Nieuw

JOODSE LOOFHUT VERSUS ISLAMITISCHE RAMADAN

Door Blondemevrouw

De politie in Nederland bezoekt massaal op verschillende avonden een islamitische Iftar in moskeeën. Ook diverse politiekorpsen organiseren zelf een islamitische Iftar. Nu meldt de politiebond een landelijke islamitische Iftar te organiseren. De politie zet zich maximaal in om islam te faciliteren en buigt. 

De negende maand van de islamitische kalender is ramadanmaand. Van zonsopgang tot zonsondergang vasten moslims. Zodra de zon onder is, volgt de Iftar, de maaltijd. Ramadan is voor niet-moslims steevast een maand van overlast en narigheid. Van geluidsoverlast laat op de avond in woonwijken door het samenkomen van grote groepen moslims tot geweld en moordaanslagen. Toch wordt ramadan gepromoot door de overheid door middel van onder andere een ramadanjournaal bij de NOS en het organiseren van Iftars door de politie.

Het Loofhuttenfeest, Soekot, is een Joods feest dat slechts zeven dagen duurt, waarbij wordt herdacht dat de Israëlieten (de voorouders van de Joden) veertig jaar lang in de Sinaïwoestijn onder de bescherming van God rondtrokken en hierbij in tenten of hutten verbleven. Soekot is tevens een oogstfeest om te vieren dat de laatste oogst voor de winter is binnengehaald.

Soekot is een vreugdevol feest dat vooral thuis wordt gevierd en waarvoor Joden een loofhut dienen te bouwen met een dakbedekking die de sterren zichtbaar laat blijven. Ook sommige Christenen vieren het Joodse Loofhuttenfeest. Het eten van een maaltijd in een dergelijke hut geldt al als vervulling van het gebod. Indien mogelijk wordt er ook in overnacht.

Er is geen Loofhutten-journaal bij de NOS. De politie bezoekt alleen Loofhuttenfeesten als moslims de Joodse Soekot vernietigen en Joden met geweld het recht op het herdenken van hun geschiedenis ontnemen. Aan de gemeente geeft de politie steevast het advies om Joden geen toestemming te geven om een Loofhut te bouwen.

De gemeente, die een vergunning voor het plaatsen van een loofhut moet afgeven, lijkt niet mee te willen werken aan een dergelijk bouwwerk in de Schilderswijk. „Ik wil graag een imam en een priester uitnodigen. Ik wil de buurt bijeenbrengen en laten zien dat we samen kunnen leven.” Maar de politie en brandweer hebben een negatief advies gegeven. Zo zou de soeka nieuwe antisemitische incidenten kunnen uitlokken en is de brandweer bang voor brandgevaarlijk vandalisme. „Ik zal zelf zorgen voor beveiliging,” zegt Schomberg.

De vrijheid je religie te beleven geldt dus niet voor Joden, meent de politie. En, een Loofhut bouwen, lokt antisemitisme uit? Islam is antisemitisme. De Koran bevat meer Jodenhaat dan Mein Kampf. Als een Joods gebedshuisje antisemitisme uitlokt, lokt een moskee dan ook afkeer van islam uit en zouden we die haatpaleizen dan niet direct sluiten, als we toch pretenderen consequent te zijn?

Het is bovendien de taak van de politie om de burgers te beschermen tegen geweld of minstens op te treden tegen geweld. In plaats daarvan geeft de politie, met het advies Joden hun rechten te ontnemen, aan moslims het signaal dat hun geweld het beoogde effect heeft en is toegestaan.

Iedere dag maken overheid en politie duidelijk dat islam en aanhangers een uitzonderingspositie en aparte status genieten.

Nederland, ooit mondiaal bekend om de mate van vrijheid die hier genoten werd en om de vooruitstrevendheid die tentoon werd gesteld, is veranderd in een land dat een misogyne, moordzuchtige veroveringsideologie faciliteert en verworven vrijheden en rechten van niet-moslims met overtuiging en plezier opoffert.

Via Dutch Free Press >>

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on JOODSE LOOFHUT VERSUS ISLAMITISCHE RAMADAN

 1. AP is altijd al racistisch geweest, net zoals dat mohamedanen geloof.
  Ze vullen het elkaar goed aan onder het bevel van hoofdmoeftie Pieter Japie.
  De Totaler Krieg komt er aan en zal zeer gewelddadig zijn.
  http://politiek.tpo.nl/2017/06/22/wij-zijn-een-bedreiging-voor-de-islam/
  Collabo’s zullen weken de bomen bewonderen.

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // juni 22, 2017 om 23:31 //

  Kortom we gaan Zweden achterna. En sorry rommel maar dat is geen goed plan.

  Like

 3. Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 4. Feniks // juni 23, 2017 om 09:47 //

  Blonde mevrouw maakt weer eens een haarscherpe analyse!
  Opsturen dit stuk naar de verantwoordelijke minister!

  Like

 5. Ekster // juni 23, 2017 om 14:34 //

  Dat constante, achterwaartse buigen voor de mohammedaanse sekte is misselijkmakend en een grote schande. Hoe kun je je als natie zo verlagen, je eigen cultuur zo maar inleveren voor een veel primitievere, wie doet nou zoiets doms? De status aparte van deze doodscultus is inderdaad zeer opvallend. Waarom tonen we niet dezelfde nederigheid t.o.v. andere godsdiensten? Het antwoord ligt uiteraard voor de hand: omdat we van andere godsdiensten niets te vrezen hebben. De agressievelingen hebben het voor het zeggen. Onaangepast, fout gedrag wordt steeds maar weer beloond. Geen wonder dus dat de mohammedanen als maar brutaler worden; ze krijgen immers alles voor elkaar omdat wij geen ruggengraat hebben.

  Like

 6. Ekster, je kent vast het spreekwoord/ gezegde wel (haal ik altijd door elkaar),
  de brutale hebben de halve wereld.
  En zo werkt het wel, helaas.

  Like

 7. trebor2110 // juni 23, 2017 om 23:47 //

  Ja Bert en de niet brutalen hebben de andere helft

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. JOODSE LOOFHUT VERSUS ISLAMITISCHE RAMADAN | discitemoniti

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: