Nieuw

Elite in nopjes met EU-dictatuur die het plebs onder de knoet houdt

Laten we wel wezen. Het is in de geschiedenis nooit anders geweest. De meeste mensen waren slaven, horigen en lijfeigenen.

Chatham House heeft onderzoek gedaan onder 10.000 plebejers en 1800 Europese ‘elite’, politici, media, en zakenwereld. De ‘elite’ profiteert van de EU en wil graag meer EU. De ‘elite’ heeft ook geen probleem met immigratie.

We, the people, have a problem.

Diezelfde elite heeft er ook geen probleem mee als het sociale stelsel dat we de laatste eeuw opgebouwd hebben vernietigd wordt door immigratie.

De elite gelooft ook dat de EU voor vrede gezorgd heeft, terwijl dat de NAVO was, en is kennelijk vergeten dat het de EU Duitsland (samen met Bill Clinton en Saoedi-Barbarije) was die verantwoordelijk was voor de Joegoslavië oorlog.

Ze hebben wel last van de bureaucratie en geven echt geen fuk om de massa-immigratie. Waarom zouden ze ook ? Als je welgesteld en man bent, is islam helemaal niet zo vervelend. Je mag zoveel vrouwen als je kan betalen of roven. Personeel, wat moet je ermee als je slaven mag houden ? Of hebben die ook een slavenvakbond ? En slaven kun je toch ook belasting laten betalen.

Stel je voor dat het volk het voor het zeggen zou hebben. Voor je het weet stoppen ze de islamisering.

Beatrix is echt niet bij elke koppensneller van Christenen langs geweest met der hoofddoek om de islamisering te stoppen. De slavenideologie die islam is, opgelegd door een Kafkaiaanse dictatuur, is een geschenk voor hen die de macht willen behouden.

Doe mee met 7.558 andere volgers

About Fubar (4774 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Elite in nopjes met EU-dictatuur die het plebs onder de knoet houdt

 1. Was deze “geschiedenis lessen al weer vergeten ! “Goed gevonden ! Ïk heb dat ook moeten leren vroeger ,”zal dit deel nog tot de “lesstof behoren ? ‘Want waarom kwamen anderen er dan niet mee op de “proppen ?? Ben het van harte eens met Fubar dat âlle verrader vervolgt moeten worden ! “Wil “volgaarne mijn handtekekening onder elke petitie die tot die “vervolging zou leiden ! , “Zetten !!

  Like

 2. Das ook toevallig, de elite heeft een fout wereldbeeld.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/asielvindersrapport.html#comments
  Hoog tijd om de elite op te ruimen, heb je niks aan.

  Like

 3. polderboy // juni 23, 2017 om 11:11 //

  De financiële groei bij het plebs is sinds 2000, de nieuwe EU, ook niks meer.
  Ook is sinds 2000 het aantal juristen met 50% gestegen in Nederland. M.a.w. de samenleving verzakelijkt. Ook niet echt een gezellige samenleving, waar het onderling vertrouwen groot is.

  Neem een nieuwe burger. Die moet binnenkort eerst een normen en waarden contract tekenen, plus een contract inburgeren, en ook nog een contract om een cursus omgang met vrouwen te moeten volgen.
  En wat later weer een deradicaliseringsovereenkomst, veelal samengaande met het tekenen van het detentie reglement en daarna een reklasseringsovereenkomst, en ga zo maar door.

  Like

 4. polderboy // juni 23, 2017 om 12:12 //

  @Bert 11:28
  Pieter Japie volgt het poldermodel, overleggen, en nu dan erbij: verbinden. Het is voor beide een win-win situatie: Pieter kan de rust bewaren en de imam kan verder bouwen aan de islamitische identiteit.
  Elatik zal Pieter verder wel overtuigen, en dat is ook altijd de kracht van vrouwen geweest, om de man te overtuigen dat ze een zak poen hebben bespaart (aan kortingen) als ze met een koffer vol kleding die ze tijdens de uitverkoop hebben gekocht, thuis komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: