Nieuw

Auto met immigratie-jihadist in dashboard ramkraakt Spaanse grenspost

Een auto, met daarin vijf migranten verstopt, is door een grenspost bij de Spaanse enclave Melilla in Marokko geramd. Het is de tweede dag op rij dat vluchtelingen op deze manier Europa proberen te bereiken.

De bestuurder stond aanvankelijk normaal in de rij de voor de grensovergang, meldt persbureau AFP. Eenmaal in de buurt van het controlepunt gaf de automobilist plankgas. Hij reed door de overgang heen en agenten waren gedwongen hun post te verlaten om niet te worden overreden, zegt een woordvoerder van de Spaanse overheid.

Eenmaal binnen de enclave verliet de Marokkaanse bestuurder zijn auto. Hij werd opgepakt en agenten vonden in de auto vijf migranten. Een zat verscholen in het dashboard, twee anderen in een compartiment onder de achterbank en de laatste twee in de achterbak.

NOS >>

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Auto met immigratie-jihadist in dashboard ramkraakt Spaanse grenspost

  1. JackvanderVeen // juni 18, 2017 om 05:44 //

    Het zijn toch wel lenige flikkers die negers. Mede dankzij hun niet met overtollig vet volgevreten lijf maar biologische volgroeide wormen en sprinkhanen. We zouden er een voorbeeld aan kunnen nemen.

    Like

  2. skeeter // juni 18, 2017 om 06:56 //

    6 stuks en niet 1 schot, kots

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: