Nieuw

Philippines: Islamic State leaders torch the Christian school they graduated from

“We do not understand where that hate is coming from.”
I could give you a couple of hints.

“These [Marawi gunmen] are young people who have their own interpretation of the Quran and who do not respect their own elders.”

Their interpretation of the Qur’an is shared by innumerable Muslims worldwide. How did this misunderstanding of Islam become so widespread?

“Radicalized in Mideast, Maute brothers razed their Christian school,” AFP, June 19, 2017:

MARAWI CITY — Twenty years after obtaining Christian education, Muslim brothers Omarkhayam and Abdullah Maute returned to this Central Mindanao city with the black flags of the Islamic State (IS) group and set fire to their alma mater.

Hundreds of gunmen, many of them young locals recruited by the Maute brothers, destroyed Dansalan College in a rampage through Marawi City last month as they launched a brutal offensive to stamp their credentials as the IS leaders in the Philippines.

Their bold attack turned the Maute siblings, who are in their mid-30s, into the most infamous high school alumni of the Protestant Church-run institution, which had been a symbol of religious tolerance in the mostly Muslim city of 200,000 people…

readmore>>
jihadwatch
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1479 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on Philippines: Islamic State leaders torch the Christian school they graduated from

 1. polderboy // juni 20, 2017 om 19:53 //

  Vrijheid tot haten is in Nederland beschermd in de grondwet in artikel 6, als vrijheid van godsdienst.
  Aanzetten tot haat is in artikel 137d van het wetboek van strafrecht verboden.

  Maar wie arresteert de aanzetter tot haat in een godsdienst, indien het een heilige profeet blijkt te zijn, die allang dood is?

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // juni 20, 2017 om 20:29 //

  Goed nieuws verder voor lui die hun oude NSB laarzen nog gepoetst op zolder hebben staan.

  Nu het langzamerhand een multicultureel zootje wordt, waar iedereen elkaar steeds meer verbeten naar de strot vliegt, naast dat de aanslagen welig tieren vanuit de hoek van haters die grondwettelijk van hun godsdienst vrijheid genieten, neemt de Duitse regering als vanouds haar kansen weer waar en houdt razzia’s waar mensen met dozijnen tegelijk op worden gepakt:

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: