Nieuw

Zolang Pechtold onze oudjes wil uitroeien komt er geen deal, of toch wel?

Het blijft een soap die zijn weerga niet kent en daarom kruip ik nog maar eens in het toetsenbord om de cabaret formatie door te lichten. Het lijkt wel op het bordspel Cluedo alwaar er in dit geval uitgevonden moet worden wie er nu uiteindelijk ons land mag vermoorden. Nee ik zie geen andere uitkomst aangezien het geen ene fuck uitmaakt wie er mee mag lullen zolang Rutte en Pechtold erbij zijn gaat ons land toch wel naar de kloten.

Hoe de steeds maar weer voortdurende besprekingen verliepen met het vvd, d’66, cda en gl mag inmiddels bekend zijn en omschreef ik hier reeds eerder, dus daar wil ik eigenlijk al geen woorden meer aan vuilmaken.

Het gewenste nieuwe alternatief de drie Eurofielen samen met de unie der christenen lijkt enkel door te kunnen gaan wanneer Pechtold zijn bejaarden genocide plan inslikt, of zelf de daarvoor bestemde pil echter dat mag ik natuurlijk niet zeggen alhoewel ik het idee niet eens zo slecht vind. Zolang Pechtold van mening is dat bejaarden aan de pil moeten om op die manier te kunnen bezuinigen op de ziektekosten lijkt een samenwerking met de christenen er in elk geval niet te komen en dat is dan wel weer positief voor Nederland.

Het meest maffe is eigenlijk wel dat Mark Rutte een rechts kabinet wil maar hiervoor niet wenst samen te werken met de tweede partij van Nederland. Dan moet ik overigens ook eerlijk zijn aangezien het in principe juist Wilders zelf is die er verantwoordelijk voor is dat andere niet met hem willen samenwerken. Hiervoor is niet zijn fractie verantwoordelijk, niet zijn kiezers maar de heer Wilders in hoogst eigen persoon. Dit middels het doen van domme uitspraken de afgelopen jaren en zijn zwijgen tijdens de verkiezingsstrijd iets dat hem en dus ook zijn fractie zeker zetels heeft gekost. Een open en transparante opstelling mag je vragen aan vvd en cda maar dan moet je ook zelf open en transparant zijn en laat dit nou juist het gene zijn waarin de heer Wilders jammerlijk heeft gefaald of nog steeds in faalt ondank zijn hand die nu wel reikende is in de richting van cda en vvd maar die helaas nu niet meer wordt vast gegrepen al kan dit wel eens de enige juiste reddingsboei zijn voor ons langzaam naar de diepe poel des doods en verderf afzakkende Nederland.

Maar niet enkel Wilders zet zijn partij buitenspel ook Roemer heeft zijn partij buitenspel gezet middels een koppige en starre houding tijdens de onderhandelingen. En waarom deed hij dit? Er zijn kansen voldoende voor Roemer om zijn kiezers blij te maken lijkt mij. Zo noem ik even snel het verlagen van de AOW leeftijd ofwel deze terugbrengen naar de 65, het verbeteren van de leefomstandigheden voor de mensen aan de onderkant van onze samenleving of het verlagen van het eigen risico van de zorgverzekering. Mooie punten uit het programma van de SP en nu ook nog eens de kans om iets voor de eigen kiezers voor mekaar te krijgen. De kans en de mogelijkheid om eens te laten zien dat ze wel beloften uit het verkiezingsprogramma kunnen nakomen De SP en Roemer kunnen wel roepen dat ze van alles willen maar wanneer het puntje bij paaltje komt dan roepen ze nog meer dan Wilders en de PVV maar doen ze nog minder en hebben ze nog minder motivatie om ons land te helpen besturen. Dat is juist met deze kansen en mogelijkheden die er liggen voor de SP kiezers echt doodzonde want zo’n kans om iets voor elkaar te krijgen en om echt iets te doen voor de kiezers en voor heel veel andere Nederlanders krijgen ze waarschijnlijk nooit weer.

Puur en eerlijk gezien heeft Roemer de stemmen van de SP kiezers met zijn huidige houding op dezelfde schroothoop doen belanden als waar lamzakken als Rutte, Buma en Pechtold eerder de PVV stemmers naar toe hebben geschoven.

De huidige stand van zaken en het grote ‘uitsluitspel’ maken ook nieuwe verkiezingen totaal zinloos of men moet hier net zolang mee doorgaan totdat vvd. cda en d’66 samen een meerderheid hebben. Een ruime meerderheid voor de PVV is in deze helaas ook totaal nutteloos of ze moeten de helft van de stemmen binnen harken maar dat is gewoon onmogelijk.

Het blijft aanmodderen en we blijven stuurloos iets dat Rutte in elk geval de kans geeft om belastingverlagingen tegen te houden en geldstromen richting Brussel te stimuleren. Ach wat maakt dit uit bij de volgende verkiezingen is de domme Nederlander dit toch wel weer vergeten.

Blijft ons land nu stuurloos of gaan er aanpassingen komen in het beleid van de onderhandelaars?

Gaat het PvdA nu toch ineens meedoen? Neemt GL genoegen met een tragere islamisering van Nederland? Stopt D’66 met de uitroei genocide op bejaarden en verwarde mensen? Of gaat de CU er mee akkoord wanneer het uitroeien van deze groeperingen iets minder snel gaat terwijl ze dan even de andere kant opkijken? Krijgt de PVV toch een kans van de andere en laten ze nu zien dat ze echt wel willen? Komt de SP bij haar positieven en zien ze ineens wel de grote kans die ze krijgen aangereikt en pakken ze deze?

De cabaret formatie soap gaat nog wel even door en dit is zeer zeker niet het laatste dat er hierover op Fenixx wordt geschreven.

met groet Bolo

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2040 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Zolang Pechtold onze oudjes wil uitroeien komt er geen deal, of toch wel?

 1. Like

 2. tja Alexander doet het met ouderen en verstandelijk beperkte wie was die andere ook al weer die ook zo een oplossing had iets van ‘Endlösung der Judenfrage’?

  Like

 3. Waarom laat Rutte die Neo Nazi’s van D666 niet vallen?.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // juni 18, 2017 om 23:12 //

  Voor een meerderheidskabinet zijn, als de PVV niet mee mag doen, tenminste vier partijen nodig die dan alle vier iets herkenbaars willen in een nieuw te vormen regering en het uit te stippelen beleid van de komende vier jaar. D66 en GroenLinks zijn daarbij dermate dominant dat dit weinig kans van slagen heeft. Gesteld dat het wel lukt dan zul je zien dat het geen lang leven beschoren is. D66 ooit opgericht als sociaal-liberale partij heeft de liberale veren afgeschud en Pechtold noemt zijn partij tegenwoordig dan zelf ook “progressief” wat zoals we weten gewoon Links betekent. Dat klopt ook wel want ze hebben meer overeenkomsten met GroenLinks dan verschillen. Rutte wil echter een “rechtse” regering, niet dat we die ooit gehad hebben want er zijn doodeenvoudig geen echt rechtse of zo u wilt conservatieve partijen. Het CDA hangt daar een beetje tussenin. Met name D66 en GroenLinks hebben nogal wat noten op hun zang, die denken echt dat ze als vierde en vijfde partij van het land een duidelijk zichtbaar stempel moeten kunnen zetten en dat is natuurlijk een utopie, dat gaat niet gebeuren. En als het onverhoopt wel gaat gebeuren houd het nog geen zes maanden stand. En de enige die garen spint bij nieuwe verkiezingen is het FvD van Thierry en Hiddema.

  Like

 5. Wilders kan doen wat hij wil, hij heeft al jaren een cordon sanitaire aan z’n broek.
  Of hij nou stil is, luidruchtig, flexibel het maakt helemaal niks uit.
  Ze willen hem niet in de regering, basta.
  Overigens heeft ook de Sp met een cordon sanitaire te maken maar het boerke uit
  Brabant en de rest van z’n partij hebben dat nog niet door.

  Like

 6. PVV en SP kunnen doen wat ze willen maar het cordon sanitaire gemaakt door het
  partijkartel maakt regerings deelname voor hun onmogelijk.

  Like

 7. corbison // juni 22, 2017 om 18:57 //

  kereltje Pechtold is de na geboorte van de Hr. H. Hitler

  Like

 8. @Corbison, Hitler was een aardige kunstschilder, Aleksander P. een vileine veilingmeestert.
  Maar de liefde voor kunst en afbraak hebben ze beiden wel gemeen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: