Nieuw

Koning bezoekt moslimfamilie voor iftar

EVERGEM Koning Filip heeft maandagavond, in het kader van de ramadan, bij een moslimfamilie in Evergem (bij Gent) het vasten gebroken. De vorst had de uitdrukkelijke wens om de sfeer van een “iftar” op te snuiven bij een gewone moslimfamilie.

Afbeeldingsresultaat voor koning Filip Iftar“Dit is een heel eervolle gebeurtenis waar we heel dankbaar voor zijn”, zegt Khalid Benhaddou, één van de acht zonen van Abdel Azziz Benhaddou en broer van Mohammed, die zijn bungalow openstelde in een Evergemse wijk aan de rand van de haven. In aanwezigheid van twee van de zes kleinkinderen proberen de drie generaties zoveel mogelijk samen de vasten te breken ’s avonds.

“Dit is een teken van samenhorigheid en verbondenheid”, aldus Khalid.

Een ontspannen vorst nam uitgebreid de tijd om kennis te maken met alle familieleden en de betekenis van de ramadan uitgelegd te krijgen…

readmore>>
hln
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

6 Comments on Koning bezoekt moslimfamilie voor iftar

 1. Alphons Mantel // juni 18, 2017 om 13:03 //

  Waarom ging hij niet naar de hindoe tempel of de kerk?

  Liked by 1 persoon

 2. Ach ja, helemaal niks mis mee. De een doet een dagje dierentuin, de andere bezoekt moslims. Enige verschil is dat dieren natuurlijk zijn en moslims onnatuurlijk. Dieren evolueren en moslims devolueren. Veel dieren kennen een beschaving, moslims zijn het voorbeeld van het gebrek aan beschaving. Dieren hebben geen rechten maar verdienen dat wel, moslims hebben rechten maar verdienen dat niet.
  Het wordt tijd om dit allemaal te corrigeren!

  Liked by 1 persoon

 3. Raar

  Liked by 1 persoon

 4. Lol, ik zag een stukje op het Belgisch nieuws van de week en hij weet kennelijk helemaal niks van islam en is linkshandig, want hij at met zijn linkerhand.

  Onbedoeld de grofst mogelijke belediging gegeven aan zijn gastheer. Die op zijn beurt bevestigd ziet dat de ongelovigen apen en varkens zijn, want ze eten als beesten.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: