Nieuw

Kan men begrip hebben voor terroristische acties van inheemse Europeanen?

(Door: Dan Eriksson – Vertaling: rommel)

Kan men begrip hebben voor terroristische acties? En waar gaan we heen als de Europeanen beginnen terug te vechten tegen de moslims met dezelfde methodes die veel Europese steden in de afgelopen jaren hebben geschokt?

Het lijkt erop dat Londen opnieuw het toneel is geworden van een terroristische aanslag. Een man is opzettelijk met een busje in een menigte moslims gereden die buiten de moskee stonden, en ten minste één persoon wordt nu gemeld dood te zijn en ten minste een tiental gewonden.

Volgens getuigenverklaringen heeft de persoon die het transportbusje reed geschreeuwd dat hij “alle moslims wil doden”, wat veel mensen heeft doen speculeren of dit een wraakaanval was voor de vele terroristische aanslagen van moslims waar de Britten de laatste tijd aan zijn blootgesteld.

Dus de vraag is: Kan men begrip opbrengen voor Britten en andere Europeanen die zo wanhopig worden dat zij naar deze middelen grijpen?

Natuurlijk kan men dat. Zonder de details van de aanslag in Londen te weten moet het voor niemand een verrassing zijn als de Europese inheemse bevolking binnenkort begint terug te vechten met dezelfde bloedige methodes die door de moslims gebruikt worden. Maar begrip voor dit is uiteraard niet hetzelfde als goedkeuring geven of tevredenheid.

Op deze site (Motgift) hebben we vele malen ook uitgelegd dat we de islamitische aanvallen op Europa begrijpen, deels op basis van het aangeboren verlangen van de islam op wereldoverheersing, maar ook omdat “onze” regeringen in veel islamitische landen zich bezighouden met oorlogvoeren. Als Britse troepen schieten op de ISIS in het Midden-Oosten, is het niet verwonderlijk dat ISIS zijn eigen “soldaten” Britten laat aanvallen in Groot-Brittannië.

Wat we waarschijnlijk nu zien is het begin van een escalatie van geweld en terrorisme, en als we nu ook gaan meemaken dat blanke Europeanen terugslaan tegen bijeenkomsten van moslims zal het antwoord van de islamitische bommenliefhebbers niet lang op zich laten wachten.

Het zal een onbehaaglijke spiraal van geweld worden, met aan beide kanten geen winnaars. Dit is namelijk de enige manier hoe dit culturele samenlevingsexperiment met de islam zal aflopen, en de enige manier om dit te stoppen is door het afbreken van dit waanzinnige multiculturele experiment en beginnen met interneren, deporteren, en repatriëren.

Maar de huidige machthebbers zullen dit besluit nooit nemen. Het lijkt er meer op dat ze deze ontwikkeling verwelkomen, omdat het hen is staat stelt hun bevoegdheden uit te breiden. Meer toezicht, bewaking, censuur van internet, en nog meer – voor de volkeren van Europa volkomen zinloze – oorlogen in het Midden-Oosten.

Had men dit probleem willen oplossen was het allang gebeurd, maar in plaats daarvan blijven ze het conflict opstoken. En zelfs als de Europeanen tot het inzicht komen dat het in feite hun machthebbers zijn die het conflict ondersteunen, met de wens om te verdelen en te heersen, zou het conflict niet stoppen. Omdat het een natuurlijke reactie is op een gedwongen multiculturele sociale structuur met de islam – twee totaal verschillende volkeren moeten in hetzelfde land leven, in een belangenconflict over invloed, resources en woongebied.

Wat we nu zien is nog maar het begin.

Bron:

https://www.motgift.nu/2017/06/19/efter-london-kan-man-ha-forstaelse-for-terrorattacker/

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

16 Comments on Kan men begrip hebben voor terroristische acties van inheemse Europeanen?

 1. Geheel met het artikel eens.

  ‘Dus de vraag is: Kan men begrip opbrengen voor Britten en andere Europeanen die zo wanhopig worden dat zij naar deze middelen grijpen?

  Natuurlijk kan men dat. Zonder de details van de aanslag in Londen te weten moet het voor niemand een verrassing zijn als de Europese inheemse bevolking binnenkort begint terug te vechten met dezelfde bloedige methodes die door de moslims gebruikt worden. Maar begrip voor dit is uiteraard niet hetzelfde als goedkeuring geven of tevredenheid.’

  Laat ik zeggen, dat ik er begrip voor heb, maar het niet goedkeur en er ook niet tevreden van wordt, maar ja ‘boontje komt om zijn loontje’.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // juni 20, 2017 om 00:37 //

  Kan ik er begrip voor opbrengen? Jazeker ! Keur ik het goed ? Ja. Ik vind het alleen jammer dat de sukkel zijn daad niet beter voorbereid en uitgevoerd heeft.
  Het antwoord op terreur kan ook contraterreur zijn, je moet dan alleen wel beter zijn dan degenen die het uitgelokt hebben en daar was dit keer zeker geen sprake van.

  Like

 3. Ik kan me nog de reacties op de linkse haatzaaisite Joop herinneren toen Theo en Pim vermoord waren. Die waren allemaal in de trant van:
  “Ik keur het niet goed, maar ik begrijp het wel.”
  Dat begrip is bij mij nu ook aanbeland, maar dan averechts.

  Like

 4. trebor2110 // juni 20, 2017 om 00:45 //

  Ten tijde van Charly H waren er ook een heleboel mensen die het wel konden begrijpen dat er mensen gekwetst en boos waren

  Like

 5. polderboy // juni 20, 2017 om 01:52 //

  Rutte zei in 2015: “We zijn in oorlog met IS, en niet met islam.”
  Maar wie bemannen ISIS, maar ook Nusra, Al Qaeda, Hamas, Hezbollah, en de eindeloze schare andere groepen die aanslagen plegen en andere gruwelijker daden verrichten?
  Juist: moslims, maar dan wel een deel ervan, namelijk onjuiste moslims.
  We zijn dus in oorlog met onjuiste moslims, als we volgens Rutte redeneren.
  Eigenlijk dus net als we in WOII in oorlog waren met christenen, want de meeste Nazi’s waren oorspronkelijk christen, en bleven dat zelf tijdens de Nazi tijd, of waren etnisch cultureel zodanig te kwalificeren. Nazi’s waren dus onjuiste christenen.

  Vervelend is dat de onjuiste moslims waarmee we nu in oorlog zijn hier geen legers hebben, of vormen, zoals de nazi’s, die onjuiste christenen, welke legers je dan in de pan kunt hakken.
  Nee, die onjuiste moslims vormen guerrilla cellen, die aanslagen plegen.
  Ze voeden hun opvattingen verder vanuit de boeken en leer van de islam. Ze doen dit echter op onjuiste wijze en zijn daarom onjuiste moslims.

  Maar nu die onjuiste moslims zoveel overlast bezorgen, en we ze niet in de pan kunnen hakken, omdat het gluiperds zijn die verstopt zitten tussen de rest van de moslimgemeenschap, moet maar eens naar de leer van de islam gemeenschap zelf gekeken worden. In China doen ze dat, en leggen daarom grenzen aan de vrijheid om die leer te volgen. Dat lijkt me terecht en de beste oplossing: de islam aan banden leggen, zodat je de kans op vorming van celletjes met onjuiste moslims minimaliseert.
  Het heeft te maken met vrijheid van godsdienst, die i.v.m. met het feit dat het inmiddels maar al te vaak uitmondt in de overtuiging tot doden, gereguleerd moet worden.

  Nu, zonder iets eraan te doen, krijg je steeds meer verwarring in de oorlog die volgens Rutte gaande is, doordat zonder grenzen te stellen aan de islam, zoals men dat in China doet, er steeds moslims binnen hun gemeenschap onjuiste moslims gaan worden, guerrilla cellen gaan vormen en gaan doden.
  Daarnaast zullen uit vergelding in de toekomst steeds meer mensen juist onschuldige moslims gaan doden, met de gedachte dat ze onjuiste moslims doden, wat ook voorkomen moet worden.

  Verder is in oorlog het zelfs noodzakelijk te doden, en noodzaak behoeft geen goedkeuring.
  Stevig ingrijpen in de leer van de islam voorkomt verdere groei van Rutte’s oorlog, en de noodzaak verder te doden.

  Like

 6. Alphons Mantel // juni 20, 2017 om 08:01 //

  welke moslim heeft dit gedaan? Er is veel strijd tussen soennieten, shi’iten en alevieten

  Like

 7. Ik denk dat het een false flag operatie is.
  De man is tot de islam bekeert en wil nu de schuld leggen bij het vermeende anti islamitische Britse volk.
  Het zal niet de eerste keer zijn dat dit gebeurd.

  Like

 8. Daniel // juni 20, 2017 om 09:57 //

  ‘Natie zal tegen natie worden opgehitst en volk tegen volk’. Een teken van de periode voorafgaand aan Goddelijk ingrijpen. Men ZAL gedwongen worden dit te erkennen aangezien men er niet meer omheen kan tenzij het is ingegeven door de kop in het zand te steken. Maar ook dan ontsnapt men niet aan de werkelijkheid.

  Like

 9. Duchesne // juni 20, 2017 om 10:51 //

  Polderboy@ precies het probleem, het verschuilen tussen de groep van de extremisten. Maar vergis je niet, een groot deel van die groep vind het prima. De oplossing, alles eruit en enkel hen die willen aanpassen bij nuttig zijn toelaten…..

  …en als die scheiding niet word gemaakt door de politek zal het op geweld en veel bloedvergieten uitlopen. En dat ia te danken aan het falen van politici om zorg te dragen voor het land en volk waar ze voor zeggen te staan. Vuile laffe honden zijn het, bijna allemaal.

  Like

 10. Het meest voor de hand liggende scenario is dat we over een maand of 3 braaf naar de moskee gaan; het tweede is dat er moordpartijen tussen groepen invasiers en groepen binnenlanders worden uitgevochten waardoor het grootste deel van de mensen met een paar centen hier zullen verkassen en de optie waarvan ik de contouren zie groeien is die waarin er eng kijkende mensen in zwarte laarzen en bijpassend bruin hemd en een monocle de zaak gaan Endlösen maar dan niet met gas maar met electrische stationspleinen en als ze de job gedaan hebben zullen worden geneurenbergd omdat wij, de goede menschen, zo niet met elkaar om zouden zijn gegaan en ze tegen hadden gehouden als we het hadden geweten zodat 97,94% van de europeanen van ambtswege een Heldencertificaat Met Lint krijgen toegestuurd en er een #Dobbermonument in Ter Apel wordt opgericht op de plaats waar eens dat AZC stond met dat bord boven de poort van Autkieroeng Macht Frei en we weer Ploumse Ministers de wereld in sturen om verse invasiers uit te nodigen als Wiedergutmachung.

  Like

 11. Tja,… waar de tolerantie richting dit volk (reeds lang) ‘op’ is, het policor ‘wegkijken’ al geruime tijd niet meer zo goed lukte en zelfs het ‘theedrinken’ op een fiasco uitdraaide……kom je uiteindelijk uit bij een scenario dat wél werkt.
  (met de nadruk op ‘eindelijk’)

  Like

 12. Gerrit Tienkamp // juni 20, 2017 om 13:26 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 13. Ïk vindt dit een heel goed geschreven “stuk ! Maar ben van mening dat sinds Rutte “verklaarde “We zijn in oorlog ! Deze man een verzetsheld is ! En belachelijk genoeg een ander vervolgt werd om dat hij in het “buitenland tegen IS gevochten had ? Goed voorbeeld doet goed volgen ! De video “The Islamic invation of EU?rope laat goed zien wat önze kinderen te wachten staat ! Daar krijg je “kippenvel van ! Bekijk AUB allemaal deze video ! [Zeepertje ]

  Like

 14. Ja daar is hij weer, de zorgbehoevende Nederlander. Zal Link(s) NL me al unteremens bestempelen.
  Mijn vrees is dat dit er mee te maken heeft.
  De gluiperigheid van fatsoenlijk; Nederland.
  Geen Nederlandse problemen oplossen en zo hypocriet zijn om mensen die de middelen hebben om naar het westen te komen, deze met open armen te ontvangen. Een volk wat van naturen extreme fascistisch is.
  Iedereen slaat een keer terug, uitzonderingen daar gelaten. A.F.D. daar gelaten.
  Het is altijd al zo geweest, sla terug, reageer op hun agressie en men speelt gekke henkie.
  Geweld is niet goed, maar als er niks anders over blijft. Omringt wordt door zandbak-fascisten en landverraders.
  Treft hun geweld mijn dierbare, dan breng ik een bezoek aan zo’n mietjes-club.
  En niet om aan mijn hol te laten ruiken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: