Nieuw

Raad van Marokkaanse moskeeën: dit keer roepen we nog niet op tot vergelding

De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) roept moslims op rustig te blijven na de aanslag met een bestelbusje bij een moskee in Londen. Telegraaf >>

De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland roept moslims op het hoofd koel te houden na de aanslag met een bestelbus bij een moskee in Londen. NOS >>

Blijkbaar zijn Marokkanen wraakzuchtig en kan de RMMN sturen of de Marokkanen met geweld reageren of niet. Dat is dan een vijfde colonne van een paar honderdduizend. Daar zijn we mooi klaar mee. Na de tientallen moslimaanslagen in het Westen de laatste jaren hoefde er niet opgeroepen te worden dat Westerlingen het hoofd koel moesten houden.

“We kunnen ons voorstellen dat deze actie bedoeld is om groepen tegen elkaar op te zetten”, zegt woordvoerder Said Bouharrou. (NOS)

Proest, schaamteloos brutaal. Heb je je eigen koran wel eens gelezen ? Dat is een aaneenschakeling van oproepen tot het opzetten van groepen tegen elkaar, meer precies een eindeloze reeks moordcommando’s tegen de ongelovigen.

Bouharrou noemt het verontrustend, erg en jammer dat een moskee wordt aangevallen.

Er werd geen moskee aangevallen leugenaar.

Die moskee was trouwens een jihadcommandocentrum. Moslims die daar naar toe gaan zijn per definitie geen gematigde onschuldige moslims maar jihadsupporters, net zoals kampbewakers geen gematigde onschuldige nazi’s waren.

Gewoon van wiki:

Al Qaeda operatives including “shoebomber” Richard Reid and Zacarias Moussaoui attended the mosque.[5] In 2002, The Guardian reported that weapons training had taken place inside the building.[6] 

The mosque rose to notoriety after Abu Hamza al-Masri became its imam in 1997,[10] due to his extremist ideology and support for terrorism.[11] In the late 1990s and early 2000s, “Abu Hamza was consolidating his hold at the mosque. It had become a hostile environment for anyone who was not a supporter, with his closest confidantes barring access to anyone they did not trust.”[10]

Abu Hamza praised the September 11 hijackers in a 2002 speech.[10] The United States charged Abu Hamza as a “terrorist facilitator with a global reach” in 2004, and five months later, Abu Hamza was arrested and charged with British crimes related to hate preaching and terrorism handbooks found at his home.[10] In 2006, he was convicted of eleven of the fifteen charges at jury trial at the Old Bailey, including incitement to murder, race hate, having a document for terror purposes, and other crimes.[12] Abu Hamza was sentenced to seven years in prison.[10]

After eight years of legal proceedings, was extradited to the United States to face terrorism charges there.[10] He was tried in federal court in Manhattan and convicted in 2014 of 11 terrorism-related crimes arising from “his involvement in the 1998 kidnapping of 16 tourists in Yemen, providing material support to terrorists, and attempting to create a terrorist training camp in Bly, Oregon, in 1999.”[13] U.S. Attorney Preet Bharara stated: “Abu Hamza was not just a preacher of faith, but a trainer of terrorists.[10] Abu Hamza was sentenced to two consecutive life sentences with no possibility of release.[13]

In 2003, over a hundred armed police raided the building as part of the investigation into the alleged Wood Green ricin plot.[14]

In februari stelden de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en moslimorganisaties de ‘Handreiking Veilige Moskeeën’ vast. Daarin staan tips en adviezen voor de veiligheid van moskeeën. (NOS)

De enige veilige moskee is een gesloten en platgebuldozerde moskee. Alle moskeeën zijn verplicht gemodelleerd naar de allereerste van de krijgsheer Mohammed, een jihadcommandocentrum. Het is godsgeklaagd dat die terreurcentra beschermd worden door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). Onze overheid is de vijand.

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

22 Comments on Raad van Marokkaanse moskeeën: dit keer roepen we nog niet op tot vergelding

 1. Yvonne // juni 19, 2017 om 23:06 //

  Ongelovigen mag je bij bosjes doodrijden, o wee als er moslims worden aangereden, dus wij branden kaarsjes en moeten thuis op de bank blijven zitten .
  Die vette papzak roept deze keer niet op tot vergelding ,nou dat is boffen zeg,dus binnenkort weer ongelovigen van de stoep afgereden,walgelijk volk

  Liked by 1 persoon

 2. Feniks // juni 19, 2017 om 23:09 //

  Dreigen en dreigen dat is wat ze doen.
  Wie noemde de roos van learry?
  Actie , reactie.
  Dat is wat de bedoeling is, bewust gecreerde chaos voor werelddominantie.
  Niets is veranderd, hooguit de poppetjes om werelddominantie te bewerkstelligen.
  Die daar aan de top, dat zijn de verantwoordelijken.

  Like

 3. ‘Bouharrou noemt het verontrustend, erg en jammer dat een moskee wordt aangevallen.’

  Weet u wat ik verontrustend vind?

  Dat 99,9% van de terroristische aanslagen door moslims worden gepleegd.

  De islam is toch religie van de vrede?

  In werkelijkheid is de islam al 1400 jaar hel en verdoemenis.

  Iedere niet-moslim moet zich maar schikken naar de islam volgens de koran, hadith en de soera’s, niet goedschiks dan maar kwaadschiks .

  ‘aanslag op een moskee’?

  Smerige leugenaar is die imam en de Engelse msm/policor leugenaars presse.

  En wie predikt/predikte daar haat in de Finsbury Park mosque?

  Juist ja Abu Hamza

  https://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Hamza_al-Masri

  Hamza had ook nog een link met 9/11 en met shoebomber Richard reid.

  Oh wat is de Finsbury Park mosque onschuldig.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Finsbury_Park_Mosque

  Er wordt absoluut geen haat gepredikt jegens niet-moslims.

  Natuurlijk, gelooft u het zelf.

  Hier wat filmpjes betreffende abu hamza in de Finsbury Park mosque:

  Echt een onschuldige moskee de Finsbury Park mosque.

  Hier abu hamza zelf aan het woord:

  Liked by 2 people

 4. Dus de volgende keer roepen ze wel op tot vergelding? Wat zijn dat nu voor een dreigementen?

  Liked by 2 people

 5. Als ze een volgende keer wel oproepen tot vergelding dan is de burgeroorlog compleet.

  Like

 6. Aad // juni 20, 2017 om 00:25
  Dus de volgende keer roepen ze wel op tot vergelding? Wat zijn dat nu voor een dreigementen?
  ———

  Juist, dat is wat ze impliciet doen. Ze tonen dat ze de macht hebben hun horde onder controle te houden, of los te laten gaan (in dat geval zullen ze beweren dat ze er niks aan konden doen). En voor het eerste zullen ze binnenkort wel weer een pak subsidie jiziya opstrijken.

  Like

 7. JackvanderVeen // juni 20, 2017 om 03:08 //

  De enige goede raad voor een vredelievende moslim,want die zijn er zeker (moslims die naasten zien als hun broeders en zusters), blijf weg uit die oorlogskoepels met vuurtorens.
  Evenals in de middeleeuwen in de kerken werd, wordt daar het kwaad bestoofd en verspreid.
  En hoe minder hersencellen de bezoekers c.q. volgers hadden/hebben des te meer navolging die religieuze institutues kregen/krijgen.
  Dat type religieuzen kan men beter afschieten naar mars met als reisleiders: Timmerfranz en Juncker, Samsom en Rutte en bakfietsbestuurder Feras (zonder Klaver).

  Like

 8. Kijk naar de bovenste foto en het filmpje; het zal wel een islamitische dief zijn, want hij mist beide handen!!

  Like

 9. Kom maar op met die burgeroorlog.
  We trekken Generaal Mladic uit die lik in Den Haag en we nemen ze te grazen.

  Liked by 2 people

 10. Dus een volgende aanslag(je) zal desastreuse gevolgen hebben als we het goed begrijpen?
  Dan worden de tempels des doods prediking geopend voor de kafirs, niet om de grond te likken, maar om de daar opgeslagen wapens uit te delen?
  Dat zou nog wel eens realiteit kunnen zijn….. wake up!!!

  Like

 11. HetZalWelWeer // juni 20, 2017 om 11:04 //

  @ Tony

  Die zit gelukkig levenslang vast in Amerika.

  Like

 12. Duchesne // juni 20, 2017 om 12:21 //

  Het lijkt me dat wie nu duidelijkheid wil slechts een kleine vrachtwagen hoeft te huren en bij het vrijdaggebed even langs de moskee over de stoep moet scheuren…..en de Marrokawnse imans doen de rest…..kwestie van tijd dus voordat de vlam losbarst en simpelweg onmogelijk voor een overheid om te voorkomen of te stoppen.

  Lock and load people…of haal de wetsteen maar over de hooivork of zeis…

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel // juni 20, 2017 om 12:28 //

  Dat is verdomme lef hebben! Na alle moslimaanslagen is er eindelijk een keer een vergelding die bovendien min of meer mislukt en van knulligheid aan elkaar hing en nou gaan we net doen alsof we dankbaar moeten zijn dat de moslims zich rustig houden! Hoe zat dat dan na de aanslagen in Nice, Parijs, Keulen en Londen? Zou het toen ook zo begrijpelijk zijn geweest dat christenen/Europeanen zich rustig hielden? Wat mij betreft werd het de hoogste tijd voor een vergeldingsactie! En misschien moeten we de “raad van Marokkaanse moskeeën” eens uitleggen dat Engeland geen onderdeel van Nederland is, of zouden zij het normaal vinden dat als er ergens op de wereld iets gebeurd dat er dan in fucking Nederland tegenacties te verwachten zijn? Als we die lijn doortrekken hebben Europeanen meer reden om vergelding te eisen tov. de moslims.

  Like

 14. 1 dooie zitplasser is geen vergelding, bij de 10000 is er sprake van vergelding.

  Liked by 1 persoon

 15. Met deze uitspraak van die Imam kun je weer eens duidelijk zien hoe ziek de geesten zijn van dit soort voorgangers die de geesten van de jonge moslims verzieken.
  Als we eens zouden beginnen met alle foute imams op te ruimen ofwel deporteren en zo verbieden om hier haat en verderf te prediken . Hoe simpel is het om in alle moskeeën een microfoon te plaatsen zodat heel eenvoudig te horen is welke imams fout zijn ..
  Als we nu niet snel ingrijpen valt er straks niet meer in te grijpen.

  Like

 16. Islamieten plegen 1000 aanslagen maar als er eenmaal een aanslag is tegen moslims moet er vergelding komen? Arrogante klotemoslims!

  Like

 17. Gerrit Tienkamp // juni 21, 2017 om 10:59 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  #WOESTIJNRATTEN ZIJN HET

  Like

 18. Gerrit Tienkamp // juni 21, 2017 om 10:59 //

  #WOESTIJNRATTEN ZIJN HET

  Like

 19. polderboy // juni 21, 2017 om 15:58 //

  Zonde, wat een gemiste kans zeg. Was het hele zootje bijna naar Engeland vertrokken, om daar hun heilige oorlog verder te voeren. Waren wij er eindelijk van verlost geweest.

  Like

 20. goof // juni 21, 2017 om 05:55 //
  ‘Met deze uitspraak van die Imam kun je weer eens duidelijk zien hoe ziek de geesten zijn van dit soort voorgangers die de geesten van de jonge moslims verzieken.
  Als we eens zouden beginnen met alle foute imams op te ruimen ofwel deporteren en zo verbieden om hier haat en verderf te prediken . Hoe simpel is het om in alle moskeeën een microfoon te plaatsen zodat heel eenvoudig te horen is welke imams fout zijn ..
  Als we nu niet snel ingrijpen valt er straks niet meer in te grijpen.’

  Geheel met je eens Goof, maar wilders heeft ‘dit’ (microfoons in moskeeën plaatsen al eens in de kamer voorgesteld toen hij nog bij de vvd zat)

  Like

 21. Als je dit allemaal zo leest komt er een hoop woede boven drijven.Dan vraag ik me af wat onze overheden ons aangedaan hebben om dit volk binnen te halen.Kijk eens naar myamar daar pleegden ze ook aanslagen, met als gevolg dat almeer dan de helft het land uit is gevlucht.ipv kritiek te hebben zouden westerse landen ook kunnen zeggen kijk naar Myamar gaan jullie door met aanslagen waar zoveel onschuldige mensen omkomen kunnen dit eventueel de gevolgen voor jullie zijn.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Imam in Finsbury weerhoudt moslims van een moblynch – media verklaart hem een held – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: