Nieuw

Facebook suspends Catholic priest for criticizing Islam

After a short Sharia suspension, Facebook ultimately let him back in. But if the U. S. Conference of Catholic Bishops and Pope Francis hear about this, Fr. Higgins may have more to worry about than Facebook.

The Catholic Church at this time is officially bound to a policy of willful ignorance regarding the jihad threat, and the bishops in the U.S. ruthlessly suppress dissenting speech about this threat with far more zeal than they ever display toward those Catholics who dissent from actual Catholic dogma.

“Catholic Priest Suspended from Facebook for Post About History of Islam,” ChurchPOP, June 6, 2017 (thanks to PJ Media):

Facebook temporarily suspended the account of Catholic priest Fr. John Higgins in response to a post he made about the history of Islam.

Here’s the offending post->->

“There are peaceful and good Muslim people,” his post reads in part. “And then there are the Islamists who are defended by the ignorant who refuse to learn history.”…

readmore>>
jihadwatch
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.101 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1426 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: