Nieuw

Imam in Finsbury weerhoudt moslims van een moblynch – media verklaart hem een held

De bestuurder van het busje, die door alle westerse media gelijk als blanke westerse christelijke dader werd neergezet (terwijl het onderzoek nog niet afgerond is en het nog helemaal niet duidelijk is of het een aanslag is, misschien had ie wel een lage bloedsuikerspiegelwaarde of iets dergelijks), terwijl we dat nooit horen als bijvoorbeeld ‘iemand’ een aanslag pleegt op het plein voor Amsterdam CS (dan moeten we maar gokken wie de dader was), werd bijna gelyncht door de moslims die net uit de moskee kwamen.

Alle media noemden de imam een held omdat hij zijn toehoorders weerhield van moord. Moord.

Maar van wie hebben die moslims die wekelijks naar deze imam luisteren dan geleerd dat het ‘okay’ is om een Christenhond zomaar op de straten van Londen te vermoorden ?

De moslims waren al begonnen de man kapot te slaan:

“He saw a group beating up the suspect, he ordered them to stop and flagged down the police. Standard >>

A courageous imam stepped in to protect the Finsbury Park mosque attacker, urging furious bystanders to “stop hitting him” and wait for police to arrive. The SUN >>

The SUN heeft een foto van Darren Osborne waar hij duidelijk al een dichtgetimmerd oog heeft:

De man werd van alle kanten geschopt en geslagen:

An imam who protected a man suspected of attacking Muslims outside Finsbury Park Mosque from angry members of the public has described how he stopped “kicks and punches” that were coming from “every angle”. Independent >>

Het had weinig gescheeld of de moslims hadden de man doodgetrapt:

Praising Mr Mahmoud’s “bravery and courage”, Toufik Kacimi, the chief executive of the nearby Muslim Welfare House community centre, said the imam’s actions “prevented further injuries and potential loss of life”. Independent >>

Ik heb te weinig tijd gehad om me te verdiepen in de Muslim Welfare House waar deze imam thuis schijnt te horen, maar als ik dit stukje in de Guardian lees lijkt het een mega alomvattend islamitisch indoctrinatie centrum te zijn op minder dan 50 meter van de beruchte Al-Qaeda Finsbury moskee. Plaatje:

Dus moslims gedragen zich als beesten in een rechtsstaat, alsof de sharia al geldt, de imam beseft dat ze dat in het Londen van terreurburgemeester Khan misschien wel kunnen maken inmiddels, maar dat Engeland groter is dan dat en ze nog niet openlijk christenen kunnen afslachten op de straten zoals dat in thuisland Pakistan gebruik is.

Omdat de imam wat sluwer is dan zijn toehoorders en beseft dat de tijd nog niet gekomen is, is hij een held in de media. Zelfs in Nederland, de islamitische ummah doet niet aan landsgrenzen (die kent alleen veroverd en nog te veroveren gebied), riep de Raad van Marokkaanse moskeeën moslims op het hoofd koel te houden. In Nederland, omdat in Londen iemand een insuline-incident veroorzaakte.

Het is volkomen knetter, het is alsof de imam en de RvMM zegt dat mob-rule de normaalste gang van zaken is tenzij zij hun mob tegenhouden. Het is hier freaking Pakistan niet !

We krijgen onmiddellijk een mooie vergelijking; even later pleegt een moslim, ook met een busje (met gastanks en een AK-47 aan boord) een aanslag op de Champs-Élysées op een politiewagen.

Dat is na tigduizend andere moslimaanslagen.

Geen Parijzenaar die de moslim probeerde dood te schoppen, geen kerkleider die een menigte in bedwang hoefde te houden. Sterker nog, als er in Canada, dat  helemaal aan de andere kant van de oceaan ligt, een piepklein incidentje is bij een moskee, dan gaan Nederlandse christenen menselijke ketens om Nederlandse moskeeën vormen om die te beschermen tegen aanvallen die nog nooit hebben plaatsgevonden op moskeeën, terwijl er dat jaar 2425 kerken vernietigd werden door moslims.

Die imam was geen held, zijn volgelingen zijn barbaren die hier niet thuishoren, en hij heeft een groot aandeel in hun barbarij, want hij is degene die hen wekelijks uitlegt wat islam beHELst.

 

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on Imam in Finsbury weerhoudt moslims van een moblynch – media verklaart hem een held

 1. polderboy // juni 21, 2017 om 10:37 //

  Ach, ze proberen hier ook al 20 jaar vergeefs rolmodellen te creëren.
  De EU deed dat met Erdogan en die 80 miljoen Turken ook tevergeefs, waar nog miljarden heengaan, natuurlijk ook voor vriendschap met Erdogan, om de winstgevende fabrieken die de elite daar samen met Erdogan runt in dat lage lonen land te kunnen blijven bezitten, want anders nationaliseert hij ze gewoon, wat hij ook met tegenstanders hun bezit doet.
  De Engelse elite verdient ook veel aan de sharia landen, waarvoor ze de financiën regelen in het financiële centrum London.

  Dat sprookje van die held is dus nodig voor de veiligheid van de elite.
  Dat parlement in Westminster heeft bijvoorbeeld veel beveiliging. Daarom heen loopt een haag politieagenten, maar die stellen ook eisen.
  Dus men heeft over een beveiligingshaag om die agenten nagedacht.
  Daarvoor dienen onze kinderen die daar massaal op schooluitje rondlopen, en als buitenste bumper dienen tegen de jihadaanvallers in hun vrachtwagens. Het sprookje van vredelievende helden doet die bereidheid gestand houden, meer niet.

  Like

 2. JackvanderVeen // juni 21, 2017 om 10:44 //

  Zoals een zwarte of getinte per definitie nog geen moslim behoeft te zijn en zeker niet iemand die het gemunt heeft op leven te vernietigen van anderen, zo is een witte persoon nog geen christen, zeker niet als hij probeert om anderen naar het hiernamaals te sturen.
  En lynchen, dat is het gedrag van dieren om hun eigen kudde te beschermen tegen indringers.
  Zeker geen humaan gedrag! DUS kan ik met opgeheven hoofd concluderen, dat ook al deze zogenaamde moslims ABSOLUUT GÉÉN moslims blijken te zijn maar individuen die genieten van het vernietigen van de blanke (éenling) man.
  Vertelt ook iets over hun ontwikkelings- en functioneringsniveau.

  Like

 3. polderboy // juni 21, 2017 om 10:48 //

  Die Amerikanen hebben dat gelul ook in de gaten. Als ze naar de EU in Brussel komen, om meer steun tegen de jihad, zegt Merkel dat ze schijt heeft aan NATO beloftes die Duitsland gedaan heeft. Logisch dat ze steun zoeken bij de Russen en inmiddels de chinezen:
  https://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-usa-china-idUSKBN19A2HT

  En zeg nu zelf, West Europa is onder leiding van het huidige bestuur verworden tot een multiculti jihad schijthuis, waar geen mens zijn leven meer zeker is.

  Like

 4. Ik vind mijzelf ook een held omdat ik mij steeds weer kan weerhouden zo’n stuk moslimtuig naar de eeuwige jachtvelden te sturen.

  Like

 5. Lynch mobs zijn al eeuwen een tactisch wapen om de sharia af te dwingen. Heel populair in bijvoorbeeld Pakistan. Deze imam wist dat het daar nog te vroeg voor was. Voorlopig is de verovering van het Westen beter gediend met het claimen van de slachtofferrol. Beetje moeilijk als je net een Brit hebt gelyncht.

  Like

 6. Dat doen ze anders nooit….., toch aardig van zo’n man/sarcasm off

  Like

 7. Mij maak je niet wijs dat die kutimam het goed voor had met die man. Dat de media zijn naam en foto vrijgeeft is trouwens poging tot moord, de arme man zal de gevangenis niet overleven en gaat een hel tegemoet. Voor mij is het sowieso een held die de islamterreur niet meer aankon.

  Like

 8. Trappen wij niet in policor media.
  Leuk geprobeerd.

  ‘Deze’ imam van de Finsbury Park liegt dat hij barst.

  Hij past hier ‘taqqiya’ toe.

  We zijn hier natuurlijk geen gekke gerritje.

  Daar trappen wij ook niet in.

  Blijven proberen ‘woestijnratten’.

  ‘Payback’ is on your ways’

  ‘ Don’t look back in anger’

  Like

 9. Helemaal mee eens, Fub.!

  Liked by 1 persoon

 10. skeeter // juni 22, 2017 om 02:36 //

  Straks moeten usa en canada weer komen helpen als europa weer tot aan de lippen in de stront zit. Helaas zal canada niet komen deze keer omdat we eerst ons eigen land zullen moeten verlossen van genetisch afval.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: