Nieuw

Khalid verkrachtte een man op een begraafplaats en schold hem uit: “Akelige homo! Neger!”

Khalid (foto) klaagt tijdens politieverhoren dat zijn familie "hem vermoord of verstoot" als ze te weten komen dat hij seks met een andere man heeft gehad. © Politie/Privé

Het nieuwe spannende Zweden – Een 27-jarige man uit Marokko heeft op de Klara begraafplaats in het centrum van Stockholm een man verkracht en daarna neergestoken. Nu is hij voor grove verkrachting, mishandeling en diefstal veroordeeld tot gevangenisstraf en deportatie.

De veroordeelde Khalid kwam in contact met zijn slachtoffer – een dakloze mannelijke prostituee die samen met een oudere klant was – in de McDonald bij Slussen op 15 april 2015.

Khalid bood hasj aan en liep met het koppel mee naar het ouwe centrum, terwijl hij steeds onaangenamer werd en intieme vragen begon te stellen. In het ouwe centrum zijn ze erin geslaagd om hem af te schudden door op een bus te springen naar het Sergelsplein, maar op de Vasastraat dook hij weer op.

De oudere sekskoper sloeg op de vlucht en de prostituerende man bleef eenzaam met Khalid achter, die een mes trok en in zijn rug zette, schold hem uit voor “verdomde stinkhomo”, en beval zijn slachtoffer om met hem mee te gaan.

– Ik ga je kapot neuken, verklaarde de mesmarokkaan.

Toen ze aankwamen op de begraafplaats van de Klarakerk dwong Khalid hem tot orale seks, om daarna de prostituerende man anaal te verkrachten.

– “Akelige homo! Neger!” scandeerde de toenmalige 25-jarige Marokkaan terwijl hij zijn slachtoffer verkrachtte, bespuugde en klappen gaf.

Toen hij klaar was stak hij de man met een mes in zijn been en rende weg, schrijft de lokale krant Mitt i.

Tijdens de verhoren van de politie klaagt Khalid dat zijn familie “hem vermoord of verstoot” als ze te weten komen dat hij seks met een andere man heeft gehad. Hij legde uit dat seks tussen mannen in zijn Arabische cultuur niet wordt geaccepteerd en zelfs strafbaar is.

Fria Tider heeft de gerechtsstukken ingezien waaruit blijkt dat Khalid een staatsburger van Marokko is en al eerder is veroordeeld.  Op 29 februari 2016 werd hij door de Örebro rechtbank veroordeeld voor diefstal, poging tot diefstal, en inbraak.

Hij vroeg op 16 maart 2015 asiel aan in Zweden en verklaarde dat hij een staatsburger van Algerije was, volgens gegevens van de Zweedse immigratiedienst.

De rechtbank van Stockholm heeft Khalid veroordeeld tot vier jaar en twee maanden gevangenisstraf. Hij moet ook 195.000 kronen (20.000 euro) smartengeld betalen aan de verkrachte man, en wordt voor een tijdsperiode van tien jaar uit Zweden verbannen.

Uit de rechterlijke documentatie blijkt dat Khalid een verzoek tot hoger beroep heeft ingediend.

Bron:

http://www.friatider.se/khalids-kommentar-n-r-han-v-ldtog-man-p-kyrkog-rd-j-vla-ckelb-g-neger

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Khalid verkrachtte een man op een begraafplaats en schold hem uit: “Akelige homo! Neger!”

  1. en wordt voor een tijdsperiode van tien jaar uit Zweden verbannen.
    Even een aanloopje nemen momentjuh …….Ha ……hahah……hahaha……HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA.
    Wat een kompleet achterlijk volk die rechters ik zou zeggenn terug paspoort en flikker m maar van een hoog gebouw in die zandbak waar ie uitgekropen is probleem voorgoed opgelost .
    Dit was mijn uitspraak en daar moet u het mee doen mvg de rijdende rechter.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: