Nieuw

Nach Terror will Mutter ihr Kind nicht auf Klassenfahrt nach London lassen – Konsequenzen für Zeugnis angedroht

Aus Angst vor Anschlägen will eine Mutter ihr Kind nicht auf Klassenfahrt nach London lassen. Der Schulleiter droht mit Konsequenzen, die Woche soll als unentschuldigte Fehltage auf dem Zeugnis vermerkt werden, schließlich gelte London nicht als Gefahrengebiet und die Klassenfahrt als verpflichtender Unterricht.

Kann man einer Mutter verübeln, dass sie aus Sorge um ihr Kind der Klassenfahrt nach London nicht zustimmt? Und wer übernimmt die Verantwortung, wenn sich tatsächlich in der Zeit in London das Horror-Szenario „Terroranschlag“ ereignet und sich Schüler der Duisburger Schule in der Nähe befinden, dadurch traumatisiert und vielleicht verletzt werden?

Wie wird mit Eltern verfahren, die nicht über das finanzielle Budget verfügen und ihre Kinder nicht auf Klassenfahrten schicken können? Besteht trotz allem die Pflicht an der Klassenfahrt teilzunehmen, oder werden die Kinder solange in einer Parallelklasse geparkt, damit sie keinen Unterricht verpassen? Und werden auch Konsequenzen gegenüber Eltern muslimischer Schüler angedroht, wenn ihre Kinder dem Schwimmunterricht fernbleiben oder die Teilnahme an einer Klassenfahrt verweigern?…

readmore>>
politikstube
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on Nach Terror will Mutter ihr Kind nicht auf Klassenfahrt nach London lassen – Konsequenzen für Zeugnis angedroht

 1. Al dat gelieg en gekonkel ! Om de EU die al begon met een leugen ! Duizenberg kwam met Leugenachtige”Rooskleurige cijfers over de Griekse economie ! Nu nog betalen wij voor zijn leugens ! “De êrgste feiten verzwijgen ! Want de EU mag niet “vallen ? Omdat zij op “stand wonen overkomt hen niet wat de “gewone burger wêl overkomt ! Verkrachting / Moord etc ” öma,s kinderen als het maar [meestal !] vrouw is ,lopen gevaar verkracht te worden ! Beroving en andere crimminalitijd is enorm ! en toch nog zwijgen en verzwijgen ? Wat deden wij nâ de oorlog met “Deze veraders van hun eigen volk ? Termen als NSB er komen weer “boven ! En zij willen mêêr ên groter ! Älles “samen”in een woord samengevat ! “De ! ,door een “schuldcomplex geplaagde,öuwe Merkel ! “Tenslotte moet er altijd ïemand “het Opperhoofd “spelen ! “Merkel !

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // juni 18, 2017 om 19:43 //

  Allereerst, je bedreigd voelen kent een objectieve maatstaf, maar ook wat iemand als bedreiging ervaart. Bij terreur bepaald de overheid steeds meer het subjectieve element van een bedreiging is, namelijk wat wij mogen voelen als bedreiging, ook t.a.v. de veiligheid van onze kinderen. Dat hoort bij de huidige maatschappij, als je niet het juiste denkt, ben je een fascist, en als je vindt dat je kind risico loopt, maar de overheid vindt dat niet, dan heb je pech.

  Hoe dan ook, het dreigingsniveau staat bijvoorbeeld in Nederland en Engeland op niveau 4: een terreuraanval is highly likely, dus zeer waarschijnlijk:
  https://www.gov.uk/terrorism-national-emergency
  https://www.government.nl/latest/news/2017/04/06/threat-level-in-the-netherlands-real-chance-of-an-attack
  Wat bij de Nederlandse site opvalt, is dat het sinds Hebdo rustig is met IS-terreur, naast dat ze wijzen op Al Qaeda. Het was zeker niet rustig sinds Hebdo en daarnaast zijn er vele extremistische groepen, en alleen al 20.000 salafisten in Engeland, 18.0000 in Frankrijk, en is de helft van de Marokkaanse moskeeën salafistisch in A’dam alleen: zeer bedreigend allemaal..
  Verder valt op de site te Den Haag op dat er rechts terrorisme is geweest hier. Men verhaalt van 4 rechts extremisten die een brandbommen bombardement “firebombing” op een moskee in Enschede hebben gepleegd. M.i. een zwaar overtrokken omschrijving, dat de werkelijkheid ernstig afbreuk doet. Een schroeiplek van 60 cm in diameter ging het om volgens de feiten.
  De aanval op het gezag in Gaza 020 op de politieauto was dramatischer, en waarom was dat dan geen terroristische aanslag?

  Conclusie is, dat de overheid enerzijds bepaalde vormen van terreur zwaar bagatelliseert en andere vormen zwaar overdrijft.
  De werkelijke dreiging die mensen ervaren komt daarom niet meer overeen met de door de overheid gewenste dreigingsgevoelens, in de door haar geschapen eigen politiek gewenste werkelijkheid.
  Conclusie is, dat wat de overheid nu dus flikt, zeer bedreigend is…

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // juni 18, 2017 om 20:14 //

  Dat de dreiging een diepe wezenlijke bedreiging is, waar de samenleving mee geconfronteerd wordt, is hier te lezen, waar de duidelijkste afwijzing van de “EU waarden” klonk van de Engelse imams, toen May harde woorden sprak:
  “…Statements issuing forth from some quarters, which seek to implicate the entire Muslim community and the religion of Islam, or insinuate that one system of values is ontologically superior to another.”
  http://www.economist.com/blogs/erasmus/2017/06/not-our-99-names
  En daar zijn we dus. Men zegt ronduit, bekijk het maar met je elitaire cultuur Marxisme, wij hebben onze eigen waarden, die wij superieur vinden.
  The economist besluit: “That does not mean the outlook is hopeless?” en ze adviseren dat heel hard werk nodig is.

  De dreiging, botsende normen en waarden, the class of cultures, is duidelijk als dreiging.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: