Nieuw

Chef wetenschap bij de Volkskrant is een testosteronloze castraat zonder kloten

Pleonasme intended.

Een week nadat wij publiceerden over het manhatende artikel in The Guardian, komt de Volkskrant er ook nog eens achter aan sloffen.


Feministen krijgen hun zin: Madrid verbiedt “manspreading”


Helemaal niks. Een beetje man staat op voor een lekker wijf, maar ook voor oudere dames, kreupele dames, zwangere dames, en biedt zijn plaats aan zodat ze lekker kan zitten. Maar als mannenhatende manwijven er voor kiezen om hun haar af te knippen en de restanten paars te verven en hun okselhaar te laten groeien tot aan hun tenen en om een Bas Paternotte bril op te zetten en de omvang van twee menswezens aan te nemen dan mogen ze ter plekke door hun enkels zakken wat mij betreft.

In bussen in Madrid is een nieuw verbodsbord in opmars: een man met de benen uit elkaar, met een groot rood kruis erbij. Het is het nieuwste offensief tegen ‘man-spreading’. In New York vond een vergelijkbare actie plaats, met de begeleidende tekst: ‘Dude… Stop the spread, please.’

Ja ja, dat hadden we al gezegd, stond ook al in ons stukkie, slome zaadlozing.

Hoewel het woord ‘man-spreading’ pas sinds 2015 in de Oxford Dictionary staat, is de discussie over dit gedrag een stuk ouder. Zo publiceerde de Duitse fotografe Marianne Wex in 1984 een compleet album over verschillen op straat tussen mannelijke en vrouwelijke lichaamstaal. De rode draad: mannen maken zich breed, vrouwen maken zich klein. Zorgwekkend aangeleerd gedrag, vertelde een politicologe mij ooit, want zo staan vrouwen alleen al door hun lichaamshouding direct 1-0 achter.

“Zorgwekkend aangeleerd gedrag”, vertelde een wijf zonder ballen jou eens en je neemt dat klakkeloos aan. Fijne chef wetenschap ben je. Doe eens wat proefondervindelijk onderzoek watje, en douw je benen een week tegen elkaar aan, omwikkel ze met duct-tape ofzo. Vergeten dat er iets tussen je benen zit ? Het zal je wel niet opgevallen zijn, maar mannen en vrouwen zijn niet hetzelfde. En dat is maar goed ook, of je moet in de toekomst alleen nog maar reageerbuisbabies willen natuurlijk.

Dus de volgende keer dat er tegenover of naast u iemand met een Volkskrant zit, ik geef toe de kans is klein, de krant op sterven na dood, ga dan extra breed zitten en grijns hem of haar langdurig ongemakkelijk aan.

Dat zal ze leren die feminazi’s.

En voor Tonie Mudde hebben we dit, daar kan die zijn ‘probleem’ mee verhelpen als hij wil:

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7209 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Chef wetenschap bij de Volkskrant is een testosteronloze castraat zonder kloten

 1. Tijl Uylenspiegel // juni 19, 2017 om 00:19 //

  Nou nou nou, kan dat niet een beetje rustiger? 🙂
  Volgens mij heb je je erover opgewonden!!

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // juni 19, 2017 om 00:21 //

  Trouwens, sinds kort duid ik feministen aan als “de onwelriekende gleuvenbrigade”….. Dat dekt de lading wel zo’n beetje

  Liked by 1 persoon

 3. En hoe noem je deze mannelijke feminazi dan ?

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // juni 19, 2017 om 01:00 //

  Een droplul?

  Liked by 1 persoon

 5. …om hun haar af te knippen en de restanten paars te verven en hun okselhaar te laten groeien tot aan hun tenen en om een Bas Paternotte bril op te zetten en de omvang van twee menswezens aan te nemen…
  Bij mij zal er ook wel een stuk van de bedrading kapot zijn maar ik kan het niet laten. Telkens als ik ergens een hierboven beschreven draak zie waar de kinderen bang van worden, krijg ik een hemels gevoel in mijn schraapstreek, ga dan wijdbeens voor het doel staan, rits mijn gulp los, haal mijn geweldenaar naar buiten en zeik d’r finaal van d’r sokken. Van die straal schrikken ze gek genoeg niet zo, zullen ze wel gewend zijn, maar moet je die ogen zien als ze opeens oog in oog met de enorme klabanus van een echte vent komen te staan. Laatst was er een op de groenteafdeling van de Aldi die hijgde dat ze bekeerd was en vanavond een kopje suiker zou komen lenen.

  Like

 6. Wat ook erg vervelend is dat we niet van die door en door corrupte pvda afkomen.
  http://joostniemoller.nl/2017/06/pvda-regeert-eigen-schaduw-heen-zo-werkt-partijkartel/

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Europeanen willen dat nationale overheden beslissen over immigratie, en niet de EU – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: