Nieuw

Ontploffing in Brussels Centraal Station. Dit is wat we nu weten (incl.Video)

Het Brusselse Centraal Station is vanavond in allerijl ontruimd na een ontploffing. De oorzaak is nog niet gekend, maar kort na de explosie werd een man neergeschoten door militairen.

Volgens bronnen aan onze redactie kwamen er draden uit de kledij van de man. Of het effectief om een explosievengordel gaat, is onduidelijk. Ook de Grote Markt in Brussel is ontruimd. De situatie is volgens de politie onder controle.

Het centraal station in Brussel is op dit moment ontruimd op bevel van de politie. Er vond een explosie plaats in het station, volgens onze bronnen werd er een trolley of koffer tot ontploffing gebracht.

Een getuige zegt aan onze redactie hoe hij de trolley tot ontploffing zag komen. Op enkele meters stonden nog passagiers, maar die raakten niet gewond. Het laatste wat de getuige zag, was hoe de eigenaar van de trolley verder naar de sporen afdaalde. Er kwam ook bedrading uit de kledij van de man. Getuigen hoorden de man ook ‘Allah Akbar‘ roepen voor de ontploffing…

readmore>>
hln
Also published on Zeepertje.com

 • Brussels central station evacuated after reports of explosion

Heavy>>

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on Ontploffing in Brussels Centraal Station. Dit is wat we nu weten (incl.Video)

 1. polderboy // juni 21, 2017 om 07:19 //

  Koeweit geeft een waarschuwing om in jihadstaat België niet meer het openbaar vervoer te gebruiken:
  http://www.kuna.net.kw/ArticleDetails.aspx?id=2620081&Language=en
  The Wall street journal wijst op totale faal rond veiligheid in de islamitische republiek België:
  https://www.wsj.com/articles/brussels-report-on-terror-attacks-highlights-security-services-failings-1496934109?mod=fox_australian
  Indonesië waarschuwt haar burgers die in de bananenrepubliek België leven op de gevaren:
  http://www.antaranews.com/en/news/111227/indonesians-in-belgium-luxembourg-urged-to-increase-awareness

  Niet echt een vakantieland meer: Syrië is binnenkort veiliger.

  Liked by 1 persoon

 2. ‘Deze morgen werd bekend dat het gerecht de identiteit van de dader kent. Het gaat om de 36-jarige O.Z. uit Molenbeek, gekend bij het gerecht, volgens onze bronnen voor drugsfeiten. ‘

  Was niet in beeld van bij de Belgische inlichtingendiensten, maar men kent de naam van deze moslimextremist bij het Belgische gerecht wel.

  Vreemd?
  Dus hij is wel ‘bekend’ ergens blijkbaar.

  Wordt deze moslim extremistische terrorist dan niet in de gaten gehouden door de Belgische inlichtingendiensten als hij reeds bij het Belgische gerecht bekend is?

  Drugsfeiten? is dat alles of wordt ons informatie achtergehouden door de Belgische autoriteiten en media?

  Waarom wordt in de media en door premier Michel niet gesproken van een aanslag door een moslim terrorist?

  Betreft het hier, wederom policor van de MSM en de Belgische autoriteiten/overheid?

  Brussel. En daar komt de Oussama uit de mouw

  Update: Beeld. Dit is het ambtenarentypje dat niet ver kwam met zijn aanslagpoging. Full name: Oussama Zariouh en “gekend om zedenfeiten”.

  00:02 – 21 jun. 2017

  Nog één topic over Brussel en dan kan het hoofdstukje weer afgesloten worden, maar we willen het er gewoon graag even inwrijven. Want daarrr is de naam die je wist dat zou komen. Hij is 36 jaar, komt uit Molenbeek (waar de bommenzoekers van de polies momenteel huiszoekingen doen) en zijn naam luidt Oussama Z. Waar de Z staat voor ZIEJEWEL. Hij is geboren op 12 januari 1981 in Sint-Jans-Molenbeek als Belg met Marokkaanse wortels. De enige verrassing is eigenlijk dat hij *niet* bekend was bij de diensten voor terrorisme of radicalisme. Wel voor “drugsfeiten” trouwens, maar kleinigheidjes blijf je houwe. Uit een persco blijkt verder dat hij *geen* bomgordel droeg (wel een zelfgemaakte bom met gasflessen en spijkers), maar hij is wel nog steeds dood dus we hoeven ons ook geen zorgen meer over ‘m te maken. En dat waren we ook niet van plan want totale losers schrijven geen geschiedenis. De enige indruk die Oussama op aarde achterlaat, zijn een paar makkelijk afwasbare schroeiplekken op de marmeren tegelvloer van een treinstation waar nooit iemand stil staat – en zeker niet bij hem. Premier Michel (dat is zijn achternaam – red.) draait ondertussen de geijkte Wij Zijn Met Meer/Ga Door Met Je Leven-medley af, die onze Staatsomroep zonder vermelding van het islamitische motief van de gefaalde aanslagpoging overschrijft. De waakzame Belgische politie houdt ondertussen een extra iftar in Molenbeek oogje in het zeil bij Coldplay in het Koning Boudewijnstadion vanavond, gesterkt door hun alerte en precieze handelen van dinsdagavond. Allez, Zuiderburen. Santé op de goeie afloop!

  UPDATE: Naschokje. Stations Antwerpen en Namen respectievelijk afgezet en ontruimd om verdachte situaties/bommeldingen. Maar verder gaan we gewoon door met ons leven en laten we ons niet intimideren.

  Bron : Geenstijl:

  Wat een mislukte ”woestijnrat.’

  Hij kan niets een degelijke aanslag plegen, mislukte zaadcel.

  Gelukkig maar.

  Komt hier ook een ‘payback’ op van mensen die het geouwehoer en de aanslagen en de schijnheiligheid (taqqiyya) van moslims en het eeuwige verdedigen van de ‘linkse policor’. meer dan zat zijn?

  Moslim terreur in Belgie en de rest van met name Noord-Europa en West-Europa.

  hmmm

  Zijn we het nu niet zat mensen?

  Van de overheid en justitie hoeven we geen hulp te verwachten?

  Tijd voor ‘payback?

  Belgie vakantieland?

  Dacht het niet.

  Belgie is een ‘moslim/dhimmi staat’.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: