Nieuw

Militairen schieten ‘man’ met bomgordel neer op station Brussel

Belgische militairen hebben vanavond op het Centraal Station van Brussel een man met een bomgordel neergeschoten. Op het station zijn ook twee ontploffingen gehoord. Het station is ontruimd en er is veel politie aanwezig.

Militairen wisten de naar verluidt zwaargewonde man te arresteren. Hij zou zijn gordel om 20.23 uur hebben laten afgaan toen hij doorkreeg dat militairen hem in de gaten hadden. Hij zou eveneens een trolly tot ontploffing hebben gebracht. Na de ontploffing brak er paniek uit op het station.

 

Diverse ooggetuigen zagen de verdachte na zijn uitschakeling met ‘draden uit zijn kleding’ op de grond liggen, melden Belgische media. Ook zou de dader ‘Allahoe akbar’ hebben geroepen. De Waalse omroep RTBF meldt dat er een of twee medeplichtigen op de vlucht zijn geslagen.

 

Volgens de politie is de situatie onder controle.  ,,Het lijkt erop dat er niet veel schade is, maar meer details ontbreken voorlopig”, aldus een Belgische woordvoerder. ,,Het incident is nog volop in onderzoek”, aldus Peter De Waele van de federale politie. Charles Michel, de premier van België en Jan Jambon, de minister van Binnenlandse Zaken, zijn inmiddels aangekomen in een crisiscentrum.

Eindhovens Dagblad

https://video.ad.nl/iframe.html?ec=YwbjRuYjE6JX2lFs7JLqLwHSwJ5afsQA&pbid=665b0121ec844ac7a9d7fce2291b64a7&pcode=p4dmQyOsCE4guGeAXQ6wbJ0tbWH9

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Militairen schieten ‘man’ met bomgordel neer op station Brussel

 1. polderboy // juni 20, 2017 om 22:55 //

  Deze terreurmoslim is niet helemaal geslaagd, begrijp ik.

  De terreurmoslim in Parijs is gisteren wel voor zijn inburgeringsdiploma geslaagd. Die zal nooit meer om meer sharia zeiken, heeft de politie daar bevestigd.

  Like

 2. Like

 3. Man is Jehova Getuige?

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // juni 21, 2017 om 00:01 //

  Nee waarschijnlijk familie van Achmed;

  Like

 5. Laten we elkaar niet in de maling nemen en van rechts tot links recht in de ogen kijken en met pijn in het hart toegeven dat het niet meer lang zal duren dat deze islamitische ellende tot een burgeroorlog escaleert, met al zijn afschuwelijke gevolgen van dien. En uiteindelijk zal toe leiden dat de islam in Europa niet meer aanwezig is, net zomin als het socialisme of andere wereldvreemde utopische gedachten. Het gaat dankzij de islam uiteindelijk een keiharde wereld worden waar iedereen voor zijn eigen hachje moet vechten. Een Mad Max world. Wat voor sommigen onder ons een welkom perspectief is. Sinds die bad trip op de LSD in 1977 is het voor mij alleen maar duidelijker geworden. Gaan er deurtjes in je bovenkamer open die je liever gesloten had gezien. Maar als ze eenmaal openstaan is er geen ontkomen aan.

  Like

 6. JackvanderVeen // juni 21, 2017 om 08:38 //

  Inderdaad Rommel, het doel van die EUSSR communisten is bijna bereikt: een grote europese staat gedompeld in chaos,wanorde, dodelijk geweld. Het nieuwe Syrië!!!!!!! Maar dan wat leuker en gedifferentieerder. Geen bosgebieden en zandbak maar bosgebieden en weilanden met overvloed aan groen en water.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: