Nieuw

Kreeg geen asiel – schopt 9-jarig Zweeds meisje tegen haar hoofd als wraak

De Syrische kopschopper.

Het nieuwe spannende Zweden – Een 30-jarige asielzoeker uit Syrië wordt vervolgd voor het kopschoppen van een 9-jarig meisje in Boden. Hij wilde wraak nemen omdat hij een uitzettingsbevel van de migratiedienst had ontvangen, schrijft nsd.se.

Op 27 mei schreef Fria Tyder over een negen jaar oud meisje wat door een onbekende man tegen haar hoofd was geschopt terwijl ze in Boden van school naar huis liep.

Het meisje liep en praatte met haar grootmoeder in de telefoon toen ze plotseling een schop op haar kaak kreeg.

De politie dacht in eerste instantie dat het een mislukte poging was om haar mobiel te stelen. Maar dat blijk het niet te zijn geweest.

Eerder op de dag was de verdachte door een bewaker het gebouw van de immigratiedienst uitgezet nadat zijn asielaanvraag geweigerd was niet en langer in het asielcentrum mocht wonen.

De asielzoeker zou agressief zijn geweest en zei dat hij “naar het centrum van de stad gaat en iemand gaat vermoorden”. De bewaker heeft de politie gebeld maar er was geen patrouille vacant, dus de dreigende asielzoeker kon onverhinderd door de straten van de stad struinen.

Een paar dagen na de mishandeling van het kleine meisje heeft de bewaker de politie verteld over de agressieve asielzoeker. Zowel de tijd als de plaats kwamen overeen met de mishandeling van de negenjarige. Bovendien heeft de man een mentale aandoening die er voor zorgt dat hij snel ongeprovoceerde geweldmisdaden pleegt.

De asielzoeker is gearresteerd en wordt nu vervolgd voor mishandeling van het meisje. Hij zou het gedaan hebben als een “wraak tegen de immigratiedienst,” schrijft NSD.

De man ontkent de misdaad en zegt dat hij per ongeluk tegen het meisje is gebotst. Maar volgens de aanklager Ulla-Karin Lindström heeft de man zijn daad opzettelijk gepleegd. Er is bewijs tegen de verdachte in de vorm van politie interviews en foto’s van verwondingen van de negenjarige.

Volgens de aanklacht zou de man ook gedeporteerd moeten worden en verboden worden de komende vijf jaar naar Zweden terug te keren.

Bron:

http://www.friatider.se/asyls-kare-sparkade-nio-rig-flicka-i-huvudet-som-h-mnd-mot-migrationsverket

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4932 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Kreeg geen asiel – schopt 9-jarig Zweeds meisje tegen haar hoofd als wraak

 1. verboden worden de komende vijf jaar naar Zweden terug te keren.
  Wat dag je van een loodje van 50 cent

  Like

 2. Gerrit Tienkamp // juni 21, 2017 om 04:52 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  #TUIG

  Like

 3. Kokend varkensvet.

  Like

 4. Ekster // juni 21, 2017 om 16:04 //

  De man zou gedeporteerd moeten worden en 5 jaar lang niet meer mogen terugkeren naar Zweden? Zo xenofoob is Zweden toch niet, mag ik hopen. Dat gaat vast niet gebeuren. Het lijkt mij veel waarschijnlijker dat deze eerloze mohammedaanse laffe hond zijn strafje in Zweden mag uitzitten, tot in het hoogste beroep voor de Zweedse opperrechter, dus dat gaat nog wel een paar jaar duren. Anders zouden zijn hoogstaande mensenrechten zo maar geschonden kunnen worden, en dat moet ten koste van alles voorkomen worden, toch?

  Like

 5. Scarlatti Bombatti // juni 22, 2017 om 02:19 //

  Was vàst de schuld van dat 9-jarige meisje, liep vast WILD met haar blonde lange in de wind wapperende, haren deze cultuurverrijker te provoceren en dan ook nog lopen te bèllen!Nee eigenschulddikkebult… #ironischemodeOFF

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: