Nieuw

Pegida wil demonstratieverbod in Enschede negeren: ‘Wij komen!’

"Elke Kut-Marokkaan mag alles"

Simpelweg door te dreigen met een tegendemonstratie kan Antifa dus een burgemeester al zo ver krijgen een demonstratie te verbieden. De burgemeester moet niet de Pegida demo verbieden, maar die van Antifa. Die laatste is tenslotte later aangemeld, als die al aangemeld is, en het is van die kant dat altijd het geweld komt. Deze burgemeester zwicht voor het dreigement van geweld.

Anders gezegd; het bestaan van deze fascistische knokploeg komt de burgemeester heel goed uit, want nu heeft hij het gewenste excuus om de Pegida demo tegen te kunnen houden. Je zou bijna denken dat de staat zelf ….

Pegida is boos dat de gemeente Enschede de demonstraties van komende zondag verbiedt. De organisatie roept mensen op alsnog naar Enschede te komen. “Wij komen zeker.”

In een video op YouTube (zie hierboven) uit voorman Edwin Wagensveld van Pegida Nederland zijn boosheid over het besluit van de gemeente Enschede. “Ik ben woest. Op 12 april heb ik onze demonstratie aangemeld. Op 19 april heb ik een bevestiging gekregen. Op 3 mei heb ik op het gemeentehuis een gesprek gehad met politie en ambtenaren. Ik heb toen aangegeven wie er zou komen spelen en welke problemen er zouden kunnen komen met Antifa. Die problemen zijn hetzelfde als nu. Toen wilde men in gesprek, toen wilde men afspraken maken. Ik ben elke  afspraak nagekomen, de gemeente niet.”

Tubantia >>

 

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6087 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Pegida wil demonstratieverbod in Enschede negeren: ‘Wij komen!’

 1. Like

 2. het begint er op te lijken dat er een vast patroon inzit.Pegida meldt zich aan.en dan opeens is er en tegengewicht genaamd Antifa…………….

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // juni 16, 2017 om 23:19 //

  De schaamte voorbij, de politie is blijkbaar niet in staat 20 of 30 Antifa “demonstranten” op te pakken, of, en dat is aannemelijker, ze zijn er niet toe bereid.

  Liked by 1 persoon

 4. Liked by 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel // juni 17, 2017 om 00:24 //

  Zeg je “minder minder” dan staat heel Nederland op zijn achterste benen, laat je een poster drukken met overduidelijk een oproep tot geweld dan kijkt iedereen de andere kant op. Wat een land !

  Like

 6. Krelis // juni 17, 2017 om 09:16 //

  De dreigementen van Antifa komen de D66 burgemeester van Enschede juist prima uit.
  Want: verbieden demonstratie Pegida.

  Like

 7. polderboy // juni 17, 2017 om 09:23 //

  Pegida is islamkritisch, dus islamofoob?
  Maar Pegida is ook tegen buitenlanders, dus rechts nationalistisch? Omdat ze tegen ongecontroleerde massa-immigratie zijn van uitsluitend jonge mannelijke arbeiders uit fundamentalistisch islamitische landen? Mijns inziens niet.

  Islam kritiek ligt gevoelig, want dat levert “groei van extremisme”:
  In Bangladesh heeft men het beeld van vrouwe Justitia voor de rechtbank verwijderd. Volgens de Koran is dat afgodverering. Een jurist die het er niet mee eens was, hoort:
  “Als je op straat verschijnt, dan breken we elk bot in je lichaam.”
  https://www.theguardian.com/global-development/2017/jun/16/we-will-break-every-bone-islamist-leaders-threaten-sultana-kamal-bangladesh-lawyer-statue-dhaka

  Bestuur, of het nu burgemeesters zijn, of Haagse regenten, weten dat. Ze krijgen alle informatie, want ze hebben immers staven werken, die dit soort informatie verwerkt.

  Voorlopig Pegida wegzetten als NeoNazi’s dus.
  Mocht ooit het bestuur zelf bedreigd gaan worden, dan krijgen Pegida critici wel ruim baan, want dan zijn ze nodig voor het lijfsbehoud van het bestuur zelf, en geldt wat Rutte zegt “We zijn met meer”, dus “Aanvalle manne!!. Ik geef jullie mijn volledige mentale steun!!”
  Voorlopig zijn de Antifa knokploegen vruchtbaarder te gebruiken door het bestuur.

  Like

 8. polderboy // juni 17, 2017 om 10:43 //

  De zwart-wit scheiding tussen ISIS en islam, volgens ons hoogste bestuur is dit zo, is volgens een hoog aangeschreven imam niet waar.

  Een hoog aangeschreven imam bij Marawi, waar al 4 weken strijd woedt met IS, zegt:
  The divide has been bred from the education system he said, which is split between the madrasah (religious school) system and the secular form of schooling.
  “Most of the people on one side may be neutral or pro to the advocacy of the radical groups, while the other side is mostly, if not all, anti that advocacy,” he said (refererende aan de madrassa’s).
  Read more at http://www.channelnewsasia.com/news/asiapacific/islamic-leaders-around-marawi-fearful-of-denouncing-extreme-8954786

  Als een prominente imam nu zegt, dat ISIS door bepaalde religieuze stromingen binnen de islam wordt verdedigd, moeten we dan het kabinet, ons bestuur, geloven dat het niet zo is:

  Like

 9. De weg van de minste weerstand, iets wat je van de D666 kliek kan verwachten.
  Ik verwacht een man een man, een woord een woord mijnheer de burgemeester
  Pak die fascistische AFA gewoon aan, dat is uw plicht!

  Like

 10. Valt dit niet onder het oproepen van geweld?

  Liked by 1 persoon

 11. Ik zie ook een hakenkruis, daar moest Pegida voor bij de rechter komen

  Like

 12. N.E. Derlander // juni 18, 2017 om 15:52 //

  Dus de NWO vindt dat IS niets met de islam te maken heeft, en ja dan is het natuurlijk zo volgens de Nederlandse ministers……………………., toch?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: