Nieuw

Met enige spoed hulp gevraagd bij opvang groep jonge Roemeense vluchtelingen

Ik weet dat een blog zoals dit een beetje een vreemde plek is om hulp voor vluchtelingen te vragen maar ik doe het toch in de wetenschap dat ook de lezers van dit blog nog wel zoveel hart hebben dat ze net als mij het verschil kennen tussen asielterroristen en echte vluchtelingen die met gevaar voor eigen leven huis en haard hebben verlaten. Wij werden vanmiddag volkomen verrast op het moment dat er hier een bus voor de deur stopte met hierin een groep jonge Roemeense vluchtelingen die onder erbarmelijke omstandigheden de oversteek gemaakt hebben. Uitgebuit, hongerig en hopeloos niet wetende wat de toekomst hier in Nederland met hen voor heeft.

Ik heb direct de hulp van vrienden ingeschakeld en wij hebben een noodopvang voor deze Roemeense vluchtelingen op touw gezet, De tuin staat inmiddels vol met tenten en de schuur is omgebouwd tot toiletgebouw en doucheruimte. Aan ons zwembad vinden ze nu inmiddels enige verkoeling maar dit is amper toereikend voor al deze vluchtelingen. De groep is eenvoudigweg te groot dus we hebben hulp nodig. We hebben tevergeefs bij de gemeente aangeklopt voor financiële bijstand maar deze geven niet thuis aangezien deze Roemeense vluchtelingen illegaal ons land zijn binnen gekomen.

Is er ergens een potje om deze Roemeense vluchtelingen te helpen? Wie kan ons juridisch bijstaan in deze en wie heeft er wellicht nog ruimte vrij om één of meerder van deze vluchtelingen op te vangen?

Wij hebben onderstaande filmpje gemaakt zodat u kunt zien welke welke gruwelijke omstandigheden deze Roemeense vluchtelingen hebben moeten doorstaan om ons land te kunnen bereiken.

Wie kan en wil deze vluchtelingen helpen?

Alvast bedankt Bolo

 

Sorry satire het is veel te warm om nu ook nog eens een serieus stukje te gaan schrijven.

met dank aan Manfred Waldukat

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2160 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

19 Comments on Met enige spoed hulp gevraagd bij opvang groep jonge Roemeense vluchtelingen

 1. Leuk artikel, een beetje humor kan ik altijd waarderen.

  Los daarvan zijn Roemenen Europeanen EN geen moslims, die mensen zou ik dus gerust willen helpen.

  Like

 2. Das een bus VOL!!

  Like

 3. Hoezo Roemeense vluchtelingen!!!?????
  Dit soort parasieten komen alleen hun hand ophouden voor gratis geld, huis & luxe spullen en zetten vervolgens criminele activiteiten op en brengen hun zwart geld naar hun land van herkomst. Zijn we nou helemaal gek geworden, hoezo Romeense vluchtelingen er is geen oorlog in hun land. Nog meer “Paarden van Troje” toe te laten en wij worden vanzelf getermineerd en klasseren ons tot een 3e wereldlanden.

  Like

 4. Nou, okee dan.
  In dit tragische geval wil ik dan wel een keer de hand over het hart strijken en mijn huis openstellen voor deze zielige vluchtelingenmeisjes.

  Like

 5. skeeter // juni 19, 2017 om 17:10 //

  Ze zijn niet lelijk genoeg, hebben geen snor en ze dragen geen tent. Per direct terug sturen.

  Liked by 1 persoon

 6. Stuur maar langs, zet de airco wel een standje hoger.

  Like

 7. Perfect om de vergrijzing mee tegen te gaan.

  Like

 8. en met een beetje planning werkt het ook prima tegen de islamisering van Nederland. Ze zijn trouwens allemaal hoog opgeleid doktoren, professoren en meer van dat

  Like

 9. Duchesne // juni 19, 2017 om 17:47 //

  ik heb verschillende bedden vrij…..kids zijn zojuist uit huis gezet bij het leger des heils….dus kom maar op…

  Like

 10. Duchesne // juni 19, 2017 om 17:47 //

  tranen in mijn ogen van je verhaal, mijn hart moet eenvoudig spreken…

  Like

 11. Het zijn heerlijke canapeuses waar je wel een beschuitje mee wil eten
  MEER, meer, meer.

  Like

 12. Ik ben altijd best snel bewogen bij bepaalde situaties of bij bepaalde mensen, deze vallen er ook onder @bolo dus als je uitwijk zoekt…

  Like

 13. JackvanderVeen // juni 19, 2017 om 20:54 //

  Indien ik mag uitkiezen en ze niet te beroerd zijn om na zonsondergang aan de (bedden)bak te gaan hebben mijn buurman en ik besloten om er 3 op te willen nemen. Gratis.

  Like

 14. trebor2110 // juni 20, 2017 om 00:11 //

  ik stel voor om een NGO op te zetten en deze vluchtelingen per busladingen tegelijk naar Nederland te halen voor een beter leven de arme drommels

  Like

 15. Tijl Uylenspiegel // juni 20, 2017 om 00:42 //

  Fub wil gelijk weer de vergrijzing tegengaan, ik zou zeggen gebruik ze om de vergrijzing een beetje dragelijk te houden, laat ze maar wat oude mannen een pleziertje bezorgen, ik stel me kandidaat !

  Like

 16. Jammer dat vrouwen in tegenstelling tot wijn in de loop der jaren niet beter op worden. Ik ben onderhand een jonge vent van 56 jaar met een tien jaar jongere Zweedse vrouw. Een oud wijf van 46 jaar. Toen ik 26 was zag ze er een stuk beter uit.

  Like

 17. Wat ik mezelf nog steeds niet vergeef is al die kansen die ik op jeugdige leeftijd heb laten liggen om meisjes te neuken omdat ze in mijn toenmalige hoogmoed te lelijk waren om te doen. Als ik die tijd nog is kon inhalen deed ik ze allemaal.

  Like

 18. Republikein // juni 20, 2017 om 03:55 //

  Ik wil er wel 2 op me nemen, 3 is te druk.

  Like

 19. zo uit dit kleine onderzoekt blijkt dus duidelijk dat ook de wat meer kritische burgers van ons land best bereid zijn om hulpbehoevende vluchtelingen op te nemen. Hiermee lijkt mij overduidelijk aangetoond dat het zogenaamde ‘rechts’ niets tegen buitenlanders hebben mits deze zich maar aan onze cultuur willen aanpassen.

  Ik ben blij met jullie en jullie hebben bij mij het geloof in de mens weer een beetje teruggebracht. Deze groep vluchtelingen vang ik zelf wel op maar bedankt voor iedereen die heeft aangeboden om me te helpen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: