Nieuw

Schutter politicus VS was fanatieke Trump-hater

De man die vandaag het vuur opende op een groep Republikeinse politici in het Amerikaanse Alexandria, Virginia, was een fanatieke Trump-hater van 66. Amerikaanse media weten een paar uur na de schietpartij al veel te melden over de inmiddels overleden schutter.

James T. Hodgkinson (66) maakte zich blijkens zijn Facebook-pagina enorm druk om het gedrag van president Trump. ‘Trump is een verrader’, schreef hij onlangs nog. ‘Trump heeft onze democratie vernietigd. Het is tijd om Trump en consorten te vernietigen.’

AD >>

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de tweet van Bernie Sanders niet van vandaag was:

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7170 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Schutter politicus VS was fanatieke Trump-hater

  1. Tjah die Bernie en zn house nigga heeft ook zeker recht van spreken kijkt u even mee ?.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: