Nieuw

Politieke onrust II

Door ingezonden: Van Hamelen

Naar aanleiding van mijn eerste column, “Politieke onrust”, kreeg ik de onderstaande reactie en vond het wel de moeite waard om daar met een antwoord op te komen. Het is niet de hele reactie maar ik wou graag even inzoomen op dit stuk specifiek…

Elite is een benaming voor een groep die macht heeft, maar absoluut niet een keurmerk voor het bezitten van kwaliteiten en van wijs en rechtvaardig handelen of het bezit hebben van een betere capaciteit van denken, de term “Elite” is tegenwoordig simpelweg de macht van het geld en absoluut niet een status van een hogere moraal dan de dieren. Wie Jean Claude Juncker of Frans Timmermans even op beeld ziet met geluid begrijpt mijn uitleg…..men heeft simpelweg niet de kwaliteiten om te leiden dus gebruikt men de meest achterbakse methoden om anderen tegen te houden wel iets constructiefs van de grond te krijgen. In de tijd dat dingen met zwaard werden afgehandeld hadden dit soort lui weinig kans op overleven, tegenwoordig leven ze in andere lagen van bestaan en zijn ze door geld beschermd tegen volkswoede en gerechtigheid. Zolang het duurt….

Dat men zichzelf als “elite” beschouwend met medailles en titels en andere zaken beloond en elkaar veren in de kont steekt is slechts de behoefte tot iets te behoren en zichzelf tot iets van waarde trachten te verheffen. Het blijven gewoon dieren met een grotere bek dan anderen, iets dat ook weer voortvloeit uit gebreken op andere niveaus.

Op de kleuterspeelplaats zie je exact hetzelfde gedrag en soms jankt of bloed er eens eentje, de beste meest leerzame weg naar het tot een sociaal wezen worden…. (Duchesne)

Dat was vroeger niet heel veel anders ben ik van mening, koningen hadden legers en onderdrukte daarmee net zo hard of zo niet harder. De manier waarop er tegenwoordig onderdrukt wordt is het verschil. Tegenwoordig onderdrukt men door middel van de “slaapstand”. Mensen worden inslaap gesust met mooie leventjes waarin ze vooruit dénken te denken door hun hypotheek op tijd te betalen. De middenstand ziet zichzelf (over het algemeen) nog niet als prooi, nog niet als slachtoffer, nog niet als pion en bovenal nog niet als onderste laag. Met middenklasse heb ik het over mensen met een inkomen tot en met vier á vijf ton! De mensen die rond die vier ton per jaar zitten wanen zich tot *elite zoals hierboven beschreven, terwijl ze nog geen benul hebben van wat elite is. Zij zijn zo ver ingedut, dat ze niet eens doorhebben dat ze als een Pinokkio poppetje bespeeld worden.

De elite laat hen zich slechts voelen als “een echt mens” waardoor ze nog steeds luisteren naar “Gepetto” en de rest van de Disneyclub.

De onderste laag van de maatschappij met een modaal inkomentje of daaronder is zich al veel breder en veel langer bewust dat er iets aan zit te komen. De meerderheid heeft zich al losgerukt van “the puppeteers”en de touwtjes in eigen handen genomen. Tot op zekere hoogte weten de elite dit ook en laten ze het toe. “Het gevoel van vrijheid” noemen ze dat. Het wordt dus toegelaten tot het punt waar het te ver gaat en dan begint er altijd een oorlog. Hetzij tegen landen of krachten van buitenaf, hetzij tegen het eigen volk. Hoe dan ook is de uitkomst nooit mooi.

Vandaar ook mijn “advies” naar de “heren”..”Verdeel en heers is niet de oplossing”. Het volk begint wakker te worden!

Het zal leiden naar een revolutie en een strijd om wie de ware macht heeft en dat zal zeker voor de elite een hele harde kluif worden! De grootste kans voor het volk zit hem in éénheid! Hoe meer volkeren tegelijk op zullen staan tegen de huidige regeringen, hoe meer kans op succes. Echter, ze hoeven het niet zo ver te laten komen. Het hele Europa-plan kan best een jaartje of twee drie in de koelkast. Regel eerst even immigratie, integratie en educatie. Regel even in de achterkamers van een Bilderberg conferentie dat wereldvrede een optie is. En mocht het nou zo zijn dat er te veel mensen zijn in jullie ogen, dan hoef je ze niet tegen elkaar op te zetten omdat je aangekochte wapens bijna overtijd zijn en je ze anders weg moet gooien! Dan hoef je niet, meer wapens te ontwikkelen en te verkopen aan alle partijen waardoor oorlogen stand houden. Kies er voor om de oorlogen te stoppen. Kies er voor om wereldwijd mensen maar één of twee kinderen te laten krijgen. Kies er voor om alles eerlijk te verdelen. Kennis, voedsel en water bijvoorbeeld. Ik noem maar wat. Mocht er nu echt een reden zijn waarbij er gekozen moet worden tussen twee kwaden, laten we zeggen: “Of, we moeten langzaam de hoeveelheid mensen op aarde gaan reduceren”, “Of, we gaan er allemaal aan over honderd jaar als we zo doorgaan, dan kies je niet voor oorlog! Dan kies je, er van uitgaande dat regels zoals het hebben van één kind etcetera niet genoeg werking hebben, voor een humane weg waar niemand last van heeft! Er zijn vast wel een paar knappe koppen, die misschien niet eens klappen op het schoolplein hebben gehad, die kunnen bedenken hoe dat zou moeten gaan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9598 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Politieke onrust II

 1. Duchesne // juni 22, 2017 om 22:33 //

  Het is inderdaad van alle tijden, verraad, overheersing en onderwerping. Het verschil is dat wij als mensen nu in staat zijn ons eigen lot te bepalen, mits we samenwerken. Alle middelen zijn er om ons eigen lot in handen te nemen, enkel de wil schijnt te ontbreken.

  Opgezette tijden, ergens vanaf mijn 15e jaar kom ik woorden tegen die ik niet ken, soms komen ze gewoon in mij op uit het niets. En dingen zoals ene andere weg nemen dan normaal, iets laten liggen zonder te weten waarom maar het toch doen…. Ik heb zo ooit een boek gelezen waarin alles stond wat je maar wil weten, een stem zei me niet te kijken hoe het boek heette….ik keek toch. Het boek was weg en is nooit meer gekomen…Soms betekend een voorbijkomend woord ook gewoon niets, soms wel en soms kan ik er iets mee, soms ook niet. Sinds twee dagen liep er een woord door mijn hoofd en ik heb de betekenis gezocht. Ik zit nog even met wat ik ermee moet en in welke context het kwam ….het is iets wat beangstigend voor zover je ergens bang van moet zijn…

  …het woord is ” mene tekel”

  Like

 2. Elite even condenseren niet de jokers in politiek Den Haag of junker maar .
  1 Het koningshuis en aanhang
  2 Bis bank en afilliates .
  https://langleveeuropa.nl/2014/11/dwdd-presenteert-bis-bank-van-de-bankiers/

  Like

 3. JackvanderVeen // juni 23, 2017 om 07:20 //

  Er zijn best wat algoritmes voor handen die inperking van wereldbevolking als resultaat hebben.
  Dat dit niet gepikt wordt door de rijke elite, dat is logisch. Want inperking wereldbevolking betekent achteruitgang wereldeconomie en dik verlies voor de allerrijksten der aarde.

  Like

 4. Alphons Mantel // juni 23, 2017 om 07:40 //

  de elite is dom, want maakt gevaarlijke en kostbare keuzes middels paspoortafgifte aan niet-Europese moslims met schade aan natuur en economie en meer terrorisme

  Like

 5. Alphons, dat is niet dom en onwetend, maar bewust beleid.
  Wij dienen vervangen te worden.

  Like

 6. De Amsterdamse elite heeft het liefst een politiestaat.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28458426/__Hoogleraar__stad_schendt_rechten__.html
  Het is in en in verdorven gajes, waar geen medelijden voor op zijn plaats is.

  Like

 7. Duchesne // juni 25, 2017 om 11:14 //

  …ondertussen in Londen gaan tienduizenden blanken de straat op omdat ze het zat zijn, de terreur van de moslims en het falen van de regering en overheid…..en de enige oplossing tegen terreur is het scheiden van de soorten…..of de ene soort die de andere uitroeit……

  Ik ben zeer benieuwd in hoeverrre de censuur erin zal slagen al die overvallen, steekpartijen, verkrachtingen en andere ongein tegen vakantiegangers te verbergen…..ik ben benieuwd hoeveel slachtoffers er vallen in de files als er een paar mislams met een AK langs de auto’s lopen waarin het grootste wapen het plastic kinderschepje is….

  We worden letterlijk op de offertafel gelegd door de politici en blijkbaar dringt het niet door bij “het volk”…en straks gaat het voltallige “motorblok” op zomer recessie, niets gepresteert, vet betaald en compleet over het paard getild. Mocht u op vakantie een politiek zwijn tegenkomen spreek ze dan aan en leg deze dan uit wat ze aanrichten, en wees niet beleefd, u bent voor hun een stom stuk vieze burger, een strontvlek, behalve als u ze toespreekt in een hoekje waar geen uitweg is, dan bent u als burger ineens het aanhoren waard…. neem uw plastic schepje ook mee…

  good hunting…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s