Nieuw

Rome mayor: “Stop migrant influx to prevent further social tensions”

Virginia Raggi, the (first female) mayor of Rome posted an alarming message on Facebook, calling on the authorities to stop the migration influx into her city.

She expressed her sympathies with the migrants, but social tensions amongst her citizens are getting out of hand. She finds it risky to continue like this.

Raggi stated:

“Rome is subjected to strong migration pressure. It can’t go on like this. I sent a letter to the Prefect of Rome in recent days to ask the Interior Ministry to stop the new arrivals of migrants in the city.”

“From the first day we worked on the ground on the immigration issue (…) we will not allow anyone to prey on the weakest. And at the same time, we need to listen to the Roman citizens: we cannot allow creating further social tensions. For this I find it impossible, as well as risky, to think of continuing to receive more migrants.”

readmore>>
theoldcontinent
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1483 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on Rome mayor: “Stop migrant influx to prevent further social tensions”

  1. Wat een prachtige vrouw. En wat een sterke, wijze en begripvolle vrouw. Dit moeten we bewaken met al wat we hebben.

    Liked by 1 persoon

  2. Ik begrijp de italianen, die het water aan de lippen staat door het eu-gedraal om boten terug te zenden aka australie. dit is dweilen met meerdere kranen volop open, daar helpt niets meer door dat men maar blijft wegkijken ipv aanpakken, heus problemen verdwijnen niet vanzelf

    Liked by 1 persoon

  3. Open het vuur i.p.v. dat geteisem op sleeptouw te nemen naar Europa.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: