Nieuw

Poland Shuts Border to Islamic Migrants to Keep Potential Terrorists Out

Despite the threat of sanctions from the European Union (EU), the Polish government has decided to not allow any more Muslim migrants into its country to help reduce the risk of radical Islamic terrorism.

“We, Poland, are learning from the mistakes of others … and we will not open our doors to Islamic migrants,” said Ryszard Czarnecki, the Polish European Parliament deputy, in early June after the terrorist attack in Manchester, England on May 22.

Poland, Hungary, and the Czech Republic have refused to take in their designated share of some 160,000 migrants, who apparently are overloading Italy and Greece. The EU could take the three states to the European Court of Justice, which could impose heavy financial fines on them.

“Other countries have led to a situation in which those trained on Islamic State territory in Syria, Iraq – young people with French, Belgian, Dutch, British, German citizenship – return to Europe … and somehow [the authorities] were incapable of monitoring them,” Czarnecki said after the attack in Manchester, according to Radio Poland…

readmore>>
cnsnews
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.101 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1426 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on Poland Shuts Border to Islamic Migrants to Keep Potential Terrorists Out

 1. Wat een verstandige mensen in Oost Europa.
  De islamitische kanker heeft nagenoeg geheel west europa al vergiftigd, dankzij de linkse collaborateurs.
  De Oost Europeanen, die hier werken en leven zien het elke dag weer hoe een maatschappij wordt geterroriseerd en hun regeringen slapen ook niet.

  Liked by 1 persoon

 2. sudare // juni 22, 2017 om 11:45 //

  Bravo, hadden wij maar zo’n premier. Kan ze niet hierheen komen om Rutte de kneepjes van het vak te onderwijzen?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: