Nieuw

Zus van moslimextremist Abouteleb pleegt financiële jihad – fraude

Tlaitmas Aboutaleb heeft ook goed naar haar vader de imam geluisterd en weet dat het toegestaan is om ongelovigen te beroven.

“So enjoy what you took as booty; the spoils are lawful and good”– Koran 8:69

De penningmeester van de Rotterdamse stichting Noord Bruist, een zus van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, zou 63.325 euro achterover hebben gedrukt. Tlaitmas Aboutaleb staat daar vrijdag voor bij de rechtbank van Amsterdam. De aanklacht is verduistering en valsheid in geschrifte. Telegraaf >>

Anwar al-Awlaki, a cleric born and raised in the United States and once held up as an example of moderate Islam, instructs his followers not to steal for the sake of self-enrichment, but rather for the cause of Jihad: “The reasoning behind comparing booty to hunting and wood gathering is because the property which exists in the hands of the disbelievers is not considered to be rightfully theirs in our Islamic shari’ah because of their disbelief and when Islam does give them the right to own it, it is an exception to the rule such as in the case of ahl al-dhimma after they pay jizyah. This is why our scholars say that Allah has called booty as “fai’” which means “to return”, so they say that the property of the disbelievers that doesn’t belong to them has “returned” to the believer: its “rightful owner.”

Aboutaleb >>

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7170 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Zus van moslimextremist Abouteleb pleegt financiële jihad – fraude

 1. Je zult het zelf al wel gezien hebben: Pleeft i.p.v. pleegt

  Liked by 1 persoon

 2. “Heerlijk “nieuws ! Is “vies om te zeggen , maar hier krijg ik nou een harde plasser van ! “Vanavond zeker niet in het “nieuws”hê ?

  Like

 3. Wat voegt dat volk eigenlijk toe anders dan ellende?.

  Like

 4. En daar blijft het niet bij, zie :

  DEN HAAG – Het gerechtshof in Amsterdam heeft Lahbib Bachar en zijn vrouw Hanan Sarrokh schuldig aan terrorisme bevonden. Ze kregen gevangenisstraffen van 104 en 74 dagen, evenveel als het aantal dagen dat ze al in hechtenis zaten.

  Bachar is een neef in de tweede graad van Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van Rotterdam, een opmerkelijk feit dat echter weinig media-aandacht kreeg gedurende de rechtszaak. Hij en zijn vrouw werden schuldig bevonden voor het spelen van een rol in en het steunen van de groep rond de terroristen Samir Azzouz en Noureddine el Fatmi, die lange gevangenisstraffen uitzitten wegens het voorbereiden van aanvallen op diverse Nederlandse politici.

  De arrondissementsrechtbank in Rotterdam veroordeelde het stel al eerder tot drie jaar gevangenisstraf. De lagere rechtbank zei dat ze hen tot 8 en 10 jaar cel zou hebben veroordeeld als verzachtende omstandigheden niet werden meegewogen. Het belangrijkste was dat ze als getuigen tegen Azzouz and El Fatmi optraden.

  https://en.europenews.dk/Mild-Sentence-for-Rotterdam-Mayor-s-Terrorist-Cousin-83248.html

  Like

 5. Marcouch, Aboutalep, zus Aboutalep, neef Aboutalep, Fatia Elatic, Saaida ait Taleb, el Forkani, Joop Kohen.
  Het houdt niet op.
  Het gaat op een ongeneeslijke ziekte lijken, mogelijk gemaakt door de pvda.
  Snel en diep weg snijden, zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
  Geen pvda burgemeesters en pvda hoge ambtenaren meer, stop de corruptie.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Hoeveel betaal jij voor de “heilige strijd”? – van Hamelen

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: