Nieuw

Veel lof in Stopera voor gigaclusterfuck van politie rond aanslag Amsterdam CS – opzet niet uitgesloten

De politie heeft snel en goed opgetreden, zowel in actie als in woordvoering”, aldus locoburgemeester Kajsa Ollongren. ” Parool

‘Goed opgetreden’.

Ze hebben iemand verder laten rijden die al langere tijd door de binnenstad met hoge snelheid over trambanen en pleinen aan het crossen was met een te lage bloedsuikerspiegel. Iemand die een hypo had, verward was, zich niks kon herinneren, de weg kwijt was, geïrriteerd was en volgens ooggetuigen vaart maakte op de trambaan voor de westkant van het CS en slechts stopte omdat er een tram in de weg stond. Wat die agenten dus hadden moeten zien. Die agenten lieten een verwarde man verder rijden die even later 8 mensen aanreed. ‘Goed opgetreden’!

‘Woordvoering’.

Zaterdag 10 juni twittert de politie dat er een incident is.

In de volgende tweet meldt de politie dat de automobilist op een plek stond waar dat niet mocht, aangesproken is en er vandoor ging.

Vijf tweets later op de avond meldt de politie dat het niet om opzet gaat maar om een geval van onwelwording.

Het is deze hele communicatieclusterfuck van de politie die tot allerlei speculatie leidt. Dat is niet goed, mevrouw die Amsterdam af wou scheiden van Nederland als de PVV de verkiezingen zou winnen, dat is extreem slecht, het leidt tot verwarring, onduidelijkheid en ondermijnt het vertrouwen in de politie, dat toch al tot een minimum gedaald is, nadat de korpschef kindervriend Zwarte Piet ingeruild heeft voor kindermoordenaar Mohammed.

De politie handelde overigens mede op advies van de burgemeester, die via de piketketen was geïnformeerd over het incident en wees op het belang van snelle en krachtige communicatie.”

Dat had ik al verwacht. Deze ultieme islamlikker is er natuurlijk als de kippen bij om te ontkennen dat het een aanslag zou kunnen zijn, en als het er wel één is hem onder de tafel te deponeren en het volk voor te liegen.

“De bestuurder is direct aangehouden en meegebracht naar de politie post op CS. Er is relatief snel vastgestel dat er geen sprake was van aanslag,” aldus Ollongren.

Hoooo, stop ! Dat was om 15.06 in het Parool. We schakelen over naar WNL van 19.54:

Locoburgemeester Kajsa Ollongren van Amsterdam kan nog niet uitsluiten dat de aanrijding van vorige week op Amsterdam CS opzet was. “Aangezien het onderzoek nog loopt kan en wil ik niks uitsluiten”, zei Ollongren vanmiddag in de gemeenteraad van Amsterdam.

Ja, wat is het nou Amsterdam -Vrijstaat-muts ? Heb je dezelfde opleiding genoten tot communicatieclusterfuckster als die lui bij de politie ? Het lijkt er op.

Opzet niet uitgesloten ? Als de veroorzaker van het incident wordt vrijgelaten, komt de politie met een verklaring:

Hij wordt nog wel verdacht van overtreding van de Wegenverkeerswet en de officier van justitie zal als het onderzoek is afgerond een vervolgingsbeslissing nemen.

Dus geen opzet, maar een ongeluk.

Geen opzet.

Wel opzet.

Geen opzet.

Misschien toch wel opzet.

Wat is het nou stelletje onbekwame prutsers ? En prijs jezelf en je mislukte politie niet als je er zo’n puinhoop van maakt, dat is nog wel het meest ergerlijke. Schaam je, neem ontslag en verdwijn achter je aanrecht.

Deze vragen hadden jullie moeten stellen:

De clusterfuck klucht van de politie rond het stationsplein continues

En zie ook:

De Amsterdamse politie maakt een enorme fuck-up van de aanval op Amsterdam CS tijdens ramadan

Dan neuzelen ze nog wat over die camera’s (AT5), maar dat kunnen die stumpers al sinds 2005 niet oplossen, dus dat zal de komende vijftig jaar ook niet goed komen.

Er valt maar een conclusie te trekken, en dat is dat u voor uw eigen veiligheid zult moeten zorgen. Deze lui kunnen de band van hun eigen fiets nog niet eens plakken.

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on Veel lof in Stopera voor gigaclusterfuck van politie rond aanslag Amsterdam CS – opzet niet uitgesloten

 1. VarAway // juni 15, 2017 om 23:06 //

  Kijk het verschil tussen AMS en de USA is duidelijk.
  Van die idioot in Alexandria Virginia hadden we binnen een paar uur de complete naam.
  Van onze lage suikerspiegel terrorist mogen we alleen weten dat het een Amsterdammer
  is, maar niet zijn voornaam….Dus het is GEEN Amsterdammer en gewoon een islamist.
  Niets aan de hand mensen, doorlopen en wegkijken.
  Gaat u maar rustig slapen.
  Graag nieuwe verkiezingen aub.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // juni 15, 2017 om 23:20 //

  En dan? Stel straks komt aan het licht dat ze bewust gelogen hebben. Dan komen er vragen in de Tweede Kamer en dan zal onze premier wederom met de hand op het hart beweren dat hij niet zal rusten tot de onderste steen boven is. Kenners weten dat dit wel enige jaren, misschien zelfs wel decennia op zich kan laten wachten. Geloof mij maar; ze komen ermee weg!

  Like

 3. polderboy // juni 16, 2017 om 07:15 //

  “Er is relatief snel vastgestel dat er geen sprake was van aanslag,” aldus Ollongren.

  Maar de politie zei nog: “Je kunt iemand niet in zijn hoofd kijken.”
  Daarnaast zijn er “helaas” geen camerabeelden.
  Verder worden getuigen weggejaagd, omdat die spontaan als zelfstandig denkende burgers de gore moed hebben, om aan de hand van hun waarnemingen, conclusies te trekken, ongevraagd, voor media. Stelletje brutale PVV apen lijken te wel, wat denken die kutburgertjes zich wel te kunnen veroorloven!!

  Natuurlijk allemaal op advies van de burgemeester, want het zou de PVV wel eens in de kaart kunnen spelen…

  Like

 4. “Welingelichte” kringen uit het pvda milieu meldden dat het i.c. gaat om de geradicaliseerde opoe van pvda zeloot Elatic, een incompetente dame, die door hetzelfde pvda milieu om onbegrijpelijk redenen elk jaar 144K kado wordt gedaan.
  http://politiek.tpo.nl/2017/06/15/felle-kritiek-sp-en-cda-op-politiesalaris-fatima-elatik-totaal-leggen-aan-dienders

  Like

 5. polderboy // juni 16, 2017 om 09:15 //

  @Bert 08:08
  Lees hier wat over Elatik, onder “aftreden en herbenoeming”:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Fatima_Elatik
  Opmerkelijk, en dan topadviseur van de politie worden?
  Minister Kamp Zegt: “formeel voldoet de overeenkomst.”

  Dus als het juridisch maar klopt: wat er feitelijk gebeurd maakt Den Haag geen moer uit.

  Like

 6. polderboy // juni 16, 2017 om 09:28 //

  Bij geenstijl zien ze het ook gebeuren: “Diversiteit”(=shariaficatie) moet.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/oh_d66_why_u_so_d66.html
  Logisch, in principe is bestuur niet anders dan een top, die beheert en stuurt. Wat dat is, een bedrijf, een democratie, een islamitische sharia heilstaat, maakt niet uit. Men bestuurt, en wordt daarvoor stevig betaald.

  Like

 7. JooJootje // juni 16, 2017 om 09:49 //

  locoburgemeester Kajsa Ollongren.(D66)
  Is ook nog niet klaar met het politie hoofddoekje.
  Terwijl de korpschef al de handdoek in de ring heeft gegooid komt zij met de uitspraak dat voor haar dit onderwerp nog steeds bespreekbaar is.

  Like

 8. Elatic is verantwoordelijk voor het verbranden van € 30 miljoen belastinggeld bij het fiasco van muziektheater MusiQ.
  Onder druk van alle politiek partijen moest deze islamitische minkukel het veld ruimen, maar ja, in Mokum heerst de pvda maffia ( ambtenarij samen met de politieke vleugel ) en werd er weer een riant betaald baantje voor dit secreet gecreëerd.
  De marokkaanse kiezer moet natuurlijk wel pvda blijven stemmen.
  http://www.carelbrendel.nl/2011/05/21/amsterdam-oost-het-wonderland-van-fatima-elatik/

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // juni 16, 2017 om 11:09 //

  Elatik verdient dus € 12.000,= per maand als adviseur van politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg, automatisch vraag ik me dan af wat Pieter-Jaap dan zelf “verdient”, je maakt mij niet wijs dat dat minder is dan zijn ‘adviseur’. En zo kan het dus dat een politiechef hetzelfde in zijn loonzakje vind als een minister!

  Like

 10. De man blijft, hoe dan ook, verantwoordelijk voor zijn daad.
  Als hij idd bekend is met een aandoening, dan had hij niet/nooit mogen blijven rijden met die lage suikerspiegel en had hij zijn auto netjes aan de kant moeten zetten.
  Hij zou tevens gekeurd moeten worden om te zien of hij überhaubt ooit nog mag autorijden, zeker als hij zo volkomen onverantwoordelijk om gaat met zijn ziekte.

  Like

 11. Linkse Judas wordt hoofdcommissaris en steekt mes in rug ondergeschikte.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28410615/__Politiebaas___Dit_is_een_afrekening___.html

  Like

 12. Duchesne // juni 17, 2017 om 12:30 //

  over coverup gesproken, heeft iemand zich ooit afgevraagd hoe een koelkast een flat kan verwoesten? Nou, dat kan een koelkast niet, daarvoor heeft de koelkast veel brandbare materialen nodig. Toevallig heeft men voor de productie van TATP een koelkast nodig, en met een kwat kauwende eventueel wiet rokende Ethiopier of Somalie in een fleece truitje die net een cadeautje aan het maken is kun je wel een flat verwoesten. Kwestie van slordigheid, statische electricschiteit of een rotte koelkast met losse stekker.

  Wat typisch is, in Engleand heeft men drie pins stekkers met een pinaarde en wandcontactdozen met schakelaar en thermische beveiliging, plus aardlek. een koelkast kan misschien de strat zijn maar niet de reden, die moet echt worden gezocht in iets anders….en als blijkt dat er iets werd geproduceerd wat ernstig kan branden zla het niet worden bekendgemaakt, dit in verband met stigmatisering…..

  Dus die koelkast is misschien wel een voor alle partijen gewenste uitkomst…

  …of waren het de Russen?

  Like

 13. Men weet toch dat moslims een status aparte hebben hier in dit Mickey mouse land.
  Meer nog…ze zijn al jaren geleden heilig verklaart door de pvda, d66 en ook door de paus.

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. De ‘suikerpatient’ van Amsterdam CS zag er uit als ‘een moslim, beetje arabisch’ – Fenixx.org
 2. Dader aanslag Amsterdam CS heette Khalid – politie woedend over lek – Fenixx.org
 3. Ik had Van der Laan een lang leven gegund. Achter de tralies: Wat Eberhard van der Laan Amsterdam aangedaan heeft – een bloemlezing

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: