Nieuw

Gemeente Enschede zet nazi-knokploeg in om islamcritici te weren- Antifa roept op tot moord

Het is elke keer hetzelfde liedje. De vreedzame islamcritici van Pegida kondigen aan ergens te willen gaan demonstreren. Zij melden als eerste die demonstratie aan. Als reactie daarop kondigen de gewelddadige in het zwart gehulde knokploegen van de staat aan dat zij die vreedzame betoging met geweld uit elkaar zullen drijven.

De burgemeesters die verantwoordelijk zijn voor de openbare orde zouden dan de eerste demonstratie doorgang moeten laten vinden, want eerst. En die tweede verbieden (want later aangemeld en dreigt met geweld), of verplaatsen naar een andere datum of terrein ver uit de buurt, zodat de eerste veilig door kan gaan. Die burgemeesters zouden het recht op vrije meningsuiting en demonstratie moeten garanderen en beschermen, dat is hun taak. Bovendien heeft die tweede groepering, de met de nazislam heulende Antifa, een verleden van geweld.

Maar elke keer doen die burgemeesters dat niet. Of ze grijpen de knokploegdreiging aan om de demonstratie van vreedzame islamcritici te verbieden, of ze zetten ze opzettelijk zo dicht bij elkaar dat het wel tot ellende moet leiden. In scene gezette uitlokking door de overheid dus, met het doel een volgende keer die  vreedzame islamcritici te kunnen weren.

De zwarte laarzendragers zullen misschien niet rechtstreeks ingehuurd worden door de overheid, al worden ze middels uitkeringen wel gefinancierd door die overheid, maar de overheid maakt wel dankbaar gebruik van deze fascistische schutzstaffel om islamkritiek te smoren.

Oproep tot moord door Antifa:

Oproep tot geweld en moord door Antifa:

Op beide posters wordt bovendien een hakenkruis getoond, waarvoor voorman van Pegida Edwin Wagensveld zich in de rechtbank moest verantwoorden toen er eentje in een prullenbak lag op een spandoek en T-shirt.

 

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7220 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Gemeente Enschede zet nazi-knokploeg in om islamcritici te weren- Antifa roept op tot moord

 1. Antifa is de knokploeg van de overheid voor als de overheid zelf de handen niet vuil wil maken.
  In Geldermalsen deed de overheid dit nog zelf met die ME-er die een vrouw een schedelbasisfractuur sloeg toen ze haar eigen woning in wilde.
  Die slechte publiciteit wilde de overheid niet meer, daarom laten ze het tegenwoordig de knokploegen van antifa opknappen.
  De pegida aanhangers worden bij voorbaat gefouilleerd, ze zouden eens zichzelf willen verdedigen. De antifa’s mogen alles meenemen wat ze willen.
  Totdat natuurlijk het gewone volk een keer niet meer over zich laat lopen en zelf ook knuppels meeneemt en de dan in de haast opgetrommelde ME eens preventief een pak rammel gaat verkopen.

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // juni 17, 2017 om 22:09 //

  Zie dat er een website is, http://www.afanederland.org. Ze hebben telefoon en een Postbus.
  Aangifte doen van bedreiging, laster, smaad, belediging.

  Verder een brief sturen naar college Enschede, waarom de demonstratie is afgeblazen?
  Heeft men geen argumenten (is een weging van belangen), dan de gemeente aansprakelijk stellen voor de kosten, en ambtenaren, waar mogelijk, in privé.

  Afa zegt door hun toedoen is de Pegida demonstratie gestopt op hun website. Ook aansprakelijk stellen voor de kosten.

  Het zijn natuurlijk machthebbers, ze hebben ruim de beschikking over juristen.
  M.a.w. het is een ongelijke strijd, maar toch, soms maken ze in hun arrogantie fouten, en als je eentje het leven zuur kunt maken, dan is de rest zorgvuldiger en zal eerder geneigd zijn de volgende keer rechtvaardig te handelen.
  Verder, juridische kennis, kwam ik pas te laat achter, is een wapen. Ambtelijke top is niet voor niks zo vaak jurist: het zijn soldaten.

  Like

 3. waarom denk je dat zoveel hoofddoekjes rechten studeren.

  Like

 4. Duchesne // juni 17, 2017 om 23:08 //

  Antifa was in de jaren 90 gewoon een dependance van staatsveiligheid, met de opdracht de verkozen Centrum democraten te slopen. Het is ze gelukt, met zowel directe acties als het mobiliseren van Noord afrikaanse intimidatie groepen, tot op de kraamafdeling toe. De moord op de democratie en de vrijheid van politiek bedrijven. En dat alles betaald door “staatsveiligheid’. Wie de naam “Paul Kraaier” googled weet gelijk welk jaarsalaris een Antifa kopstuk kreeg. het was een stukje meer dan 30 zilverlingen. En nog steeds laten generaties jongeren zich voor een kar spannen die gewoon puur kapitalistisch is en de bevolking in een soort slavernij wil houden. Ik begrijp niet dat er nog jongeren zijn die Antifa steunen, ze hebben zoveel informatie voor het oprapen over wie echt Antifa sturen…”Paul kraaier”‘, hij kreeg voor zijn werk 1.6 miljoen euro, vrijstelling van vervolging en ik mocht een zetel achterlaten en naar buitenland vluchten. Het Antifa kopstuk neukt nu kleine Surinaamse kinderetjes in hun kont en lacht zich een breuk, de hond die het voorbeeld van de meesters volgt. Dat is ook antifa, de decadente pedofielen die hun masker laten vallen als de buit binnen is. Die Wijnand Duyvendak is niet anders, maar ondertussen wel kapitalen binnenharken. Misdaad loont mensen, mits je broodheer de overheid is.
  Ondergetekende vind dit een zieke wereld en hoewel internet veel informtie geeft voor wie wil zien blijft er een groep jongeren die niet willen zien waar ze voor worden gebruikt. Die oude veteranen van de Antifa, ze hebben allemaal een leuk extra inkomen geregeld vanuit de politiek, voor bewezen diensten…terroristen in staatsdienst.

  De jongeren bij de Antifa, ze willen denk ik niet zien wiens doel men dient. Vrijwillig blind, de knokploeg van staatsveiligheid en policor Nederland. De SA van Willem Alexander en Adolf Rutte. Idealistische kinderen als trekdieren voor de kar van de overheid, een verdwaasde generatie.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // juni 17, 2017 om 23:10 //

  Ik sluit me volledig bij Fubar aan en ik wil er nog aan toevoegen dat het mij een gevoel van machteloze woede geeft. Ik kan er ook niet bij met mijn hersens. Er zijn socialisten, prima, daar is zelfs tot op zekere hoogte begrip voor op te brengen, maar ook die socialisten zouden toch moeten inzien dat AFA en Antifa niks met socialisme van doen hebben, het zijn pure anarchisten. En agressie is hun handelsmerk. Zijn het dan zulke mannetjesputters? Welnee. Helemaal niet eigenlijk, er lopen erbij die zo in een TL buis kunnen slapen. Maar ze hebben een min of meer “geheim” wapen. Zij komen met het vooropgezette plan om geweld te gebruiken en zijn daar dan ook op voorbereid. Nee waarschijnlijk niet met wapens want ze weten dat ze gefouilleerd zouden kunnen worden, maar ze weten vrij precies wat wel en wat net niet als wapen gezien wordt. Daarbij zijn de groepen waar ze tegen zijn meestal gewone burgers die helemaal niet op rottigheid uit zijn. Met name de wat oudere demonstranten laten zich maar al te makkelijk afschrikken door de dreiging met geweld. Soms zou je wensen dat er onder de Pegida aanhangers een stel geoefende vechtsporters zouden zitten, niet veel, een stuk of tien moet ruim voldoende zijn. En een beetje fantasie zou ook geen kwaad kunnen. Zou het bijvoorbeeld verboden zijn om een stel knikkers in je zak te hebben? Je hoeft niet echt sterk te zijn om daarmee te gooien. (en een kleine katapult is ook geen slecht idee…)

  Like

 6. Er is nooit iemand van Antifa bestraft voor de aanslag op de Centrum Democraten en op met name Hans Janmaat en zijn vrouw op een hotel in Kedichem. Ook niet voor de aanslag op de dissidente PvdA’er Aad Kosto die het asielbeleid flink ging aanscherpen. Ze zijn onschendbaar voor de NL-wet.Ze worden voor de búhne even opgepakt en direct weer vrij gelaten.

  Like

 7. @Tijl

  Antifa zijn geen anarchisten, Antifa zijn nazi’s. (bekijk het logo anders nog eens, ik heb het er niet voor niets bij gezet)

  Ik ben een anarchist:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Anarcho-capitalism

  Like

 8. @Fubar
  Hoe kwam je eigenlijk aan dat nazi-logo dat inderdaad verdacht veel op dat van antifa lijkt?
  Ik wil het graag doorsturen aan vrienden maar kan geen goede link vinden met dit nazi-symbool of waaruit blijkt dat het origineel van dit antifa logo inderdaad door nazi’s gebruikt is. Foto’s van nazi bijeenkomsten of optochten met deze vlag of zo.
  Het zou het verhaal namelijk nog meer kracht geven.

  Like

 9. @Ron // juni 18, 2017 om 13:27 /

  Dutch Faith Freedom site geloof ik.
  Anyways, ik heb gegoogeld op Antifa logo en dan afbeeldingen. Scrollen scrollen scrollen en dan staat die er ergens tussen.

  Maar omdat die nu ook bij ons staat, zou de link naar ons het ook moeten doen:

  Edit: Oooh dan zie je de link niet maar krijgt het plaatje

  Als je hier:

  fenixwordpresscom.files.wordpress.com/2017/06/antifa-2.png

  https://

  voor plakt, heb je de link 😉

  Like

 10. @Duchesne // juni 18, 2017 om 14:19 //

  Bedabkt voor de link. Deze zocht ik nou. Een groep neonazi’s die met deze vlag staan te zwaaien

  http://www.alertmagazine.nl/?p=607

  Liked by 1 persoon

 11. @Fubar natuurlijk ook bedankt voor het zoeken.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Gemeente Enschede zet nazi-knokploeg in om islamcritici te weren- Antifa roept op tot moord – Zeepertje.com – Facts Fun & News on ISLAM, "The religion of peace"

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: