Nieuw

NEDERLANDSE VROUW DAKLOOS EN KINDEREN KWIJT OM INVASIËRS GEZINSHERENIGING EN EENGEZINSWONING TE GEVEN

Door Blondemevrouw

Een Nederlandse vrouw staat op het punt dakloos te worden en inherent haar kinderen kwijt te raken. De overheid en woningbouwverenigingen laten haar in de steek. Zij zien een Nederlandse vrouw liever gescheiden van haar kinderen en dakloos om vervolgens invasiërs gezinshereniging en een eengezinswoning te bieden.

Ruim vijf jaar geleden raakte Chantal buiten haar schuld betrokken bij een zwaar verkeersongeval. Met een gebroken onderrug, gebroken bekken en traumatisch hersenletsel tot gevolg. Daarnaast resulteerde het ongeval in een posttraumatische stressstoornis en een zware depressie. Ze was tot op dat moment een hoogopgeleide, hardwerkende, goed functionerende en gezonde vrouw, die graag aan sport deed, druk was met twee kleine kinderen en een goed gevuld sociaal leven had. Dat ene moment veranderde alles drastisch.

Haar echtgenoot had het heel moeilijk met zijn nieuwe rol en hun noodlottig veranderde leven. Chantal kon er niet voor hem zijn. Ze was te druk met haar herstel en het gevecht tegen haar depressie. Na een heel zware en nare tijd hebben zij moeten besluiten de relatie te beëindigen.

In het scheidingsconvenant is opgenomen dat Chantal en haar twee kinderen nog twee jaar in het koophuis, waarvan haar ex-man mede-eigenaar is, mogen blijven wonen. Ze is direct op zoek gegaan naar andere woonruimte. Twee jaar lijkt voldoende tijd om dit te realiseren, maar dit is kansloos gebleken.

Omdat de wachtlijst voor een sociale huurwoning ruim 15 jaar bedraagt in haar regio, zal ze van een particuliere verhuurder moeten huren. Deze verhuurders eisen een brutoloon ter hoogte van 4x de huur en zijn daarnaast niet bereid een woning te verhuren aan iemand met een WIA-uitkering, omdat deze uitkering potentieel tijdelijk is. Om diezelfde reden kan zij tevens geen hypotheek afsluiten. Voor Chantal is er derhalve geen enkele mogelijkheid om een woning te huren of kopen in Nederland.

Binnen enkele maanden is zij dakloos en raakt zij inherent haar kinderen kwijt.

Wat voor land is Nederland als een Nederlandse moeder aan haar lot wordt overgelaten, dakloos wordt buiten haar schuld om en inherent gescheiden wordt van haar kinderen, terwijl invasiërs op zoek naar welvaart een eengezinswoning en gezinshereniging wordt geboden?

In de Telegraaf van 15 juni 2017 is het verhaal van Chantal gepubliceerd in de sectie ‘Vrouw – verhalen achter het nieuws‘, maar slechts 7 uur later heeft de Telegraaf de publicatie ingetrokken en van de website verwijderd. Het relaas van Chantal brengt kritiek op het politieke beleid en de media werken in dienst van de elites. Daarom liet de Telegraaf het verhaal verdwijnen. Weg van de voorpagina en weg van Vrouw.nl, opdat zo min mogelijk mensen op de hoogte raken van deze oneerlijke situatie.

Nederlandse burgers betalen een exorbitant hoge prijs voor het invasiebeleid. Niet alleen door torenhoge belastingen, maar dus ook op persoonlijk niveau, zoals de situatie van Chantal laat zien.

Chantal dakloos en gescheiden van haar twee kinderen.

Mohammed een eengezinswoning en herenigd met vrouw en zes kinderen.

Gemeente Leiden / Teylingen, zorg voor uw burgers, zorg dat Chantal op korte termijn met urgentie een sociale woning kan betrekken en met haar kinderen weer in rust een toekomst kan opbouwen en zich kan richten op haar herstel!

Via Dutch Free Press >>

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7434 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

23 Comments on NEDERLANDSE VROUW DAKLOOS EN KINDEREN KWIJT OM INVASIËRS GEZINSHERENIGING EN EENGEZINSWONING TE GEVEN

 1. HetZalWelWeer // juni 16, 2017 om 21:02 //

  Er is dacht ik wat meer aan de hand met Chantal M. de Vries, o.a. verslavingstoestanden vanaf 2008?
  Door de (bijkomende) toestanden is ze niet meer in staat om full time voor haar kinderen te zorgen.

  https://chantalblogt.wordpress.com/2017/02/09/vicieuze-cirkel/

  Maar ik kan het mis hebben natuurlijk.

  Like

 2. Henk der Niederlànder // juni 16, 2017 om 21:07 //

  Dat is natuurlijk de normaalste zaak van de wereld.
  De dame in kwestie heeft nou eenmaal geen zwarte smoel en heeft er geen gewoonte van gemaakt om een paar keer per dag met haar reet naar het westen te gaan zitten dus ze moet niet janken jah.
  Sarc. Modus off.

  Like

 3. Autochtonen worden stelselmatig achtergesteld bij het terroristenvolk.

  Like

 4. skeeter // juni 16, 2017 om 21:22 //

  Gewoon een van de ambteveraders om zeep helpen kan zij of andere oorspronkelijke nederlanders de woning inpikken.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // juni 16, 2017 om 23:11 //

  Ik weet het niet, ze heeft twee kinderen en is redelijk recent gescheiden, waar is haar man, waarom doet hij niks? Het zijn uiteindelijk ook zijn kinderen en wat zijn relatieproblemen ook geweest mogen zijn, je laat je kinderen en daarmee dus ook de moeder in zo’n situatie niet alleen de problemen oplossen. Maw. ik vrees dat er meer aan de hand is.

  Like

 6. Like

 7. Ex-vrouwen zijn net zoiets als ouwe kapotte sokken, die gooi je weg en kijk er verder niet naar achterom. En koop weer een paar nieuwe.

  Like

 8. En voor degen die het niet weet, die rechtse agenda van mij staat stijf van geestdrift om Chantal te troosten. Zo ben ik dan ook wel weer. Een rots van vertroosting.

  Liked by 1 persoon

 9. Help der ff de hele planeet te redden, terwijl ze nog geen huis kan regelen voor der kinderen.

  Jij liever dan ik:

  Der twitter-bio (afgeschermd inmiddels tegen mensen die met der meeleven):

  Chantal de VriesAfgeschermde Tweets
  @ChantalMdeVries
  Houdt van muziek & concerten & festivals. Gooit geen afval op straat. Lieft met open hart en wil het liefst de planeet redden.

  Like

 10. JackvanderVeen // juni 17, 2017 om 10:30 //

  Chantal de Vries, indien alle verhalen kloppen bestaan er, buiten haar mankementen opgelopen bij een ongeluk, geen zielige omstandighedenvoor haar. Ook vindkda zij haar kinderen dieper er onder heeft gestopt dan de Roverheid. Redden wat er te redden valt en hoe dat het este kan laat ikaan de toezichthouders over.

  Like

 11. Heeft ze geen familie die haar kan helpen?
  Misschien is het handiger om in een andere regio een huis te zoeken, waar geen 15 jaar lange wachtlijst is?

  Like

 12. Feniks // juni 17, 2017 om 19:58 //

  Tijl, dat kan dus wel, je zult maar een vent hebben die zijn baan opzegt en het vliegtuig naar de andere kant van de aardbol pakt.
  Dan klop je bij iedere instantie aan en wat er vervolgens gebeurt is dat je met adres van het leger des heils wordt weggestuurd..Om nog maar niet te spreken over hoe rechters ermee omgaan..ik kan er een boek over schrijven.

  Like

 13. Feniks // juni 17, 2017 om 20:27 //

  Rommel, helemaal de spijker op zijn kop!
  Wel treurig als dat ook de kinderen betreft.

  Like

 14. In de omgeving Delfzijl kan ze terecht voor 500 tot 600 per maand vrije sector voor een woning van 70 vierkante meter. Kleiner is natuurlijk goedkoper.
  Beetje uit de buurt misschien maar wel in een linkse provincie die bij haar linkse imago past.
  Hulp van rechtse mensen wordt immers niet gewaardeerd.

  Liked by 1 persoon

 15. Tijl Uylenspiegel // juni 17, 2017 om 23:21 //

  Feniks ik hoop dat je het met me eens zult zijn dat dat de uitzonderingsgevallen zijn, verreweg de meesten zullen ondanks de wrok tegen hun ex toch wel om hun kinderen geven. In mijn beleving zijn het vaak de mannen die de Zwarte Piet toegespeeld krijgen terwijl het vaak vrouwen zijn die een smerig spelletje spelen. En dan bedoel ik dus écht smerig. Mannen zijn vaak directer in hun kwaadheid, iets wat maar al te gemakkelijk in fysiek geweld kan ontaarden. Niet goed te praten maar vaak als je de achtergronden kent wel begrijpelijk.

  Like

 16. Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  Schrijnende situaties in Nederland

  Like

 17. Feniks // juni 18, 2017 om 00:59 //

  Tijl, helaas ben ik het niet met je eens.
  Het zijn geen uitzonderingsgevallen, Was dat maar zo!
  Ik ken heel veel gevallen waar de man “toevallig ” zijn bedrijf opgebouwd door beiden vlak voor scheiding in ern andere constructie onderbracht. Opgebouwd door beide partners, en ja uit mekaar gaan kan gebeuren maar dan wel met respect en niet met stiekeme dubbelagenda’s/ dubbelleven, dat valt aan kinderen niet uit te leggen.
  ik heb geen wrok tegen mijn ex ondanks dat ik te maken had met een dubbelleven, tis een zielige vent met een probleem.
  Wat ik onverteerbaar vind is dat zo iemand zijn eigen jongens niet meer ziet of spreekt en ze laat vallen.
  Dat moet de ander dan zien op te vangen. Het is niet de man die de zwarte piet krijgt toegespeeld, ook al weet ik dat er genoeg van dat soort treurige verhalen zijn, zo niet hier.
  en idd je kent het verhaal niet, ik ga dat hier ook niet plaatsen daar is deze site niet voor.

  Een hint : victimus geldboom ( en victoria rugrecht.. advocate partner in crime ( inmiddels dood aan een hartstilstand) geschrapt van het tableau, ik heb een meter dossier van dat mens met ellende. Hopelijk stopt het eens.
  en nu klaar ermee. witje op schoot en een wijntje erbij.
  fijn weekend.☺

  Like

 18. Feniks // juni 18, 2017 om 01:28 //

  Ron, voor 620 euro kun je hier ook terecht, sociale huurwoning Blaricum, een van de rijkste gemeentes van NL off all places, zo rechts als je maar wilt
  Geen cent uit te geven maar wel wandelen in de bossen , op het strand en op de hei.
  Rijdom en genieten zonder geld.
  Daar ga ik niet voor in Delfzeil wonen!

  Like

 19. Tijl Uylenspiegel // juni 18, 2017 om 01:33 //

  Ach ik denk dat iedereen z’n eigen ervaringen meeneemt in het leven, die van mij hebben ervoor gezorgd dat ik na mijn scheiding niet langer meer in staat was om een langdurige relatie aan te gaan of te willen. Paarden zijn altijd mijn passie geweest en ik kan met de hand op het hart zeggen dat hoe meer ik van mensen heb meegemaakt hoe meer ik van dieren ben gaan houden.

  Like

 20. Feniks // juni 18, 2017 om 02:21 //

  Nou Tijl, je neemt me de woorden uit de mond.
  5 Jaar geleden zat ik kapot op de fiets met de overgrootmoeder van mijn huidige witje op de fiets naast me toen een boer hier me vroeg en wat is er dan?
  Enfin,, lang verhaal kort , Hij zei ” Als je de mensen leert kennen ga je van de dieren houden”.
  Voor mij geen relaties meer, wel vrienden en vooral….dieren om mij heen.

  enfin, wijze les,
  droom van paarden

  Like

 21. Feniks, hoe lang zijn de wachtlijsten in Blaricum voor die sociale huurwoningen ?
  Misschien is het wel een tip voor Chantal.
  Dat van Delfzijl was voordelig in de vrije sector.

  Like

 22. Feniks // juni 18, 2017 om 18:05 //

  Ron, ik heb geen idee, maar misschien biedt woningnet een antwoord?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Video: Nederlandse vrouw leeft al maanden dakloos op straat – huizen gaan naar teruggekeerde jihadisten

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: