Nieuw

London’s police chief: “Islamophobia” is intolerable

There you have it. “Islamophobia” is intolerable. Bombs designed to cause maximum pain, mutilation and dismemberment of our babies flesh and bone at a pop concert — not so much. But “islamophobia”? Intolerable. That is sharia, and that is not a world which I will consent to live. Ever.

“Figures have shown a fivefold increase in the number of Islamophobic attacks since the attack at London Bridge and a 40 per cent increase in racists’ incidents.”

This includes, mind you, tweets deemed offensive to Islam.

London’s police chief: “Islamophobia” is intolerable

By Robert Spencer, June 13, 2017:

Figures have shown a fivefold increase in the number of Islamophobic attacks since the attack at London Bridge and a 40 per cent increase in racists’ incidents.

Given the frequency of fake anti-Muslim hate crimes, this claim must be received with skepticism.

“The terrorists seek to divide us and we must not let them do that. London is a fantastic, diverse, integrated city and that that’s the way it needs to continue.”

Actually, the terrorists don’t really care if we’re united or divided. The objective of jihad terror attacks is to weaken, and ultimately destroy, the Infidel state, so that it can be replaced by a Sharia government…

readmore>>
pamelageller
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1449 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

5 Comments on London’s police chief: “Islamophobia” is intolerable

 1. Nou ik ga liever gewoon dood ipv naar Londen te gaan,wat een idioot wijf.In China waarschuwen ze voor Europa,ga er niet op vakantie en de Rusland hetzelfde verhaal,net als in de USA.Ach zo’n idioot kan je het niet kwalijk nemen,kan hooguit de lucht in gaan.

  Liked by 1 persoon

 2. Als ik de kop van dat politiewijf zie wordt ik niet goed.
  Je ziet gewoon dat dat wijf niet deugd.

  Liked by 1 persoon

 3. Hoeveel slachtoffers zijn er gevallen bij die islamophobic attacks in London? Heb ik iets gemist?

  Liked by 1 persoon

 4. Ik denk dat ze hoopt dat moslims zelfs haar een beurt geven.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: