Nieuw

Europeanen willen dat nationale overheden beslissen over immigratie, en niet de EU

Het feit dat de EU dat toch doet maakt dat de EU tegen de volkswil in gaat. Dat nationale overheden toestaan dat de EU daar over gaat, en dat zij hun soevereiniteit ingeleverd hebben zonder het volk daarover te raadplegen, maakt dat die nationale overheden ook tegen de volkswil in gaan.

Beiden zijn niet legitiem.

Met democratie heeft het allemaal niet heel veel meer te maken. Media spreken vandaag juichend over de enorme overwinning van Macron, “het populisme is verslagen”, maar tweederde van het volk kwam helemaal niet opdagen. De meerderheid gelooft niet meer in deze nep-democratie. Niet het populisme is verslagen, het volk is verslagen. De elite heeft het volk definitief onder de knoet. Ze stellen out of fukking nowhere een of andere bankster aan en terwijl het aanslagen regent in Europa, door door de elite geïmporteerde jihadisten, komt datzelfde volk niet eens in opstand.

Het is geen democratie, het is een dictatuur, een bezetting die niet via democratische weg verwijderd kan worden. Een dictatuur bovendien die besloten heeft dat de witte Europese man uitgeschakeld moet worden, vandaag beweerde de chef wetenschap van de Volkskrant nota bene dat blanke mannen hun eigen ballen maar fijn moeten knijpen. Blanke vrouwen zijn het probleem niet, daar laat je een keer een neger over heen gaan en haar bloedlijn is uitgeschakeld. Het is een raciale oorlog tegen de blanke man. Vandaar ook al dat gendergelul.

Pew Research heeft een onderzoekje gedaan:

Breitbart schrijft al die cijfertjes uit, maar de kern is dat geen Europeaan zit te wachten op de Barbaarse horden uit Mohammedanië en Afrika, behalve de dictators in Brussel en hun Seyss-Inquarts’ in de verschillende rijksdelen.

Toch gaan de kwaadaardige regimes all over Europe door met het importeren van moorddadige mohammedanen. De ‘overheden’ voeren oorlog tegen het volk en importeren daar islamitische jihadlegers voor. Het is tijd dat het volk terug gaat vechten.

Het is duidelijk dat het gajes dat dankzij het systeem ‘democratie’ hier de macht kon grijpen en op alle mogelijke plaatsen hun vriendjes installeerde om hun macht te bestendigen, die macht niet vrijwillig af zal staan. Middels media, onderwijs, gemanipuleerde peilingen en nepnieuws en ‘districtenstelsels’ controleren ze de uitslag van de nep-verkiezingen.

We zullen de boten van de NGO-s en Frontex zelf tot zinken moeten brengen om onze grenzen te bewaken, de hoofdkantoren van Artsen Zonder Geweten en Vluchtelingenwerk moeten dwingen te sluiten door middel van protestacties of erger. De politie die tijdens avondlijke ramadaanse vreetfestijnen zich volpropt met barbaars geslachte dieren in de moskee en dagelijks trouw zweert aan de bloedgod zal ontwapend en ontslagen moeten worden.

Deze democratie is kapot. Moslimmigratie is zo ongeveer het belangrijkste punt op het hele Europese continent. Het volk is er duidelijk over, zie de cijfers van PEW. Als het huidige systeem maakt dat de volkswil niet uitgevoerd kan worden dan moet er iets veranderen. Oude politiek dwingt kiezers per partij een afweging te maken over misschien wel 40 standpunten. Dat maakt dat de kiezer zich over geen enkel standpunt uit kan spreken en die 40 standpunten van maal 4 partijen gaan na verkiezingen tijdens coalitiebesprekingen ook nog eens in een politieke blender om er één helemaal niks van te maken.

Dit systeem werkt niet meer.

Als dit regime op de ingeslagen weg voortgaat krijgt het een opstand om de oren waar de honden politici geen brood van lusten, want het volk wordt niet (meer) vertegenwoordigd.

Laat ons stemmen !

 • Over moslimmigratie
 • Over moslimremigratie
 • Over de EU
 • Over de Euro

Als we niet mogen stemmen over dingen die ons aangaan is dit geen democratie, dan zijn we bezet. Bezettingen mogen met geweld door het volk beëindigd worden. Dat zeg ik niet (ik kijk wel uit, daar krijg ik gezeik mee), maar een van de invloedrijkste filosofen op de Amerikaanse grondwet, John Locke, wel.

Chapters 18-19: Of Tyranny, and Of the Dissolution of Government

Locke defines tyranny as “the exercise of power beyond right.” A just leader is bound by the laws of the legislative and works for the people, whereas a tyrant breaks the laws and acts on his own behalf. Locke notes that any executive body–not just a monarchy–that ceases to function for the benefit of the people is a tyranny.

En:

When government violates individual rights, people may legitimately rebel. – John Locke.

 

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7209 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Europeanen willen dat nationale overheden beslissen over immigratie, en niet de EU

 1. Ik heb nog wel een paar soldatenkistjes uit de straatstenentijd. Een pianosnaar met 2 ouwe aanstekers als handvat heb ik ook nog wel liggen. En ik ben aan het sparen voor een Kukri voor de BBQ en andere volksfestijnen die straks uit zullen breken. De FAL waarmee ik vroeger op 1000 meter een vlieg verloste van z’n linker teelbal zodat ie zich maar voor de helft hoefde te laten ombouwen wil ik graag ruilen voor een UZI omdat ik toch niet meer zo scherp zie. En ’t wordt tenslotte toch massawerk.

  Liked by 1 persoon

 2. Hoop dat Rutte en Pechdrol meelezen

  Like

 3. polderboy // juni 19, 2017 om 11:41 //

  Als we onszelf zien als zieke patiënten, dan is het logisch dat de geneeskundige staf, ons bestuur, niet luistert naar onze mening t.a.v. het door hun uitgestippelde genezingsproces.
  Dat het bestuur niet weg is te slaan op de iftar, is omdat in die omgeving veel gelijk gezinde geneesheren rondlopen, die ons ongelovige patiënten maar wat graag willen genezen.

  Like

 4. Als je niets bezit, kan je makkelijk in opstand komen en verzet plegen, maar als je wel een baan heb en een gezin waar je voor moet zorgen, Kan je niet meedoen met bezetting of dergelijke acties. Totdat ons ook alles al afgenomen is, maar dan zal het wel te laat zijn.

  Liked by 1 persoon

 5. Even wat anders maar toch niet leuk. Vanmorgen in de buurt bij mij, grensgebied Moffrika, staat er een grote middenklasser, BMW of zoiets, met een voor mij vreemd nummerbord aan de weg. Later even gezocht en jawel hoor, goeie onderbuik. Het was er eentje van dat land waar zoveel herrie over was of ze mee moesten doen en dat wij allemaal NEE zeiden. Vent staat te wuiven dat ik moet stoppen. Of ik Duits spreek. Timmerfranziaanse tranen, gezin en kinderen in de auto, tank leeg gereden, pinpas werkt hier niet. Kortom geld voor benzine en hij boodt nog geeneens een daklozenkrant aan. Dus toen ik zei dat ik wel even de wouten zou bellen omdat ie op een gevaarlijke plek geparkeerd stond, toen hoefde het allemaal niet zo nodig meer en hij verdween als een scheet, zonder benzine nog wel. Het is begonnen. Ze zijn er. De barbaarse Hunnen vallen Europa met 150 miljoen zoals voorspeld. #sprietlozenzeitung

  Like

 6. @Breinbrouwsels: De gewone Oekraïner is het probleem niet. Ze hebben gewoon geen flauw benul waar de EU voor staat, als ze dat wel zouden weten waren ze niet meer zo geneigd om er lid van te worden.

  Liked by 1 persoon

 7. Is er iemand in de zaal die nog echt denkt ook dat de EU leiders zich iets aantrekken wat het volk wil, Kijk nu eens eigen Frans Timmermans die zo overtuigd is van zijn eigen gelijk dat het een gevaarlijke idioot aan het worden is en nooit zijn ongelijk zal erkennen of toegeven wat er ook zal gebeuren . Ook zo´n klootzak die vind dat de bevolking dom en idioot is en denkt net als Mark Rukker het monopolie te hebben op het grote gelijk. Door dit soort van van gestoorde leiders zal de EU bevolking ten onder gaan maar wat kan dat die gasten schelen die tot hun dood aan toe gaan genieten van zeer riante pensioenen waar ze geen stuiver aan hebben hoeven te betalen. Als de bevolking niet zelf deze mafkezen gaan stoppen laten we ons als een stel makke schapen naar de afgrond leiden .

  Like

 8. @ojjo juni 19, 2017 om 16:16
  Klopt maar je krijgt nu het ondernemende deel van het gespuis hier en voor je het weet staan we te janken dat we de daklozenkrant opdringende Roemenen bij de ingang van de Appie missen omdat die zijn omgevolkt met de Oekrainers en die nog geeneens fatsoenlijk goedoemoergoe mienier kunnen zeggen met een bijpassende Timmerfranzblik- en traan.

  Like

 9. Johan P // juni 19, 2017 om 23:34 //

  “De diepste krochten van de hel zijn gereserveerd voor diegenen die neutraal bleven in tijden van een morele crisis”
  – Dante Alighieri

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Dit is hoe snel de EU Europa in Islamitische slavernij dwingt

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: