Nieuw

Thierry Baudet út it krekte hout snien

En natuurlijk is dit een knipoog naar de net zo waardevolle “no2” zoals deze zichzelf placht te noemen.

Thierry Baudet dasstrikThierry @thierrybaudet buldert door de kamer, Thierry veegt de vloer aan met de elite, Thierry laat die gehele kleffe pluche-plakkende arrogante kliek intellectueel mijlenver achter zich. Wat een frisse wind, wat een verfrissende ideeën en zo een turbulentie waarmee hij het partijkartel op z’n grondvesten doet schudden.

You go Thierry, you go!

Met een uitstekende waarneming van Paul Nielsen in z’n nieuwste video…

 

 

 

 • This is Thierry: The Dutch Wonderboy


Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1532 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

10 Comments on Thierry Baudet út it krekte hout snien

 1. Ik heb alle discussie, gesprekken van bijden met “groot genoegen “geabsorbeert”! Mijn stem gaat naar hen ! “Geert laat het” afweten op alle “fronten ! Mêt deze twee krijg ik dat “Fortuyn gevoel weer ! Minpuntje van Baudet ,äls een “Diva op zijn “vleugel liggen “en zijn “domme uitlatingen over vrouwen ! “Niet meer doen ! Geert deed dat met “minder en “kopvoddetax ! “Dat werkt alleen maar tegen je , “je geeft de “linkse imbecielen een “stok om mee terug te “slaan ! Ën gaat de hele wereld over via “media ! Ën het is uiteindelijk niks meer dan “schelden ! Zoal “kinderen dat doen ! “Geerts “grootste “tegenstander is Geert !!

  Liked by 1 persoon

 2. Thierry, dat is toch die gozer die graag abu laadklep als 1ste minister president van Nederland zou willen, en de banden met Turkije wil verstevigen.
  Nee echt, die komt er dan wel met dit volk. Moet helemaal goed komen.

  Like

 3. @BertG, Toch heeft ie een goede aanpak vwb islam, in ieder geval realistischer dan Wilders op dit moment. En die Abu Laadklep… hij ziet nu zelf ook gevaar van infiltratie. Ben afgelopen maandag naar partijcongres FvD in Nieuwegein geweest. Klare taal maar wel wezenlijke andere aanpak dan Wilders, veel effectiever. Hopelijk nieuwe verkiezingen, dan gaan zij veel zetels winnen.

  Like

 4. Als je 20x per dag bid, dan ben jezelf een gevaar.
  Die toer die hij bouwt, hoort helemaal bij het plan, abu is niet helemaal achterlijk.
  Geert pakt het inderdaad niet altijd even handig aan, dat is een wel een punt.
  Maar Thierry heeft helemaal niets tegen mossels en moskee’s, daar hoef je wat dat betreft echt niet zo van te verwachten.
  Daarvoor moet je toch echt bij de PVV wezen.
  Geen enkel zinnig mens wil de banden met Turkije aanhalen, dan zou er toch een lichtje bij jou moeten gaan branden.
  Ik vind het vooral iemand met gladde gelikte praatjes, en sommige vallen daarvoor.

  Like

 5. Ach @BertG lees wetsvoorstel BNW eens, geen speld tussen te krijgen. Nadruk op handhaving. Wilders zijn gedachtegoed begrijp ik, sta daar 100 procent achter maar is voor t volk een brug tever. Hij maakt niets klaar. Lees mijn “Open brief aan Geert Wilders” alhier op de site te vinden…
  #NUFFSAID

  Like

 6. Die had ik gelezen, daar ben ik het ook helemaal mee eens, wat jij opgeschreven had.
  En je hebt gelijk, op deze manier maakt Geert niets klaar.
  Het is een 1 mans partij en de rest moet maar afwachten tot hij weer iets bedenkt.
  Inspraak is niet gewenst, en daar heb je het maar mee te doen.
  En veel te veel met het buitenland bezig, je hoort hier nauwelijks iets van ‘m.
  Je leest enkel waar hij nou weer allemaal is geweest en hoe goed ze ‘m overal vonden.
  Wij in Nederland hebben daar inderdaad geen moer aan, leuk voor je ego, maar meer niet.

  Liked by 1 persoon

 7. @ Zeepertje en @BertG.

  Inderdaad, ben het met jullie eens.

  Ik vind dat Geert zichzelf af en toe overtroeft , maar met zijn anti-islamstandpunten, ben ik het geheel eens, maar als Geert ‘het’ verkloot, hebben we altijd Thierry en Theo nog

  Thierry doet mij ook aan Fortuyn denken.

  De volgende gemeenteraadsverkiezingen zullen we het gaan zien.

  Fortuyn mis ik nog steeds.
  Dat was een scherpzinnige intellectueel (gelukkig niet zo een slinkse uva intellectueel) en 1 met een zeer goede visie op de politieke en maatschappelijke
  problematiek.

  Liked by 1 persoon

 8. Baudet had bij de 2e Kamer verkiezingen net niet genoeg stemmen om 1 raadszetel in de adamse gemeenteraad te halen.
  De PVV had 6.66% procent van de stemmen tel daarbij op de verloren stemmen van GeenPeil, VNL en de teleurgestelde vvders/50+etc. en de double T’s kunnen zo maar 21 maart 2018 met 6/7/ man/vrouw ( vooral mooie vrouwen) de gemeenteraad van Mokum binnen huppelen.
  Ik zet in op 12% van de stemmen.
  Eindelijk weer eens een pianospeler in de gemeenteraad na al die fluitspelers ( rattenvangers ) van de pvda.

  Liked by 1 persoon

 9. Ik bedoel dus de stemmen die FvD e.a. maart 2017 in Adam behaalden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s