Nieuw

Auto met immigratie-jihadist in dashboard ramkraakt Spaanse grenspost

Een auto, met daarin vijf migranten verstopt, is door een grenspost bij de Spaanse enclave Melilla in Marokko geramd. Het is de tweede dag op rij dat vluchtelingen op deze manier Europa proberen te bereiken.

De bestuurder stond aanvankelijk normaal in de rij de voor de grensovergang, meldt persbureau AFP. Eenmaal in de buurt van het controlepunt gaf de automobilist plankgas. Hij reed door de overgang heen en agenten waren gedwongen hun post te verlaten om niet te worden overreden, zegt een woordvoerder van de Spaanse overheid.

Eenmaal binnen de enclave verliet de Marokkaanse bestuurder zijn auto. Hij werd opgepakt en agenten vonden in de auto vijf migranten. Een zat verscholen in het dashboard, twee anderen in een compartiment onder de achterbank en de laatste twee in de achterbak.

NOS >>

Doe mee met 7.550 andere volgers

About Fubar (4764 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Auto met immigratie-jihadist in dashboard ramkraakt Spaanse grenspost

  1. JackvanderVeen // juni 18, 2017 om 05:44 //

    Het zijn toch wel lenige flikkers die negers. Mede dankzij hun niet met overtollig vet volgevreten lijf maar biologische volgroeide wormen en sprinkhanen. We zouden er een voorbeeld aan kunnen nemen.

    Like

  2. skeeter // juni 18, 2017 om 06:56 //

    6 stuks en niet 1 schot, kots

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: