Nieuw

U bent Nederlander en opzoek naar een woning? Op wie stemde U ook alweer?

1

Doe mee met 7.794 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (1955 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on U bent Nederlander en opzoek naar een woning? Op wie stemde U ook alweer?

  1. F. ter Weele // juni 21, 2017 om 14:14 //

    Diep treurig natuurlijk , de Echte Nederlander kan 5 tot 7 jaar wachten , de 25 %”echte vluchtelingen en 75% Islamitische GELUKSZOEKERS die zich nooit zullen aanpassen krijgen overal voorrang , dat noemen Nederlandse politici rechtvaardig het is puur Fascisme

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: