Nieuw

Finsbury Park terror attack: one dead near north London mosque (Dutch)

Terror? Revenge? Islamophobia? Or just another confused person who lost control of the car…

Afgelopen nacht is in Finsbury Park een busje van de weg geraakt en heeft, al dan niet bewust, een aantal voetgangers geschept die allen moslim bleken te zijn. Zij waren zojuist teruggekeerd uit de moskee waar ze vredig hadden gebeden in het kader van Ramadan. Gebeden die de islamitische gemeenschapszin positief bevorderen door zich vol haat af te zetten tegen de ongelovigen zoals uit een willekeurig vers blijkt. Een vers uit de koran zoals er velen van soortgelijke strekking in staan.

Eén van de geraakte aanwezigen heeft de Iftar niet gehaald.

Onbekend is of het busje voor deze zojuist genoemde Iftar voer kwam brengen, niemand heeft dit kunnen bevestigen.

Wel werd snel bekend dat één van de inzittenden heeft geroepen dat hij alle moslims dood wil hebben, iets dat normaal gesproken alleen de moslims prediken en in hun gebed aanhalen uit de heilige koran. Wij, als niet-“gelovigen”, mogen dit niet ervaren als een dreiging want dan zijn wij natuurlijk vol islamofoob bezig… Zo u wilt hier nog een vers ter ondersteuning.

Ook was de Muslim Association of Britain er als de kippen bij een statement te maken;

“We call on politicians to treat this major incident no less than a terrorist attack. We call on the government to do more to tackle this hateful evil ideology which has spread over these past years and resulted in an increase of Islamophobic attacks and division of our society, as well as spreading of hate.”

Vooraanstaand dhimmie en leider van de Labour patij Jeremy Corbyn, weet van gekkigheid niet hoe diep te buigen dit keer voor de moslim heersers, hij zal later vandaag meegaan in het islamitisch gebed dat oproept tot moord op mensen als Jeremy Corbyn, hij zelf dus. Hij zal de moslimgebedssessie bijwonen in de Finsbury Park moskee.

Een samenvattend videootje van het ongeval gisteravond;

 • Finsbury Park attack: Man dies as van hits worshippers

Justin Welby, de Archbishop van Canterbury, die de Church of England en wereldwijde Anglicaanse gemeenschap dient zegt in een tweet het volgende;

“The appalling attack on Muslims in is an attack on us all and the culture and values of our country.”

Justin begrijpt niet helemaal dat hij niet voor “ons allen” spreekt en het ontbeert hem ook aan enig inzicht in de islamitische cultuur, zij delen geenszins onze waarden of cultuur. Hoeveel misvattingen of leugens kun je in één zin kwijt… Zelfs spreekt hij van “onze moslim vrienden” in een tweet, vrienden die jouw dood wensen? Justin is, zoals velen echt van het padje.

En dan is daar de Bishop van Stepney, eveneens van de Church of England die het volgende uitkraamt aangaande :

“An attack on any faith is an attack on us all”

Deze beste man begrijpt niet dat deze “aanval” zoals hij het noemt, helemaal geen aanval op “ons allen” is, even los van een “geloof”. Nee Stepney, als het al als aanval gezien mag en kan worden dan is het gericht tegen een ideologie die eenieder die daar geen deel van uitmaakt wil vermoorden. Beter zou de man eens die koran doorgronden in plaats van mee te slachtofferen…

En David Cameron met z’n “peacefully”, ik ga hier niet eens iets over zeggen, ook jij moet dood David, volgens de heilige koran.

Communities secretary Sajid Javid bezocht de locatie om vanuit de regering solidariteit te betuigen aan de moslimgemeenschap. Hij vertelde BBC news;

“I’m here to reassure first the local Muslim community and Muslims across Britain that we will always, as a government, take a zero tolerance approach to hate crime … clearly what we’ve seen and what we know already this is a hate crime attack.”

Nou Sajid, als het gaat om een daad van haat… Begin dan eerst maar eens met het evalueren van wat er zoal vanuit de heilige koran aan vergif en haat tegen de niet-moslims uitgestrooid wordt over die moslimgemeenschap.

Maar er is hoop en ook ander geluid te horen, “Hope for the British”;

En dan die imam, da’s echt een goedzak hoor. Hij heeft er persoonlijk voor gezorgd dat de bestuurder van het busje nog in leven is. Immers heeft hij de mensen ervan weerhouden de man te vermoorden omdat dat niet mag tijdens de Ramadan, een werkelijk subliem staaltje Taqiyya…

Police were called just after midnight to reports of a vehicle in collision with pedestrians in Seven Sisters Road“The imam (named by the Muslim Welfare House as Mohammed Mahmoud) came from the mosque and he said ‘listen we are fasting, this is Ramadan, we are not supposed to do these kinds of things so please step back,” said Mohammed, one of three men who were sitting outside a nearby coffee shop. “For that reason this guy is still alive today,” the 29-year-old cafe owner went on. “This is the only reason. If the Imam was not there wouldn’t be there today.”

En niet iedereen vond het errug volgens de Mirror; Finsbury Park terror attack suspect filmed ‘blowing a kiss’ and ‘laughing’ moments after ‘ploughing van into Muslim worshippers’.

Hoe dan ook, is dan eindelijk de tijd aangebroken voor een final crusade? Een tijd voor actie van wraak jegens de islam en wegens de ingebakken haat gericht tegen de niet-moslims en alles wat daarmee verband houdt? Cultuur, democratie, vult u zelf maar in… Laten wij hopen op een kentering en een einde aan de immer groeiende islamitische dominantie gevoed door de appeasers ter linkerzijde.

“sources”; Guardian, Mirror, Twitter

Right:

Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

20 Comments on Finsbury Park terror attack: one dead near north London mosque (Dutch)

 1. Niets te zien hier doorlopen gewoon een gevalletje lage bloedsuiker spiegel niks aan de hand geen camera beelden de man was verward

  Liked by 2 people

 2. Terroristische aanslagen zijn nou eenmaal “part and parcel of living in a great global city”. Natuurlijk geldt dat ook voor moslims.

  Liked by 2 people

 3. En wie staat er nu ineens wel snel klaar met een persconferentie. Juist May.
  Ik zou inderdaad ook dezelfde smoes gebruiken als de man in Amsterdam. Kom je gegarandeerd mee weg. O nee het waren nu moslims die het slachtoffer waren. Wordt dan wel poging tot moord en moord met voorbedachte rade.

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // juni 19, 2017 om 14:54 //

  Normaliter zou de roos van Leary uitkomst bieden.
  http://wij-leren.nl/roos-van-leary-gedrag.php

  Maar in de Koran wordt een dominant-agressieve leer gepredikt.
  Gegeven het feit dat mensen onvoorspelbaar zijn volgens Leary, zal niet iedereen zich dus teruggetrokken in het vakje onder blijven scharen, als reactie op de dominante agressieve leer en haar volgers.

  Op basis van deze simpel toepasbare wetenschap gaat het dus naar verwachting alleen maar verder escaleren.

  Liked by 1 persoon

 5. sudare // juni 19, 2017 om 15:35 //

  Eigenlijk zou ik niet verbaasd moeten zijn over zoveel naiviteit van de elite, maar ze blijven het tegen beter weten in herhalen

  Liked by 1 persoon

 6. Begin van de burgeroorlog. Ditmaal in Engeland. Iets anders is kun je dit niet noemen.
  Of was het een ‘verwarde’ eenling, die last had van suikerziekte ? Zou zo maar kunnen, als ja al die onzin van de overheid moet geloven.

  Liked by 1 persoon

 7. Conclusie: koekje van eigen deeg wordt niet gewaardeerd.

  Liked by 1 persoon

 8. Feniks // juni 19, 2017 om 16:25 //

  Mijn verwachting is dat ze de dader ongenadig hard zullen gaan straffen om een voorbeeld te stellen.
  Niet dat dat zal helpen.
  Je kunt een bal met kracht onder water houden maar uiteindelijk schiet hij een keer met zo’n zelfde kracht omhoog.

  Liked by 1 persoon

 9. @ Antivenin ja maar het was Crussader deeg dat valt altijd wat zwaar op de maag bij die moslims

  Liked by 1 persoon

 10. Wat zal ik zeggen?

  Boontje komt om zijn loontje!

  Keur geweld in principe af, maar heb geen medelijden met de moslimslachtoffers.

  Vele niet-moslims (en ook) moslims hebben dagelijks last van deze extreme moslimterroristen.

  https://www.rtlz.nl/opinie/column/stephan-okhuijsen/terrorisme-in-europa-vreselijk-maar-niet-uitzonderlijk-in-4

  Nu gaat de moslimgemeenschap in Finsbury op eens huilie huilie doen, omdat zij deze keer de slachtoffers zijn.

  Ach gut zielepoten.

  Liked by 1 persoon

 11. http://www.telegraaf.nl/buitenland/28425616/__Dader_Londen_geidentificeerd__.html

  http://images0.tcdn.nl/buitenland/article28425615.ece/BINARY/q/metro_breakingnews_pic6+_2_
  Nogmaals ik keur geweld af.

  Boontje komt om zijn loontje.

  Deze man is in mijn ogen een vigilant.

  Hij was de ‘runovers by cars’ door moslimextremisten meer dan zat…………………..

  Kan ik mij iets bij voorstellen.

  Nu janken vele ‘Britse moslims’ dat er sprake is van ‘islamphobia”met voorop de burgermeester van London dhr. Khan. ‘

  http://metro.co.uk/2017/06/19/sadiq-khan-leads-calls-for-calm-in-wake-of-finsbury-park-terror-attack-6718247/

  U weet wel diezelfde Khan van “part and parcel of living in a great global city”.

  Dat geldt natuurlijk ook voor moslims.

  Dus nu niet huilie huilie gaan doen beste moslims. 😉

  Dat is niet chiq.

  Liked by 1 persoon

 12. Feniks // juni 19, 2017 om 22:23 //

  Op internet is een intervieuw te vinden met Aaron Russo.( over zijn vrienschap met David Rockefeller)
  Destijds vond ik e.e.a. nogal vreemd en vergezocht.
  ik ben niet zo van complottheorien.*

  Er was nog iets waar ik nu fff niet op kom.

  oh ja Uroko part one to ten.
  Gaat over wereld domantie.
  Wat er van waar is weet ik niet, maar Ik vond/vind het de moeite van het overwegen waard.

  Liked by 1 persoon

 13. Feniks // juni 19, 2017 om 22:29 //

  Ik heb diep respect voor Tommy Robinson.
  Die durft ten koste van alles wat hem lief is zich uit te spreken.
  Ik heb dat lef niet maar wat een persoonlijkheid!

  Liked by 1 persoon

 14. Tijl Uylenspiegel // juni 19, 2017 om 22:57 //

  Eerlijk? Ik vind het wel grappig dat het nu een keer omgekeerd gebeurt en dat ze massaal in huilen uitbarsten. “Oh het is zó vreselijk, wij arme gelovigen zijn bang en durven niet meer over straat”. Je zou ze bijna gaan geloven! Nou ja tot je even de aanslagen, al was het alleen maar van dit jaar op een rijtje zet. Hoeveel doden zijn daar wel bij gevallen? Nu is er een keer een tegen aanslag, een vergelding en er vallen alleen een paar gewonden! En het gekrakeel is niet van de lucht! Waar waren die mensen toen er onschuldigen werden afgeslacht, waren ze toen ook zo luidruchtig? Hebben ze toen gezegd dat hun ‘religie’ werd misbruikt of waren ze zoals altijd oorverdovend stil?
  Wat me keer op keer verbaasd is dat de plegers van aanslagen zo slecht voorbereid zijn en het ‘plan’ dan ook nog eens zo slecht uitvoeren.
  Stel je besluit om met een busje of een kleine vrachtwagen mensen aan te rijden dan kan een kind toch bedenken dat je moet oppassen dat je jezelf niet klem rijd? Als je op een groep van zeg 10 man inrijd en je hebt voldoende snelheid dan rij je er overheen en kun je daarna ‘gewoon’ je weg vervolgen. Voordat iemand op het idee komt om achter je aan te gaan ben je zo een paar kilometer verder, steek dat ding in de brand en wandel verder…. Maar ja dan moet je eerst even nadenken en dat is kennelijk teveel gevraagd.

  Liked by 1 persoon

 15. Er zullen nog veel meer aanslagen komen, als die moslimieten zo doorgaan met hun gewelddadige en onverdraagzame geloof.
  Karma is een Bitch, Mo!1!.

  Liked by 1 persoon

 16. Zeker te weten bert.

  Actie reactie.

  Dood zal hun deel zijn voor ‘degene’ die denken ons Europa te kunnen veroveren, maar ook dood voor ‘diegene’ die de ‘veroveraars’ faciliteren.

  Dood zal hun lot zijn.

  Karma is a motherfucker!

  Liked by 1 persoon

 17. faciliteren moet ‘faciliteren’ zijn.

  Like

 18. trebor2110 // juni 20, 2017 om 00:18 //

  Liked by 1 persoon

 19. Republikein // juni 20, 2017 om 03:45 //

  Over Corbyn gesproken:

  https://reclaimourrepublic.wordpress.com/2017/06/20/video-jeremy-corbyn-has-demanded-the-seizure-of-private-property/

  Ja, vind het ook erg zielig allemaal, van die dooie mensen.
  En voor de overlevenden nog veel zielluger.
  Pang.

  Liked by 1 persoon

 20. Von Puffelen // juni 20, 2017 om 15:13 //

  Op vrijdagmiddag de Parijse straten schoonvegen met zo’n 100 trucks zou de boel mooi opruimen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: