Nieuw

STOP! moslimkindjes mogen niet zwemmen tijdens ramadan wegens stiekem water drinken

Ja de achterlijkheid bij het kopvoddenvolk kan steeds maar weer wat verder worden opgerekt en het blanke meeloop klootjesvolk wandelt in alle rust mee in de trein der gestoorde zielen die ons allen in de afgrond doet belanden. Het zou op zich zelfs een goed plan van ‘extreem rechts’ Nederland kunnen zijn. De zwemlessen van moslims moeten worden stopgezet tijdens de ramadan aangezien de zwemmers al dan niet bewust wel eens wat water tot zich zouden kunnen nemen. Nee ik ga nu niet stellen dat ze helemaal geen zwemles moeten krijgen zodat het probleem der islam op een natuurlijke manier kan worden teruggedrongen, maar denken…..

Wat een enorme berg achterlijkheid is dit nu weer was de eerste reactie die bij mij opkwam toen ik een stukje onder ogen kreeg van het Duitse blog Epoch Times met bijbehorende onderstaande filmpje.

Het wordt je ook met de dag lastiger gemaakt om de volgers van deze achterlijke inteelt ideologie nog serieus te nemen. Je kunt je best doen en soms zelfs een beetje begrip proberen te tonen maar juist op het moment dat je denkt dat het niet maffer meer kan dan verzinnen ze weer iets anders.

Meer geweld is één van de kenmerken van de islamitische ramadan en kinderen die lessen op school missen door de ramadan is ook al de normaalste zaak van de wereld geworden en wanneer er teveel moslims op school zitten dan hebben de leraren gewoon een studiedag op de islamitische feestdagen dat voorkomt problemen.

Ziek, zwaar ziek en het zoveelste bewijs dat deze inteelt ideologie niets te zoeken heeft in onze samenleving dus lijkt het mij een prima plan om voor een natuurlijke uitloop te gaan zorgen. Bijvoorbeeld helemaal niet meer eten en drinken ongeacht of het wel of geen ramadan is en stoppen met zwemlessen maar wel één keer per maand de maas overzwemmen en weer terug.

Wanneer het kopvoddenvolk zelf met achterlijke initiatieven komt dan wil ik daar met alle plezier van de wereld aan meewerken.

met groet Bolo

 

 

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2102 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

16 Comments on STOP! moslimkindjes mogen niet zwemmen tijdens ramadan wegens stiekem water drinken

 1. polderboy // juni 22, 2017 om 21:10 //

  Voor de overheid levert het geen probleem. Ze worden betaald om het te regelen, en de regeling uit te voeren. De kosten worden overgeslagen over de bevolking middels belastingen.
  Verder is het inspirerend om in het kader van de multiculti zulke interessante uitdagingen te mogen aanpakken, en levert het ook nog eens meer ambtenaren op, baantjes voor bekenden binnen het netwerk zijn daarbij niet ongebruikelijk.

  Stel een imam klaagt erover, dat vogeltjes op het dak van de moskee schijten. En dat mag niet volgens de islam.
  Een ambtenaar die regelmatig overlegt, gaat een rapportage opstellen, de gemeente moet immers maatwerk leveren, en daarom wordt na overleggen op diverse niveau’s besloten dat een ambtenaar manager wordt van het schijtproject. Mooi, want een manager wordt flink betaald. Na het opstellen van het plan tot uitvoering, en de interne overlegcyclus, wordt het schijtproject goedgekeurd en voorgelegd aan de imam. Daarin staat dat een ambtenaar tweemaandelijks het dak komt schoonmaken.
  De imam keurt het af, en dreigt dat in de geloofsgemeente wel een onrust zal kunnen ontstaan nu de gemeente de heilige plaats, wat elke moskee is, bewust laat onder schijten en ontheiligen. Om toch de gemeente van dienst te willen zijn, stelt de imam een compromis voor. Elke vrijdag, tijdens de belangrijkste dienst, is het dak schoon.
  In de gemeente volgen weer overlegcyclussen, en goedkeuring volgt, want uiteindelijk is de rust en orde behouden door de burgemeester en ambtenaren.
  De schijtmanager wordt gepromoveerd tot landelijk schijtmanager, want alle moskeeën willen het, en een batterij schijtambtenaren worden aangesteld om overal uitvoering te geven aan het schijtproject.
  De schijtambtenaren, die de multiculturele integratie hebben begeleid krijgen voor hun schijtverdienste een schijtoorkonde. De schijtmanager een extra bonus.

  De islamieten rollen met zijn allen van het lachen door de moskee.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // juni 23, 2017 om 00:20 //

  “Het wordt je ook met de dag lastiger gemaakt om de volgers van deze achterlijke inteelt ideologie nog serieus te nemen.” Dat is zeker een schrijffoutje? Of meen je het echt serieus dat je nog je best doet om ze serieus te nemen. Ik heb dat jaren geleden al opgegeven. En Polderboy misschien had de schijtambtenaar beter voor kunnen stellen om de benaming moskee te vervangen door schijthuis. De gemeente krijgt het nog steeds niet voor elkaar om moslims ervan te weerhouden om al hun overgebleven voer aan de meeuwen te voeren en daarmee het risico op een rattenplaag verhogen. Om nog maar te zwijgen over mijn auto die elke dag weer onder de meeuwenstront zit.

  Like

 3. trebor2110 // juni 23, 2017 om 00:36 //

  Stel een imam klaagt erover, dat vogeltjes op het dak van de moskee schijten. En dat mag niet volgens de islam.

  Jammer dat varkens niet kunnen vliegen 🙂

  Liked by 1 persoon

 4. trebor2110 // juni 23, 2017 om 00:39 //

  Polder lucht dat een beetje op lekker schijt neer tikken 🙂 Schijt schijt SCHIJJJJJJJT 🙂

  Like

 5. Tuurlijk kunnen varkens wel vliegen;

  Liked by 1 persoon

 6. Gerrit Tienkamp // juni 23, 2017 om 03:12 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 7. iemand // juni 23, 2017 om 05:02 //

  Laat de inspectie maar aantreden en begin maar boetes uit te delen.

  Like

 8. Weet je wat ik nou nog het mooiste vind van het hele verhaal ………………. komt ie .
  De blindheid van het klootjesvolk inclusief justitie en politie .
  Nou hoor ik mensen denken wat heeft dat er nou mee te maken ? wel oplettende burger wel eens gehoord van kindermishandeling ?.
  Ga jij eens je kind zonder eten en drinken zetten in 28/30 graden buiten niet eten en drinken anders wordt je gestraft .
  Hoe snel denk je dat je de kinderbescherming op je dak hebt ? .
  Maar voor Pislam wordt diep gebogen ook als het om kindermishandeling gaat eerwraak noem maar op alles kan en alles mag .
  Men komt met excuses van ja maar kinderen hoeven niet meet te doen dat is dus een lulverhaal dat zie je nu zelfs schoolzwemmende kinderen moeten meedoen.
  Dus kindermishandeling in islam word in nl geaccepteerd als de nieuwe norm.
  Als een meisje menstrueert en dat begint bij sommige al op tien jarige leeftijd is ze verplicht om aan de ramadan mee te doen .
  Tot je 18e ben je in nl minderjarig dus een kind en ligt de verantwoording bij de ouders hey kinderbescherming waneer doen jullie je bek eens open ?.
  Even een kort filmpje voor de ongelovigen jonge moslima klapt uit de school .
  https://hslot4.wordpress.com/2017/06/14/ramadan-for-dummies-nl/

  Liked by 1 persoon

 9. Water uit een zwembad of open water is goor, ik zou het afraden dit te drinken, maar ala als je wanhopig bent…… doe je rare dingen. ’s Avonds minimaal aan de schijterij

  Like

 10. MoslimMolen // juni 24, 2017 om 00:00 //

  Beamix zwemklompjes uitdelen en buitengaats lekker laten zwemmen.

  Like

 11. Die Moslimps kunnen beter naar Ted Nugent luisteren.

  Dan blijf je beter drijven.

  Liked by 1 persoon

 12. Of naar Fogerty en SSTop,

  Dan hedde gij hele gaar geen bandjes meer nodig.

  Liked by 1 persoon

 13. Free Bert.

  Liked by 1 persoon

 14. Geen zwemles meer nodig.

  Liked by 1 persoon

 15. Zodat ze een oude man kunnen worden.

  Liked by 1 persoon

 16. Heb eens een rockband zien optreden die “Pigs might fly”heette

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: