegt hij zonder uit te leggen wat hij daarmee bedoelt. „Dan heb ik echt iets zieks waar ik straks een beetje geld mee kan verdienen.”

  Bron: telegraaf.nl/premium

  Laat die woestijnrat lekker in Syrie blijven.

  Wij zitten hier echt niet op zijn terugkeer te wachten.

  Like

 3. JackvanderVeen // juni 22, 2017 om 08:18 //

  Wordt straks 160uren schoffelen in Syrië onder bescherming van de Amerikanen voor alleen die (helaas) nog ademen.

  Like

 4. Je mag toch hopen, dat die Marouane tegen een Koerdische hakbijl is opgelopen.
  Aaan die rattenkop valt overigens weinig te vernielen.

  Like

 5. sudare // juni 22, 2017 om 11:44 //

  Ist der Freissler schon wieder da?

  Like

 6. Een rapper is een crimineel of een wannabee crimineel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: