Nieuw

Brief Rutte en Buma waarom ze PVV uitsluiten, herhaalt Catshuisleugen

Het toont weer hun minachting voor het volk dat ze 17 miljoen mensen recht in gezicht blijven liegen. Het zijn oneerlijke mannen, het zijn slechte mannen.

Ze komen er mee weg omdat het volk dom is en slecht geïnformeerd en te lui om zichzelf beter te informeren, en omdat de media, die dus ook kwaadaardig leugenachtig zijn, deze beide leugenaars ondersteunen, én omdat Wilders altijd veel te laks geweest is in het bestrijden van deze leugen. Dat laatste vind ik onbegrijpelijk, hij zou moeten beseffen hoeveel schade deze jarenlang herhaalde leugen doet. Pas onlangs zag ik hem in de Kamer weerwoord leveren en haalde hij een klein onleesbaar stukje papier uit zijn zak. Koop een minibeamertje en projecteer het vanuit je zetel op dat scherm in de Kamer,of beter nog; bij Rutte op zijn voorhoofd. En eis dat scherm op om elke keer als je spreektijd hebt om 20 seconden Hans Hillen af te spelen -verzin maar een smoes waarom het relevant is- net zolang tot VVD en CDA misselijk de Kamer verlaten. Hillen, Volkskrant.

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6087 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Brief Rutte en Buma waarom ze PVV uitsluiten, herhaalt Catshuisleugen

 1. De politiek is één grote leugen. De vertegenwoordigers zitten er alleen voor om hen en hun vrienden nu en in de toekomst van een heel goed betaalde baan te voorzien waar ze weinig voor hoeven doen. Het grote voorbeeld is Bak van Ellende.

  Like

 2. Feniks // juni 15, 2017 om 23:19 //

  Inderdaad fubar, we mogen van Wilders verwachten dat hij e.e.a. onderbouwd weerspreekt.
  waarom Wilders dat niet doet is ook mij een raadsel.
  Dat hij dat niet doet maakt dat hij geloofwaardigheid verliest.
  Vragen, vragen..
  Mark Rutte, Buma, Jesse Klaver handelen niet in het belang van het Nederlandse volk. Maar waarom Wilders daar niets tegen onderneemt is mij een raadsel.

  Like

 3. polderboy // juni 16, 2017 om 07:44 //

  Dat godsdienst gezeik moet uit de grondwet. Het is een hobby, meer niet.
  Hobby’s worden ook niet in de grondwet benoemd. Zeker niet een hobby, islam, die je ter dood veroordeeld, als je je lidmaatschap van de vereniging wilt opzeggen.

  Like

 4. Duchesne // juni 16, 2017 om 09:20 //

  Ik lees woorden als vertrouwen en respect en moet dan onwillekeurig denken aan twee referenda en het uitsluiten van een deel van de bevolking omdat deze burgers PVV stemmen en iklees over het beschermen van een “geloof” maar geen woord over de haat die dat “geloof” tegenover andere religies heeft….

  Een boerensloot kun je zowel stroom op als stroomafwaarts roeien, maar een waterval gaat maar een kant op. Wie als konijn is geboren gaat toch ook niet mee met de jaarlijkse trek van de Lemmingen en dito freedive….

  Tegen onwetendheid is het geven van infomatie een manier om verandering te brengen, maar tegen onwil en onderdrukking is enkel geweld nog mogelijk. Die weg is enkel haalbaar als het grootste deel van de mensen ook last ervaart en daarmee als bondgenoot en medelotgenoot kan worden geteld.

  Waar we mee te maken hebben is een desinteresse van velen wat betreft de wereld om hen heen en wat de toekomst brengt. Is het wel de moeite tegen de stroom in te roeien als de meerderheid nog steeds ofwel geen enkele interesse toont of met een plank voor de kop loopt?

  Ik denk dat Nederland zichzelf heeft opgegeven en dat wie het er niet mee eens is beter andere oorden kan gaan zoeken. Dat het hier tot burgeroorlog gaat komen of een eenzijdige slachting van iedereen die zich niet wil onderwerpen is wel duidelijk. En velen zullen zich onderwerpen, simpelweg omdat hun zelfrespect niet bedtaat, omdat veel mensen wachten op de schouderklop van een meerdere, zoals een hond wacht op een aai na het terugbrengen van een gegooide stok. Het nut van een medaille, een lintje, een diploma of getuigschrift. Een erkenning van anderen. Daarvoor word gemoord, verrraden en alles daaraanvast…

  Wie anders wil kan beter mede mensen zoeken die dat ook willen en samen elders iets opbouwen, ergens waar mensen en hun mening wel meetellen of waar een mens het recht heeft voor zichzelf op te komen. Op dit moment zijn wij alle passagiers een vlucht van Air Berlin met een doorgeslagen piloot die een berg heeft uitgekozen. De mazzel wil dat we nog even parachutes aan boord hebben en boven land vliegen, en de exit glijbaan is toevallg nog even open…..

  Duchesne, met gele knieeen van een leven lang tegen de wind in pissen, en het waait nog steeds. Sommige dingen zijn rot vanaf de geboorte, de staat der Nederlanden is geboren bij de gratie van het negeren van de bevolking, hoe hebben we ooit kunnen denken dat het zou veranderen? In 1944 werd het communistisch verzet vanuit Londen verkocht dan d eDuitsers, simpelweg omdt men in een naoorlogs Nederland geen oppositie wilde maar het verset niet kon negeren. Laten afmaken wdoor de Duitsers was de oplossing….idem met de Centrum Democraten, waar gisteren van op tv honend werd gezegd dat ze extreem rechts waren en lekker weer verdwenen. En dan vraag ik me af hoeveel Nederlanders weten op welke manier de Centrum Democraten zijn verdwenen…..met geweld en geen bescherming, door zowel politieke partijen als door politie….en dat moemt men democratie….

  Wat rot is zal nooit goed worden……

  Like

 5. Hier, een brief terug !

  Lekker kort.

  Like

 6. Duchesne // juni 16, 2017 om 21:08 //

  …het nut van oppositie ontgaat mij eigenlijk in een land waar zelfs de mening van meer dan de helft van de burgers in een referendum word genegeerd…..maar oppositie voeren is wel leuk, lekker alles afzeiken maar ondertussen gaat de import en de verspreiding van islam en migranten doodleuk door. Ik had liever constructief beleid gezien en een politicus die het land ingaat en mensen mobiliseerd door er te zijn. Maar goed, dat gezegd hebbende, als ik rondkijk in mijn dorp en mijn omgeving en ik stel mezelf de vraag wie de moieite is om voor te vechten, dan is het lijstje te klein. Het gros is gewoon vadsig dom volk dat mocht de keuze er zijn tussen bekeren of sterven het grootste euvel zal zijn hoe heet het bidmatje moet worden gewassen en of Lingo wel halal is….van Lucille weet ik het wel….

  “i’m a sucker for lost causes as long as there is a chance to win”

  Duchesne

  Like

 7. Ja,ik snap dat ook echt niet van Wilders.
  Ik had dat al honderden keren de ether in geschreeuwd.

  Like

 8. Eindelijk:

  Like

 9. Een leugen blijven herhalen en dan denken dat het waarheid wordt, CDA en VVD zijn behoorlijk van het padje. En morgen zitten beide weer vooraan in de kerk. Mijn moeder waarschuwde daar altijd voor, dat soort mensen zijn het ergste

  Like

 10. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: