Nieuw

Illegale immigrant gearresteerd voor “islamofobische” moord die werd toegeschreven aan blanke mannen en Trump

De illegale Darwin Martinez Torres, 22, is gearresteerd voor de moord op een 17-jarige moslima.

Toen een jonge moslimvrouw werd vermoord in Virginia wisten de linkse journalisten in de V.S. al snel de schuld te geven aan Trump en de zogenaamde racistische blanke mannen. Maar nu een illegale immigrant uit El Salvador is gearresteerd voor de moord hoor je ze niet meer.

Nabra Hassanen, 17, uit Reston in Virginia, werd op zondag vermoord na een bezoek aan een moskee.

Toen de berichtgeving over de misdaad naar buiten kwam waren er velen als de kippen erbij om de misdaad te wijten aan het zogenaamde islamofobie – en natuurlijk president Donald Trump.

“Het lijkt erop dat Donald Trump ook zijn ogen sluit voor een witte man die een 17-jarige moslima ontvoerd en vermoord in ons land!”, twitterde bijvoorbeeld het links-liberale profiel en Huffington Post schrijfster Amy Siskin op maandag.

“Trump’s haat en bigotterie verscheurt de structuur van ons land in stukken!”, schreef ze verder met vol zelfvertrouwen.

Maar de man die is gearresteerd voor de moord blijkt in geen velden of wegen een blanke man te zijn of een Trump supporter. In plaats daarvan handelt het zich om Darwin Martinez Torres, een 22-jarige immigrant uit El Salvador, die volgens de politie illegaal in de VS verblijft, meldt ABC News.,

Volgens de politie kreeg Martinez Torres ruzie met een groep moslims die van de moskee op weg waren naar huis. Hij werd zo kwaad dat hij de moslims begon op te jagen met een honkbalknuppel. In verband hiermee wordt aangenomen dat hij de 17-jarige moslima heeft neergeslagen en daarna haar lichaam in zijn auto naar een onbekende locatie vervoerd heeft. Haar dode lichaam werd later gevonden in de buurt van een vijver.

De politie onderzoekt de moord niet langer meer als een haatdelict, schrijft ABC News.

Amy Siskin heeft vandaag iedereen op haar Twitter account geblokkeerd die haar vroeg om commentaar te geven op het nieuws van de aangehouden persoon.

Bron:

http://www.friatider.se/illegal-invandrare-fast-f-r-islamofobiskt-mord-som-skylldes-p-trump

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4954 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Illegale immigrant gearresteerd voor “islamofobische” moord die werd toegeschreven aan blanke mannen en Trump

  1. Net zoal bij dat incident in Londen, False Flag, linkse hetserij.

    Like

  2. Een fout toegeven kunnen die communisten niet.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: