Nieuw

Mohammedanen, een perfecte definitie

Tot ongeveer 1930 sprak en schreef men in de beschaafde wereld niet over moslims maar over mohammedanen, zijnde de volgelingen van Mohammed. Een perfecte definitie. Vermits uit diens Arabische biografie bleek dat het een beruchte roofmoordenaar uit de zevende eeuw was, werd met deze definitie bijna alles gezegd. Onze schriftgeleerden hadden door het onderzoeken van de antieke Arabische koran achterhaald dat Mohammed daarin meer dan 90 keer vermeld wordt als rolmodel voor alle Mohammedanen. Hiermee was alles dus gezegd in 2 zinnetjes. Meer uitleg was niet nodig. Het woord van de enige God wordt niet tegengesproken en kan niet gecensureerd worden.

Maar in 1928 veranderden de leden van het islamitisch broederschap in Caïro van strategie en noemden zich het moslimbroederschap en de leden ervan “moslims” of volgelingen van “Moslim ibn al-Hajjaj” de auteur van de tweede langste gezaghebbende (sahih) hadith, of verzameling overleveringen over wat de roofmoordenaar Mohammed allemaal gezegd en gedaan had. Met deze truc viel de connotatie met pure misdadigheid weg, en konden mohammedanen voortaan als moslims doen alsof hun neus bloedde.

Nageltjes >>

In de lees verder gaat de admin van Nageltjes oa. tekeer tegen het gebruik van de term islamisme om islam te ontzien. Grappig dat ik net een half uur voor ik dit las Afshin Ellian wéér eens aangesproken had hierover:

In de lees verder bij Nageltjes staat nog een andere quote:

Het bekendste boek van Wim van Rooy was getiteld  ‘Waarover me niet spreekt’. Hij schrijft hierover:

“Welnu, over de lafheid van de modale westerse intellectueel om duidelijk te zeggen dat het de islam is die het grote en dreigende gevaar is, en dus niet het islamisme – een conceptuele vluchtweg om niet te moeten zeggen wat er werkelijk aan de hand is – daarover wordt nauwelijks gesproken.

Dat kan ook niet, want al die intellectuelen bezetten de culturele en journalistieke scène. Het is nog krasser: nu iedereen behalve de elites het islamgevaar aanvoelt en er nu en dan toch eens iets over wordt gezegd, stellen deze collaborateurs van de islam dat de aanvallen op dit totalitaire systeem het nieuwe politiek correct zijn!

Waarom willen ze het beter weten dan Waleed Al-Husseini, of Boualem Sansal, of Wafa Sultan, of Hafid Bouazza. De lijst van Arabische intellectuelen die hetzelfde zeggen als wat in mijn boek staat, is lang. Maar men hecht liever belang aan kabouterachtige vertellingen.”

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7466 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Mohammedanen, een perfecte definitie

 1. polderboy // juni 22, 2017 om 01:52 //

  Vrijheid van Godsdienst staat in de grondwet. Raar eigenlijk, want vrijheid van religie lijkt een beter, ruimer begrip te zijn mijns inziens.
  Hoe dan ook, islam was ook een Godsdienst, dus dat zat wel goed, toch? Daarvan was men hier overtuigd.
  Zo kwam het dat men politieke islam als een soort van christelijke verlichtende grassroots beweging ging zien. Mo was ook zo een profeet, die gelijkheid en liefde predikte, want hij hield ook van God, dus politieke islam moest wel de weg zijn, om al die arme zieltjes daar in het Midden Oosten de verlichting in te knallen en democratieën voor ze te helpen bouwen.
  Recent nog in 2011, met zakdoekjes in de hand, stonden straten vol met EU parlementariërs onze jongens, de vrijheidsrebellen, richting het barre land Syrië uit te zwaaien: de jongens die later ISIS bemanden.

  Het is geen lafheid van Intellectuelen, het is pure domheid, het zijn domme imbecielen.

  Liked by 1 persoon

 2. En onwetendheid veroorzaakt door intellectuele luiheid, en ook belangrijk; het niet wíllen weten.

  Vingers in de oren als een islamcriticus iets zegt en lalala gillen.

  Onvoorstelbaar vind ik het, ‘intellectuelen’ die niet wíllen weten.

  Want het is zo prettig in je comfort zone en die laat je je niet afnemen.

  En dan in een moeite door die islamcriticus zwart maken omdat die met negatieve feiten komt, terwijl ze er zelf geen kennis van willen nemen.

  Hoofd op bureau stampt en nog even atelier in vlucht ….

  Like

 3. skeeter // juni 22, 2017 om 05:46 //

  misschien is ‘intellectuelen’ een ietwat verkeerde vertaling voor ‘debiele mongolen’

  Like

 4. Von Puffelen // juni 22, 2017 om 10:03 //

  Like

 5. “Heel goed artikel ! “Maar jammer dat kennelijk een heel groot aantal Nederlanders nog steeds, ” ondanks wat er om hen heen gebeurt een “Joekel van een “bord voor hun “kop hebben ? The Islamic Ïnvation of Europe op de Side van “Zeepertje ! “Zou hen wakker schudden âls zij het zouden lezen ! “Al jullie Wake Up cals !! ‘Voldoen v een te grote groep niet !! “Zal wel meevallen ,of Fakenews ! “Dê NPO “laat tenslotte een geheel ander “beeld zien !!

  Like

 6. Feniks // juni 22, 2017 om 12:16 //

  antivenin.blogspot.nl trefwoorden het moslimbroederschap project.

  Daar wordt treffend beschreven wat de moslimbroederschap is, ze hebben een behoorlijk uitgedacht oorlogsplan over hoe de wereld te veroveren.

  Like

 7. Ik vind de term moslimieten beter aan sluiten op de realiteit van alledag.

  Like

 8. Republikein // juni 22, 2017 om 14:42 //

  Crypto geld was hier kort geleden?
  Hier plakken over gebakken lucht en off t.
  http://n8waechter.info/2017/06/so-schnell-kanns-gehen-flashcrash-bei-ethereum-krypto/

  Like

 9. polderboy // juni 22, 2017 om 14:59 //

  Hier nog een zeer vers interessant stuk over in casu Qatar’s financieringsnetwerk in Europa rond de moslimbroederschap. Door het fittie met hun Wahhabi buren de Saud die momenteel gaande is, komen dat soort zaken, tijdens het moddergooien naar elkaar, meer naar boven:
  http://weekly.ahram.org.eg/News/20781.aspx
  Verder is het een analyse van hun gevolgde methodiek in Europa. We zitten in de derde golf, eloquente intellectuelen, reeds diep geïnfiltreerd in de leidende academische wereld, die wel het doel van de broederschap meedragen:
  Een volksbeweging, die de islam naar de leiding tilt, en het kalifaat en de sharia herstelt.
  Sjiieten toch 120-160 miljoen moslims, zijn ketters, en alawisme (Assad o.a.) is helemaal straatvuil, erger dan christenen en Joden.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Yusuf_al-Qaradawi

  Like

 10. Von Puffelen // juni 22, 2017 om 16:27 //

  De MB is nog een leftover van MI6.
  Altijd handig, zo’n proxy in de woestijn.
  http://www.larouchepub.com/other/2013/4031mb_hms.html

  Liked by 1 persoon

 11. qdanny // juni 23, 2017 om 19:32 //

  ‘ Met deze truc viel de connotatie met pure misdadigheid weg, en konden mohammedanen voortaan als moslims doen alsof hun neus bloedde.’

  Typisch geval van taqqiyya.

  Zand strooien in de ogen van de Westerlingen.

  Daar trappen wij hier niet in mohammedaantjes.:)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: