Nieuw

Isil fanatic emailed the PM’s office threatening to ‘wage jihad’ before getting job on Crossrail

Islamic State fanatic emailed the Prime Minister’s office threatening to “wage jihad” before being given a job guarding the Crossrail project, a court heard today.

Shamim Ahmed once made 'murderous' threats to a bookshop selling Charlie Hebdo magazinesShamim Ahmed once made ‘murderous’ threats to a bookshop selling Charlie Hebdo magazines Credit: CENTRAL

Shamim Ahmed, 24, who once threatened to blow up a bookshop for selling the Charlie Hebdo magazine, wagged his finger at Judge John Bevan QC and warned him: “Give me 20 years, I will come out the enemy.”

Ahmed had sent death threats to staff at The French Bookshop in South Kensington on January 17, 2015 with the subheading: “Protect your neck while you are still alive.”

Shamim Ahmed was caught on the Syrian border and returned to the UKShamim Ahmed was caught on the Syrian border and returned to the UK Credit: Greg Wilford

The former security guard accused the bookshop of selling the satirical magazine “against Muslims” just days after the massacre and said they would face ‘major retaliation’ if they continued to stock it.

He then made two threatening phone calls to the shop on 22 January, telling the owner: “I’m going to come and stab you, I’m going to come right away and blow up the shop: I’m not afraid of the police, I’m a Muslim.”…

readmore>>
telegraph
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1458 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on Isil fanatic emailed the PM’s office threatening to ‘wage jihad’ before getting job on Crossrail

 1. polrderboy // juni 15, 2017 om 14:03 //

  Als je als autochtoon werkloos bent, en je radicaliseert en gaat ambtenaren bedreigen, kankerjoden intimideren, wegwerphomo’s rossen, en lekkere ongelovige hoeren bij de kut vatten, kom je dan ook in aanmerking voor de 3 “w”s?

  Dus krijg je dan ook bij voorrang meteen een woning, lekker wijf en een riante gesubsidieerde baan? Of is het voorrecht alleen gereserveerd voor mensen uit een beperkte groep landen, met een bepaalde etnisch religieuze achtergrond?

  Liked by 1 persoon

 2. Is alleen voor islamtuig bedoeld.
  Het wordt tijd voor nacht und nebel als u begrijpt wat ik bedoel.

  Liked by 1 persoon

 3. guess so polrderboy

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: