Nieuw

Waarom de politie gedwongen wordt te collaboreren met islam

Smile and wave” en het veroveren van de “hearts and minds”, kreten die door commandanten keer op keer worden herhaald tegen hun manschappen tijdens missies. Zorg ervoor dat de bevolking je te vriend blijft, ga thee drinken, deel potloden uit, ga schooltjes verven, bezoek de moskee. Het zijn maar wat voorbeelden van hoofdtaken die bij menig militair worden neergelegd wanneer hij de poort uitrijdt van zijn base. De politie doet in Nederland in feite niks anders; zij is continu bezig om ervoor te zorgen dat een bepaalde (religieuze) minderheidsgroep tevreden blijft, zodat ze niet gaat rebelleren. Dat dit ten koste gaat van haar primaire taak, namelijk het beschermen van de Nederlandse samenleving, is dan ook best zorgelijk.

Valkyries >>

h/t BertG.

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Waarom de politie gedwongen wordt te collaboreren met islam

 1. polderboy // juni 21, 2017 om 22:41 //

  Dus die film “Dances with Wolves” is eigenlijk het geanonimiseerde verhaal van de Amsterdamse politieagent Pieter Jaap Aalbersberg?

  Like

 2. Duchesne // juni 21, 2017 om 23:35 //

  ik heb nog eens over de titel nagedacht maar als politie zich laat dwingen is dst vrijwillig, en met alle informatie die ter beschikking is over het onderwerp Islam en de gevolgen van een uitbreidende sekte en het prediken van de dood van anders gelovenden en de openlijke haat tegen joden, homo’s en vrouwen is iedere medewerking vanuit de politie vrijwillig, men kan immers weigeren of ontslag nemen. Er is gewoon ene keuze. Gezien de centjes belangrijker zijn dan voor sommigen word collaboratie dan ook gedaan uit hebzucht, uit de keuze makkelijk geld te krijgen of elders ervoor te moeten werken. Politiemensen die een buiging maken naar Islam zijn dan ook gewoon verraders van het eigen volk.

  Liked by 1 persoon

 3. Alphons Mantel // juni 22, 2017 om 06:26 //

  de politie kiest- net als de wethouders en ministers – altijd dom en fout

  Like

 4. Doordat het niet in één stad voorkomt maar in meerdere steden moet het een beslissing van hogerhand zijn. Of van de politietop of zelfs vanuit het ministerie. Dit is een bedenkelijke zaak. Want als er ergens iemand is die het politieapparaat kan sturen om de verkeerde kant op te kijken dan kan dat ook voor andere zaken het geval zijn. Openlijk vriendjes zijn met misdadigers is niet goed, om welke reden dan ook. Ik denk dat de beschadiging van de politie blijvend en onherstelbaar is.

  Liked by 1 persoon

 5. Dit komt van hogerhand en gaat steeds verder naar beneden tot aan de gewone agent.
  Ze zijn allemaal bang voor hun baantjes.
  Eigenlijk ook wel een beetje logisch want je hebt een gezin, hypotheek, e.d. en dat wil
  je niet verliezen.
  Maar op die manier wordt het van kwaad tot erger

  Like

 6. Lisa, wat ben je nou eigenlijk waard wanneer je je principes opzij zet voor een baan.
  Ik vind dat helemaal niet logisch, dan ben je gewoon geen stuiver waard maar een slijmbal, een meeloper.

  Like

 7. Lijkt me moeilijk om hier alleen tegen in te gaan
  Dan moet je je toch gaan organiseren want alleen lukt het niet.
  Bijvoorbeeld een groot gedeelte van een politie afdeling maar probeer maar het eens want
  er zitten altijd verraders, dhimmi’s en allochtonen in een corps die je onderuit halen.
  Het lukt de PVV met anderhalf miljoen stemmers nog niet.om iets te veranderen.

  Like

 8. “Dan moet je je toch gaan organiseren want alleen lukt het niet.”

  Ik ben niet meer zo collegiaal wanneer het om mijn principes gaat.
  En dat de rest die er niet op na houden, is dan niet mijn probleem meer.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: