Nieuw

CBS: 90% Syrische en Eritrese asielzoekers na 18 maanden in de bijstand

Vrijwel alle Syrische en Eritrese vluchtelinge  die tussen 2014 en medio 2016 naar Nederland kwamen hebben inmiddels een verblijfsvergunning en een uitkering. Dat blijkt uit een grootschalige cohortstudie die het Centraal Bureau voor de Statistiek vandaag openbaar gemaakt heeft.

In de onderzochte periode kwamen er 92.000 asielzoekers naar Nederland. De grootste groepen waren Syriërs (46.000) en Eritreeërs (13.000).

WNL >>

Een bijstandsuitkering is tegen de 1000 euro per maand netto voor een alleenstaande (PDF). Bruto bedragen zijn niet zo te achterhalen. Daarboven op komen nog een aantal toeslagen en kwijtscheldingen. Zorgtoeslag, huurtoeslag, kwijtschelding gemeentelijke belastingen.

Zonder dat mee te rekenen kost de invasie van 1 jaar ons dus al meer dan 100 miljoen per jaar, dat is in 10 jaar tijd 1 miljard. In die 10 jaar komt er jaarlijks weer een vergelijkbare kostenpost bij. En dan komen daar de nareizende gezinsherenigers nog bij.

Iedereen kan uitrekenen dat dit onhoudbaar is en daarvoor hoef je het helemaal niet veel preciezer uit te rekenen, zou wel fijn zijn als iemand dat doet natuurlijk.

Na 18 maanden heeft het merendeel ook een Nederlandse woonruimte bezet, waar dus geen Nederlanders meer in gehuisvest kunnen worden, terwijl er nu al een tekort is aan bouwgrond voor nieuwe woningen in Nederland.

En deze miljarden kostende vijanden van een vrije samenleving hebben dan ook nog eens voorrang op een woning boven Nederlanders:

Doe mee met 7.523 andere volgers

About Fubar (4735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on CBS: 90% Syrische en Eritrese asielzoekers na 18 maanden in de bijstand

  1. Robbert // juni 22, 2017 om 20:40 //

    Vergeet niet dat deze groep ook “recht” heeft op GRATIS gezondheidszorg zonder een premie te betalen. Gewoon bonnetje inleveren en declareren maar. Ik kon het niet geloven totdat ik het reglement las.

    https://www.rzasielzoekers.nl/dynamic/media/28/documents/Regeling_Zorg_Asielzoekers/RZA_2017.pdf

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: