Nieuw

Marco Rubio Helps Muslims Pass Senate Resolution to Criminalize Free Speech

by Judith Bergman

On April 4, 2017, the US Senate passed Senate Resolution 118, “Condemning hate crime and any other form of racism, religious or ethnic bias, discrimination, incitement to violence, or animus targeting a minority in the United States”. The resolution was drafted by a Muslim organization, EmgageUSA (formerly EmergeUSA) and the Muslim Public Affairs Council (MPAC). On April 6, 2017, EmgageUSA wrote the following on their Facebook page:

Thanks to the hard work of Senator Marco Rubio, Senator Dianne Feinstein, Senator Susan Collins and Senator Kamala Harris we have achieved the approval of Senate Resolution 118, an anti-hate crimes bill drafted by Emerge-USA. It is days like this that Americans are reminded of this country’s founding principles: equal opportunity, freedom, justice. We are proud to help support the protection of these rights #amoreperfectunion #theamericandream”.

CreepingSharia >>

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: