Nieuw

WC-eend: de ene VVD-er onderzoekt of de andere VVD-er corrupt is en Rutte deelt belastingdeals uit

Claire Zalm, dochter van de man die ons voor miljarden opgelicht heeft door onze gulden te goedkoop aan de euro uit te leveren, gaat onderzoeken of Henk Kamp corrupt is. Mocht blijken dat niet zo te zijn, is Henk de uitzondering die de VVD-regel bepaalt.

VVD-er Henk Kamp heeft een voorkeursbehandeling en korting geaccepteerd van autobedrijf Pon. Dat bedrijf gaf korting omdat het ministerie van Defensie – waar Kamp toen minister van was – een zeer goede klant van Pon was. Omkoping? Corruptie? Kamp zegt van niet: ‘ik heb niet om korting gevraagd’. Wél opmerkelijk is dat hij altijd naar zijn eigen garage in Zutphen ging, behalve toen Pon korting gaf. WK >>

Henk Kamp, de man die voor miljarden windmolens bouwt om de zeespiegel niet te laten stijgen en tegelijkertijd Groningen leegpompt om dat onder dat zelfde zeespiegelniveau te laten verdwijnen, was ook betrokken bij een belastingontwijkdeal. Nu GroenLinks niet mee mag doen met de volgende coalitie stelt de Klaverbrigade vragen.

GroenLinks eist opheldering van premier Mark Rutte en minister Henk Kamp van Economische Zaken over hun betrokkenheid bij een belastingdeal. Het duo moet de Tweede Kamer met spoed tekst en uitleg geven over de rol die zij hebben gespeeld bij fiscale afspraken met de Israëlische multinational ICL. Telegraaf >>

Dat kwam neer op een „effectief belastingpercentage” van „rond de 10 procent”, aldus vertrouwelijke mails tussen het bedrijf en het Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA), een afdeling van het ministerie van EZ. Het exacte effectieve percentage dat werd afgesproken is geheim, maar „voldeed aan de verwachtingen van ICL,” aldus de mails. NRC >>

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7433 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on WC-eend: de ene VVD-er onderzoekt of de andere VVD-er corrupt is en Rutte deelt belastingdeals uit

  1. Die hele Crimminele VVD organistatie “bestaat uit op geld beluste Junken !! “Graaiên ,”nooit genoeg ! “Hoe je aan je “gelddope komt maakt niet uit ! Äls je het maar krijgt ! “Van coruptie tot wietplantage,”valsheid in geschrifte ! Oplichting ! Liegen is hun “waarheid ! Äls je nâtelt “hoeveel van deze “Ratten “De Laan ” uit “gestuurd zijn de laatste ongv 8 jr ên waarvoor “schrik je je dood ! “Motorbende,s”zijn “padvinders vergeleken bij de VVD !!

    Like

  2. 😉

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: