Nieuw

Germany: Police Powerless Against Middle Eastern Crime Gangs “The clans simply have no respect for the authorities.”

 • Observers have surmised that the real reason for the judge’s leniency was that he feared his family might be subjected to retribution from the clan.
 • “In their concept of masculinity, only power and force matter; if someone is humane and civil, this is considered a weakness. In clan structures, in tribal culture everywhere in the world, ethics are confined to the clan itself. Everything outside the clan is enemy territory.” — Ralph Ghadban, Lebanese-German political scientist and leading expert on Middle Eastern clans in Germany.
 • “The state promotes organized crime with taxpayer money.” — Tom Schreiber, a member of the Berlin House of Deputies.

A court in Hanover has handed suspended sentences to six members of a Kurdish clan who seriously wounded two dozen police officers during a violent rampage in Hameln.

The court’s ruling was greeted with anger and derision by police who said it is yet another example of the laxity of Germany’s politically correct judicial system.

The case goes back to January 2014, when a 26-year-old clan member, arrested for robbery, tried to escape from the magistrate’s office by jumping out of a seventh-floor courtroom window. The suspect was taken to the hospital, where he died. Members of his clan subsequently ransacked the hospital, as well as the court, and attacked police with rocks and other projectiles; 24 police officers and six paramedics were injured

readmore>>
gatestoneinstitute
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1483 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

5 Comments on Germany: Police Powerless Against Middle Eastern Crime Gangs “The clans simply have no respect for the authorities.”

 1. Duchesne // juni 19, 2017 om 17:50 //

  tsja, die kut ziekenhuizen ook met die ramen die plots opengaan als je probeert vogelstront weg te krabben…

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // juni 19, 2017 om 18:04 //

  ff serieus: met de komst van zoveel verschillende soorten medewereldburgers en in de hoeveelheden kun je zeker zijn van maffia clans van elke soort en taal, en dat ze geen respect hebben voor de politie had ik ook wel kunnen vertellen. Het enige waar ze respect voor hebben is voor iemand met een pistool in de hand die het ding ook zonder schroom durft te gebruiken. Gezein de politie zo’n ding heeft veronderstlet men nog dat ze die ook durven en kunnen gebruiken en heeft men enigzins afstand en terughoudendheid tot genoemde blauwe clan, voor autochtone burgers geld dat niet en die zijn letterlijk vrijwild, iets wat enkel zal toenemen in mate van respecteloosheid. Waar Merkel de Duitsers mee heeft opgezadeld is een probleem dat honderd jaar gaat duren en ergens in een patstelling zal eindigen. “onze” politici zijn trouwens net zo schuldig.

  En voor het geval iemand denkt dst het op te lossen is door agenten te rekruteren onder de leden van alle ingevoerde bevolkingsgroepen, het enige dat je krijgt is dat je mensen opleid om jou te vervangen zodra je voldoende nut hebt gehad. Het welbekende mes in de rug is het lot van de autochtone politie, zowel door verraad als letterlijk. Ik kan me voorstellen dat een allochtone collega die een paar autochtone collega’s niet zo moet iets kan regelen binnen zijn of haar ethnische afkomst en het korps kan in het gunstige geval een paar rolstoelen met korting kopen…

  De macht van de politie is de macht over de autochtoon die eigenlijk achter de agent staat, maar uit frustratie is die welwillende autochtoon de schandknaap waar de zweep op gaat omdat er geen gevaar van weerstand is. Voor de rest leeft de agent op geleende tijd en met een leiding die liever de vijand de hielen likt dan de eigen manschappen (vrouwschappen) te steunen en te beschermen. Ordehandhaving gaat een heel andere betekenis krijgen in Europa, en de macht van de staat word een gedeelde macht.
  Enkel keihard iedere asieleiser die een misdrijf begaat acuut teruggooien in de vijver waar ze uit zijn gezwommen helpt nog. De diefstal van suikerzakjes bij de Mc Donald zou voldoende aanleiding moeten zijn. Enkel een dusdanig beleid kan nog iets stoppen, maar ik vrees te kijken naar een verloren wedstrijd tussen een groep wolven en een stom autochtoon schaap.

  Liked by 1 persoon

 3. Ja Duchesne, de echte chaos en oorlog moet eerst beginnen te overheersen alvorens de elite iets zal ondernemen.

  Like

 4. “In their concept of masculinity, only power and force matter; if someone is humane and civil, this is considered a weakness. In clan structures, in tribal culture everywhere in the world, ethics are confined to the clan itself. Everything outside the clan is enemy territory.”
  Open deur. Alleen keihard ingrijpen op de John Wick manier heeft zin.

  Liked by 1 persoon

 5. Duchesne // juni 20, 2017 om 15:30 //

  Virgo@ …..fijn dat John Wick zowel geld als materiaal heeft om in te grijpen, iets wat een enorm beletsel is voor de gewone burger, of je moet echt goed met HB Bruynzeel potloden overweg kunnen….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: