Nieuw

Onrustige nacht in Haagse Schilderswijk na botsing met politiebusje

DEN HAAG – Na een botsing tussen een personenauto en een politiebusje is het in de nacht van vrijdag op zaterdag korte tijd onrustig geweest in de Haagse Schilderswijk.

Het ongeluk gebeurde omstreeks half twaalf op de kruising tussen de Vaillantlaan en de Hobbemastraat. Het politiebusje belandde daarbij op de zijkant op de weg.

De politie sloot vervolgens een groot deel van het gebied rond het kruispunt af met linten om ongestoord onderzoek te kunnen doen naar de toedracht van het ongeval.

Stenen

Grote groepen jongeren verzamelden zich net buiten die afzettingen. Er werden een paar stenen naar agenten gegooid. Ook klonk de leuze ‘Allahoe akbar’ (God is de grootste).

Even ontstond een gespannen sfeer. Maar toen agenten ook honden tevoorschijn haalden en de jongeren op nog grotere afstand van het ongeval dirigeerden, keerde de rust na enige tijd weer terug.

Wel werden zeker tientallen agenten ingezet…

leesverder>>
omroepwest
Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

9 Comments on Onrustige nacht in Haagse Schilderswijk na botsing met politiebusje

 1. Alphons Mantel // juni 17, 2017 om 10:47 //

  het heeft niks met de islam te maken en nog veel minder met de immigratiekeuze, zegt de wethouder

  Liked by 1 persoon

 2. Vreselijk dat zoiets mogelijk is in een land als Nederland. De meest onbenullige dingen worden zwaar bestraft, zet bijv je auto maar eens verkeerd neer, maar zulk soort krapuul kan onbeperkt hun gang gaan.

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // juni 17, 2017 om 11:32 //

  De Haagse politie probeert uit alle macht iedereen op het verkeerde been te zetten. Hoe? Door de focus te leggen op een voddenbaal en haar man die na afloop van de ‘ongeregeldheden’ koffie en thee kwamen brengen. Te vrezen valt dat veel mensen in die truc zullen tuinen. Want ja, hoe leg je anders uit dat agenten na een aanrijding aangevallen worden door ‘jongeren’ die met stenen gooien. Het moet trouwens een stevige aanrijding zijn geweest, zo’n Volkswagenbus gaat namelijk niet uit zichzelf op zijn kant liggen. Op zich is het al bijzonder dat er slechts drie lichtgewonden zijn waarvan 1 agent. Daar lig je dan als lichtgewonde agent terwijl binnen ja en nee de stenen om je oren vliegen, stel je het maar eens voor. En er zijn “tientallen” agenten nodig om de rust te herstellen. Dat is nogal vaag, hoeveel waren het er dan? Bij twintig spreek je nog niet over tientallen, het zullen er dus wel meer geweest zijn. Hoe diep is een land gezonken als de politie zich met zo’n grote groep moet verdedigen als ze middenin de nacht een aanrijding krijgen? Heet dat geen anarchie of vergis ik mij nu zo? En vervolgens zijn er géén aanhoudingen! En ook geen gewonden (en dat is een gemiste kans!) Nóg een bijzonderheid; zo’n ‘gevalletje’ haalt dus niet in chocoladeletters de diverse voorpagina’s van landelijke dag en weekbladen, nee dat verdwijnt ergens naar de achterste pagina’s onder regionieuws. En in plaats dat de politie moord en brand schreeuwt omdat ze worden aangevallen komen ze met een complimentje vanwege de koffie en thee!
  Voor de mensen die niet bekend zijn in Den Haag, de Vaillantlaan snijd dwars door de Schilderswijk en daar woont dus letterlijk niet 1 autochtoon, daar wonen louter Turken en Marokkanen. Eén van de laatsten die het daar heeft uitgehouden was Marnix Rueb de bekende striptekenaar van “Haagse Harry”, maar zelfs hij moest het als Linkse idealist opgeven toen zijn oude autootje tot drie keer in de week werd opengebroken. Hij kon zich dankzij zijn strips wel een nieuwe auto veroorloven maar hij wist dat het dan helemaal een gebed zonder end zou worden. Oh u denkt nu misschien dat er geen nieuwe auto’s in de Schilderswijk staan? In tegenstelling zou ik haast willen zeggen, er staan zelfs peperdure bolides! Maar ja dat is niet verstandig om daar zelfs maar naar te kijken, de criminelen waar ze aan toebehoren zijn namelijk niet erg zachtzinnig, daar valt de Italiaanse maffia bij in het niet!

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne // juni 17, 2017 om 12:21 //

  Mooi ! Duidelijk wie de baas is op straat en wie zijn vriendjes moet roepen om weg te kunnen komen. Waarom mooi? Wel, omdat dit niet te ontkennen is en omdat dit overal in Europa gebeurt. Politie die niet langer in staat is de orde op straat te handhaven en enkel door het inroepen van hulp enigszins macht kan uitoefenen. Let wel, dit lukt alleen als het elders rustig is, als in de steden van Europa overal tegelijk de vlam in de pan slaat is de politie kansloos. Nu is de organisatie van de mislamisten nog niet dusdanig dat men overal tegelijk chaos kan maken maar het komt eraan, een organisatiestructuur die ons systeem op ieder willekeurig moment lam legt.

  …..en dan?

  Dan is er geen rechtsorde, dan is het geweldsmonopolie van de staat een farce, dan gaan mensen niet langer belastingen betalen en stopt de ochtendfile met forenzen….

  Waarom nog gaan werken als je niet veilig bent, als je toch word uitgekleed en als zowel politie als allochtoon je probeert te pakken te nemen, de een met flitskast, de ander met een mes…
  Mooi, omdat nu eens lekker duidelijk is hoe het gesteld is met de macht van de gevestigde orde, met de windbuil die Rutte heet en met het hele multiculturele experiment. Het enige resultaat is dat we in plaats van en poldermaffia en een Italiaanse er nu nog 30 andere soorten bij hebben, die stuk voor stuk een agent omleggen als dat zo uitkomt. Dat er in Nederland nog weinig agenten tegen een kogel oplopen tijdens hun werk heeft er alles mee te maken dat men gevaar uit de weg gaat en allochtoon Nederland zoveel mogelijk ontziet in controles etc…
  Het is een kwestie van tijd voor de eerste agenten door een groep worden belaagd, misschien wel in de brand worden gestoken in hun autootjes, misschien klemgezet op straat en vervolgens afgeslacht. Het komt eraan, het gevolg van het hersenloos importeren van andere soorten en vervolgens deze een voorkeurspositie en dito financiële gunsten geven, Neem daarbij een sekteleer van superioriteit, een vijfmaal dagelijkse herinnering daaraan in de moskee en je kunt enkel nog het barstende ballonnetje wat in de tijd vooruit duwen, wat ook weer voordeel heeft voor de mislams.
  Rust is geen vrede maar een versterking van de invasiemacht. Als ik er lid van was zou mijn gevoel van kracht dagelijks groter worden, het is gewoon de weg naar succes die ook nog door de slachtoffers gefinancierd word.

  De vraag rijst hoe Nederland er zal uitzien als het onder mislamheerschappij komt. Ik denk dat het een land word waarbij de infrastructuur zal ineenschrompelen en het zal een vies land worden, een open vuilnisbelt. Het beloofde land, het schijten op de straat paradijs van Mohammed en zijn volgelingen. Het is knap dat een soort met een beduidend lager gemiddeld IQ in staat is een volk met een ruimschoots hoger IQ niveau te verdrijven….misschien is intelligentie niet in IQ uit te drukken maar in vierkante meters in bezit van een soort…

  Wie de straat bezit heeft de macht, al het andere is zelfbedrog gesteund door een kluwen ja-knikkers.
  (geen dank Tijl 🙂 )

  Liked by 2 people

 5. Het is diep treurig dat de Politie massaal op de been moet komen, bij de meest simpele gebeurtenissen.
  Dit is een tactiek om vanbinnenuit de ecomonie uit te hollen en onrust te zaaien! Het kost handen met geld en als je er wat van zegt, wordt je als rascistische weggezet. De Turken demonstreren hier tegen dingen die in Turkije niet goed gaan. De Marokkanen vanwege ontevredenheid wat in het Riff gebeurt en wie moeten er voor opdraaien, qua toezicht en beveiliging, ONZE POLITIE, met alle risico van dien en van ONS BELASTINGGELD!
  Geen wonder dat wij, de doorsnee Nederlander steeds meer balen van onze loge’s.
  We hebben hier uit alle delen van de wereld mensen wonen waar we geen problemen mee hebben, die onopvallend gewoon hun gang gaan , het zijn altijd weer dezelfde die rottigheid veroorzaken en de straf die ze krijgen, daar lachen ze om!
  Wat zij zich hier permitteren, hoeven ze en wij ook niet in hun landen te flikken, dan is het niet best! Vele Nederlanders kotsen niet voor niets op politiek Den Haag en ons Rechtsysteem.
  Maar ooit zei iemand, ” GAAT U MAAR LEKKER SLAPEN, VOLK VAN NEDERLAND ” er is niets aan de hand; waarop wij 5 jaar in een oorlog gedreven werden!
  WORDT DIT EEN HERHALING!!!!

  Liked by 1 persoon

 6. Duchesne, misschien dat een tekort aan IQ gecompenseerd wordt door een overvloed aan kwaadaardigheid?

  Liked by 1 persoon

 7. allah is NIET God!!!

  Liked by 1 persoon

 8. Ja Tijl, dhimmigedrag pur sang, maar goed dat ik geen agent ben, schoot ze gelijk voor hun kloten…

  Like

 9. Duchesne // juni 17, 2017 om 18:29 //

  thx Tijl !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s