Nieuw

Brandgevaar bij LIDL wegens woedende moslims met stoom uit de oren

Het klinkt als een geweldige grap maar helaas de arme moslims worden weer eens keihard op hun tere zieltjes getrapt. Dit keer de Duitse supermarktketen van LIDL. Hoe kun je het ook in je botte hersenen halen om tijdens de ramadan varkensvlees te verkopen. Oh wacht nee dat mocht nog wel, althans wanneer het niet te dicht in de buurt van het ramadan feest schap staat uiteraard. Maar wat is er dan wel aan de hand waarom de arme moslims zo op de kast worden gejaagd door de Duitse prijzen stunter?

Ach ik denk dat iedereen ze wel kent van de LIDL, de Amerikaanse weken, de Italiaanse weken, de Mexicaanse weken en uiteraard ook de Oosterse weken. Dan doen we de oosterse weken tijdens de ramadan zodat we weer eens iets leuks voor de alsmaar groeiende moslim bevolking kunnen opzetten. Iedereen blij, oké niet iedereen de mensen die meer dan enkel de reclame folder van de LIDL lezen en ook nog eens willen weten wat er allemaal in het eten zit waren weer eens wat minder blij en dreigen met stappen tegen de LIDL terwijl het rook ze uit de oren komt van woede.

Respectloos naar de moslims toe en al helemaal tijdens de ramadan dat was de conclusie getrokken door het Duitse moslim volk en de mee jank niet moslims die ook in Duitsland hun eigen achterlijkheid in dienst van de islam stellen.

Een klein foutje van de LIDL? Ach dat kun je wel stellen aangezien heel wat moslims hun winkelwagentje volgepropt hebben bij de LIDL voor het late vreetfestijn met bijvoorbeeld echte Turkse Börek gebakken in varkens reuzel (vet).

Een grof schandaal natuurlijk aangezien ze bij de LIDL toch ook wel weten dat de gemiddelde islamitische huisvrouw niet eens een gesprek in het Duits kan voeren laat staan dat ze kan lezen wat er allemaal in een pakje Börek zit. Waarom staat dit er overigens niet in het Arabisch op of tekenen ze er geen varken op zodat ze dit wel kunnen begrijpen?

Ik zie de lol er wel van in moet ik zeggen en waarschijnlijk weten die achterlijke moslims ook niet dat er zelfs varkensvet wordt gebruikt in de koffiepads van het Senseo koffiezetapparaat dus wie weet waarvoor er allemaal nog meer varkensvet gebruikt wordt? Wanneer het een beetje tegen zit heb je als moslim in je leven al ongemerkt een compleet varken opgeschrokt, wat zou die pedofiele nep profeet hier wel niet van denken, daar gaan je maagden in het moslim paradijs.

En voor de islamitische huisvrouw die hier toevallig verzeilt raakt wil ik er nog wel even op wijze dat de LIDL ook Italiaanse wraps verkoopt waarvoor varkens reuzel wordt gebruikt.

Ik kan moslims in Nederland, Duitsland, Europa eigenlijk enkel en alleen voorstellen om helemaal niets meer te eten of te drinken zo neem je geen enkel risico.

met groet Bolo

Bron: Welt

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

31 Comments on Brandgevaar bij LIDL wegens woedende moslims met stoom uit de oren

 1. Feniks // juni 22, 2017 om 20:52 //

  😆

  Like

 2. niets meer eten of drinken is al een goed voorstel maar liever had ik nog
  dat ze allemaal naar hun achterlijke islamitische landen terug gingen.
  Zijn we van dat eeuwige moslimgezeik af.

  Liked by 1 persoon

 3. Of dan toch maar overgaan tot Kips leverworst, zit je altijd goed.
  Dat is tenminste dan nog van kippenlever gemaakt i.p.v. varkens.

  Liked by 1 persoon

 4. breng ze nu niet op ideeën @BergG

  Like

 5. Moslimgezeik. Er zijn van die staafjes waar je overheen moet pissen om te zien of je zwanger bent. Weten jullie of die er ook zijn om te zien of je varkensvrij bent. Leuk voor een kraampje bij de moskee.

  Like

 6. Brein, het is in ieder geval een gat in de markt.
  Een soort van varkens zwangerschap testje, die dan roze kleurt bij een positieve uitslag.

  Liked by 4 people

 7. Ze zouden nog altijd terug kunnen gaan naar het kalifaat.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // juni 22, 2017 om 23:16 //

  Natuurlijk, ik moest net als iedereen gniffelen om dit bericht, maar enkele minuten daarna bedacht ik me dat het ook niet echt handig of slim is van meneer Lidl om zijn Turkse Börek in varkens reuzel te laten bakken, het lijkt me onaannemelijk dat Turken dat ook doen. Meneer Lidl moet zich gewoon eens wat meer verdiepen in zijn grootste klanten want meneer Lidl zal toch ook wel weten dat 90% van zijn klanten uit Arabierië komen?

  Like

 9. Wat loop je nou te zeiken Ali met je geen varkensvlees is haram mag niet je duikt er vaak genoeg op eentje en dan horen we je ook niet janken dus bek houwe

  Like

 10. trebor2110 // juni 22, 2017 om 23:54 //

  ik zou er ook nog strategiesch een paar windmolens opzetten die een soort van grasmaaier effect geven

  Like

 11. trebor2110 // juni 22, 2017 om 23:55 //

  he waar is me andere bericht gebleven ?? in de bewaarbak ?/

  Like

 12. trebor2110 // juni 22, 2017 om 23:57 //

  Het is toch ook een levende en inspirerende stad
  Bos en Lommer staat zeker voor bommen en lood
  http://www.at5.nl/artikelen/170411/politieauto-in-brand-gestoken-in-nasleep-schietpartij-bos-en-lommer

  Like

 13. trebor2110 // juni 23, 2017 om 00:12 //

  Geef mij voor iedere moslim die iets van een varken eet een Euro en ik ben een rijk man

  Like

 14. Freduardo // juni 23, 2017 om 00:40 //

  Zouden de muzelmannen en vrouwen weten dat er bv. in toetjes ook bestanddelen van varkens zitten.
  Nee, dat weten ze niet.
  Zoals ze zoveel niet weten.
  Varkensvlees en vet wordt in hèèl vèèl producten gebruikt.
  Prettige ramadan verder.

  Like

 15. Nog 3 dagen rammedan en dan.., ja hoor, het lang verwachte Suikerklontjesfeest, Jippie..
  Sambal bij?.

  Like

 16. Gerrit Tienkamp // juni 23, 2017 om 03:11 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 17. De enige echt goede mislim ligt op zijn zij, met zijn gezicht richting de stad met de maansteen.
  Dan heb je mislims die acceptabel zijn, die wonen in hun eigen zandbakland of jungle.
  Alle andere mislims zijn op een plaats waar ze niet thuis horen en waar ze, behalve door gutmenschen, bepaald niet gewenst zijn.

  De laatste zin van dit artikel is de beste. Indien je ze zover krijgt om helemaal maar niets meer te eten, en helemaal onmogelijk is dat niet, ze zijn immers niet echt de allerhelste lichtjes op deze aarde, dan komen ze vanzelf op hun zij, met hun blik op de maansteen.

  Like

 18. 187 producten worden gemaakt van een varken

  Het varken is overal
  Het is indrukwekkend dat 187 producten afkomen van een deel van een varken. Het bekendste is het varkensvlees wat opgegeten wordt, maar dan heb je nog de botten, delen van het vlees, de huid, het haar, het vet, het bloed, de hersenen, de hoeven en de organen van het varken over. Hier wordt bijvoorbeeld bier, kogels voor de wapenindustrie maar ook drop van gemaakt.
  In het boek PIG 05049 van Christien Meindertsma wordt het Nederlandse varken 05049 gevolgd na zijn dood. Het varken weegt 103,7 kilo waarvan 54 kilo vlees gebruikt wordt voor vleesproducten zoals gehakt, riblap, achterham en varkenshaas. Vervolgens gaat het varken naar één bedrijf en van daaruit wordt het varken in delen verspreid over de wereld. Sommige producten blijven dicht bij de oorspronkelijke verschijningsvorm terwijl andere producten niet meer te herleiden zijn.

  Drop en winegums komen van een varken
  Uit de huid van een varken wordt gelatine gewonnen waar winegums, drop, tiramisu en kwarktaart van wordt gemaakt. Ook wordt gelatine gebruikt als geleidingsmiddel voor kogels. Shampoo en antirimpelcrème wordt gemaakt van het vet van een varken. Verder zorgt de proteïne van varkenshaar ervoor dat jouw brood extra zacht is. Je kan dan ook niet om het varken heen. Wist je trouwens dat als er nog iets overblijft van een varken, dat het gebruikt wordt om groene stroom van te maken?

  Duurzaamheid
  Varkens worden dus niet alleen geslacht om het vlees, maar ook om belangrijke zaken zoals röntgenfoto’s, remschijven en lucifers van te maken. Een varken staat dan ook voor duurzaamheid. Christien Meindertsma heeft drie jaar lang alles over varkens onderzocht en gekeken welke producten van een varken worden gemaakt. Haar zoektocht leidde langs een tatoeëerder, een tandarts, een apotheker en een wapenspecialist. Met haar boek PIG 05049 uit 2007 wil Christien inzicht geven in het proces hoe grondstoffen gebruikt worden voor producten.

  http://www.overvarkens.nl/het-varken/187-producten-worden-gemaakt-van-een-varken

  Liked by 2 people

 19. JackvanderVeen // juni 23, 2017 om 07:11 //

  Indien men denkt dat ALLE moslims geen varkensproducten eten, heeft men het vies mis. Er zijn diverse stromingen die het namelijk wel eten. En van die stromingen lopen er ook best veel in West-Europa rond.
  Dat varkensproducten ronduit smerig smaken, eerder bederven in de koeling en vetzucht veroorzaken,dat zijn weer andere feiten.

  Like

 20. na aanslagen met bommen vrachtautos , personenauto,s nuook een met een brommer
  https://www.powned.tv/artikel/brommer-in-brand-gestoken-in-ziekenhuis

  Like

 21. Niks mis met een lekkere varkens schnitzel, mits goed klaargemaakt natuurlijk

  Like

 22. Zijn jullie hier nou zo kort van geheugen hier.
  jackvanderveen is een mossel, hij noemt zichzelf moslim-light.
  Vraag ’t maar, als ie daar op reageert. Hij kijkt wel uit.
  Waarschijnlijk niet, maar hij heeft zich bij fubar meerdere keren hier over uitgelaten.
  Ook bij Xandernieuws.
  Dan snap je meteen waarom hij iets tegen varkensvlees heb.

  Liked by 3 people

 23. Asielverkrachter kan nu uitgezet worden.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28457954/__Aanrander_krijgt_18_maanden__.html
  Linkse actievoerders protesteren.

  Like

 24. Kortom: pigs are everywhere!

  Like

 25. trebor2110 // juni 23, 2017 om 17:59 //

  Voor de speklapjes liefhebbers onder ons
  https://www.facebook.com/koopeenvarkennl/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

  Like

 26. Hahahahahahaha de pislams toch! :)))

  Als je niet better zou weten, zou je varkensvet schijten in je broek van de lach.

  Like

 27. Ik zou er maar geen dure eed op zweren, recent heeft iemand mij verteld dat toen hij in Turkije woonde hij elke zaterdag naar de slager ging om daar speklapjes te kopen. Er is dus minimaal één slager in Ankara die varkens slacht, en als er geen vraag naar is dan is er ook geen aanbod. Kortom, het kan dus best zo zijn dat dit gerecht van Lidl inclusief de varkensreuzel authentiek Turks is.

  Like

 28. Die dikke turkse miepen lijken ook wel sterk op…….

  Like

 29. Wel knap dat Fenixx twee dagen voorloopt met het nieuws op de zakkenvullers van Powned……

  https://www.powned.tv/artikel/ophef-lidl-verkoopt-varkensvlees-tijdens-rama

  En ik kan niet eens reageren wegens een ban zucht

  Like

 30. Carmen // juni 26, 2017 om 11:18 //

  Jack vanderveen, welke stromingen binnenin de islam eten varkensvlees? Als enige ken ik de Bahai maar, eerlijk gezegd, is dit niet echt een islamitische stroming omdat zij bestaat uit de 3 stromingen, Judaïsme, christendom en islam! Wat wel klopt is, dat de Bahai ontstaan zijn door een hele pientere moslim die zei dat alle drie gebaseerd zijn op Abraham en daarom ze bij elkaar heeft gevoegd!

  Like

 31. Wat ze ook zijn en van welke richting ze komen en gaan…..ZE ZIJN ALLEMAAL VERKEERD BEZIG !!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: