Nieuw

Polands patriots, an EXAMPLE for Western European countries

Anjem Choudary who became famous for demanding to introduce Sharia law in Great Britain said; One day sharia law will be introduced laso in Poland because we believe that it is necessary to remove all oppressive regimes.If the people are govern by sombody else than Allah it is a form of oppression.

Thanks to our politics your regime will be overthrown and people will be happy… with no heads…

You islamic imam… on our land you will not introduce ANY of your islamic rules. This is Poland. This is our land. OUR country. OUR rules and values. Here – Jesus Christ is our KING. We are not interested in any european directives nor immigration quotas.

I repeat: These are not our wars. It is not our culture. It is not our Faith and not our immigrants.

 • EU Threatens Poland, Hungary & Czech Republic | Open Borders | Migrant Crisis


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

6 Comments on Polands patriots, an EXAMPLE for Western European countries

 1. polderboy // juni 22, 2017 om 08:46 //

  EU Parlementariër en de twee na hoogste leiders voor de Grunen, Ska Keller, die tijdens een studie islam, turkologie en judaïsme sinds haar 20ste via de Grune Jugend politiek opklom tot in de Brusselse EU, zegt over Polen:
  “We moeten Polen koloniseren met hele dorpen vol Syrische vluchtelingen tegelijk, want dan voelen ze zich gelukkig in hun enclaves.”
  https://www.jihadwatch.org/2017/06/eu-greens-send-whole-syrian-villages-to-eastern-europe-for-better-integration

  Op de vreemde zaak, dat de EU aan Erdogan nog steeds jaarlijks 650 miljoen geeft om zijn democratie te bouwen, en de Sultan nu met een Douane Unie gaat belonen, zonder toetreding, zodat hij EU mensenrechten kan blijven schenden en schijt kan hebben aan democratie, en de sharia kan invoeren, zegt Ska Keller:
  “We moet die 49% helpen die niet op Erdogan hebben gestemd. Erdogan wil alleen een Douane Unie, dus dan moet hij die van ons krijgen.”

  Bizar, die EU lui daar in Brussel.

  Liked by 1 persoon

 2. Ska Keller haalt de pensioengerechtigde leeftijd niet, ben ik bang.

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // juni 22, 2017 om 09:04 //

  Herstel, Sky Keller wil juist niet dat Erdogan zijn zin krijgt. Sorry.

  Liked by 1 persoon

 4. Respect voor polen, tjechie en Hongarije!

  Fuck EU!

  Fuck islam!

  Van de houding van Polen, Tjechie en Hongarije kan West-Europa nog een hoop van leren.

  Nooit en dan ook maar nooit zwichten voor de woestijnideologie en de eu-nazi’s.

  Liked by 1 persoon

 5. Een “schande v de” öntwikkelde” westerse mensen ! “Dat juist die landen een zo,n duidelijk en verstandig standpunt in nemen ! “Zich niet verschuilen uit angst als “rechts en discriminerend te worden “weggezet ! “Zou hen graar mijn “suport over brengen !

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s