Nieuw

Nee Ebru, nee. Dat is niet de oplossing

Je voorspelt een burgeroorlog in je stukje. Dat kan iedereen die de geschiedenis van islam een beetje kent voorspellen. Dat is niet zo moeilijk. Het is een zekerheid.

Je oplossing gaat niet werken.

Het is de taak van onze overheid, om te voorkomen dat geweld plaatsvindt en wraak gaat overheersen. Om te voorkomen dat een burgeroorlog uitbreekt. En nee, dat doe je niet door moslims continu als slachtoffer aan te wijzen. Omdat ze geen buurthuis hebben. Of omdat hun cultuur in de middeleeuwen is achtergebleven. Dat doe je door moslims als volwaardige Nederlanders te behandelen. Door eisen te stellen die je ook aan Nederlanders stelt.

Moslims zullen nooit – volwaardige – Nederlanders worden. Het is irrelevant of de overheid ze als volwaardige Nederlanders behandelt of dezelfde eisen stelt als de moslim zelf niet wil. Het handboek van de moslim vertelt hem dat hij boven de smerige infidel staat. ‘Volwaardige Nederlander’ is een belediging voor de moslim die zich übermensch waant. De moslim mag geen vrienden, of gelijken, worden met de Nederlander. De moslim is geboren om te overheersen wordt hem verteld. De overheid kan eisen tot ze een ons weegt, de eisen van de taghoet maken geen indruk.

Islam laten afzweren dan ? De Spanjaarden, 700 jaar bezet door de muzelmannen, hebben het geprobeerd. Het hielp niet, moslims belazerden de boel, bekeerden zich voor de schijn tot het Christendom om een halve generatie later weer met hetzelfde fanatisme de nonnen te verkrachten op de altaren in de kloosters en de kerken.

Uiteindelijk bleef er maar één optie over; remigratie, en toen dat op vrijwillige basis te veel gezeur opleverde, gedwongen remigratie.

Dát is de enige oplossing. En dat kunnen we vriendelijk regelen, of minder vriendelijk.

Het komt niet door de houding van de ongelovigen, of de overheid, dat er niet samen te leven valt met moslims. De oorzaak ligt in de dwingende geschriften van de mohammedanen. Jihad is verplicht voor élke mohammedaan.

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7202 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Nee Ebru, nee. Dat is niet de oplossing

 1. De Balkan is het beste voorbeeld, eeuwenlange collaboratie, van de tot de islam bekeerde Slaven, met de Turkse bezetters en later de Nazi’s, was een van de drijfveren achter de meedogenloze Balkanoorlogen in de jaren 90.
  Ook dat conflict is mede door het het onverdraagzame karakter van de islam nog niet opgelost en de spanningen nemen al weer toe.
  Wapens uit Bosnië geleverd aan de moslimterroristen in Frankrijk, België en Engeland hebben al velen het leven gekost.
  Wie gaat de terreurstaat Bosnië, gecreëerd door Bill Clinton, eens aan pakken?.
  Moet Poetin het weer doen?.

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // juni 20, 2017 om 09:32 //

  Volgens onderzoek van Chatham house heeft de elite het een stuk beter sinds de huidige vorm van de EU en haar huidige politiek: 70% vindt dat.
  https://www.chathamhouse.org/publication/future-europe-comparing-public-and-elite-attitudes
  I.t.t. het volk, waarvan bijna 70% dat ze er met de huidige politiek zoals met name die multiculti en open grenzen met massa immigratie uit Islamistan juist flink op achteruit zijn gegaan.

  Wie van de elite ons ook hier gaat besturen, ze worden er met de huidige politiek beter van, dus je hoeft niks van ze te verwachten.

  Like

 3. polderboy // juni 20, 2017 om 10:12 //

  De Westminster aanslag zijn ook Franse en Engelse schoolkinderen slachtoffer geworden, die daar verplicht op de bruggen rond Westminster als doelwit moeten rondlopen, zoals tienduizenden kinderen dat moeten, omdat het onderdeel is van de door de elite verplichte EU multicultivorming, dat Londen uitje:
  “Victims include students from a French school trip, 18 year-old Yann and 16 year-old Victor, and British victim Stephen.”
  http://www.mirror.co.uk/tv/tv-previews/westminster-terror-attackers-dying-moments-10650812

  Kinderen, gijzelaars van de multiculti, worden als doelwit rond geparadeerd.

  Like

 4. Von Puffelen // juni 20, 2017 om 15:43 //

  Volgens mijn Spaanse ex is Spanje de klap van 7 eeuwen mohammedaanse bezetting nooit meer teboven gekomen.
  Ondanks dat ze vaak nog katholieker dan een kerkrat zijn is er iets in het dna veranderd of zo.
  Voor haar begint Europa bij de Pyreneeën en hoort Spanje bij Afrika.

  Like

 5. Volgens de VARA roept Ebru op tot burgeroorlog in deze column.

  Nee gekkies, ze voorspelt hem. Voorspellen en oproepen zijn twee verschillende werkwoorden met verschillende betekenissen, prutsers. Vervolgens komt ze met de oplossing moslims als Nederlanders te behandelen.

  Liever kan eigenlijk niet, en het gaat ook niet werken, maar VARA ziet dat dus als oproepen tot burgeroorlog.

  IK blijf er bij dat de beste weg om een burgeroorlog te vermijden is ervoor te zorgen dat er geen mohammedanen in je land aanwezig zijn.

  http://media.tpo.nl/2017/06/20/opruiende-haatwebsite-publieke-omroep-nazificeert-nieuwe-schandvlek-ebru-umar/

  Like

 6. polderboy // juni 20, 2017 om 17:33 //

  Doel van die Joop website is een “maatschappelijk debat” uit te lokken, en de verheven multiculti ideologie van de als een landheer levende “rode” Marcel van Dam, die anderen tot “slechte mensen” veroordeelt, door te drukken.
  Umar bekritiseert hun ideologie, en dan gaan ze helemaal Pol Pot, gelijk ze ook al bij die islamieten met hun Mekkaanse ideologie heeft ervaren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: