Nieuw

De clusterfuck klucht van de politie rond het stationsplein continues

Gisteren, 13 juni om 14.18, gaf de politie een verklaring uit dat de verdachte vrijgelaten is en dat werd ongeveer gelijktijdig getweet. Om 18.28 zou de politie nog een tweet de wereld ingestuurd hebben die inmiddels weer verwijderd is.

Anonieme bronnen melden vanmorgen dat de verdachte Achmed heet.

Wat er ook van waar is en of die tweet echt is en inderdaad weer weggehaald, er blijven nog genoeg vragen over, die voornamelijk veroorzaakt worden door de krampachtige communicatie van de politie zelf.

Zaterdag 10 juni twittert de politie dat er een incident is.

In de volgende tweet meldt de politie dat de automobilist op een plek stond waar dat niet mocht, aangesproken is en er vandoor ging.

Vijf tweets later op de avond meldt de politie dat het niet om opzet gaat maar om een geval van onwelwording.

Die tweets lijken in tegenspraak en dan duurt het 15 uur voor de politie op 11 juni met een verklaring komt, dat duidt er op dat er eerst druk overlegd is, dat het ‘incident’ te wijten is aan een lage bloedsuikerspiegelwaarde, en hem een proces-verbaal aangezegd is en na controle van zijn personalia en het kenteken van zijn auto er geen reden was hem verder op te houden.

Als de man een hypo had, verward was, en geïrriteerd reageerde zoals een getuige beweert, en op de trambaan reed, en daar vaart maakte waardoor getuigen moesten rennen voor hun leven en slechts stopte omdat er een tram in de weg stond, dan valt de beslissing van de dienders om hem niet op dat moment uit zijn auto te halen niet goed te praten.

Is dat dan waarom de politie zo krampachtig reageert op het ‘incident’ ? Is dat waarom de politie meerdere verklaringen van getuigen tegenspreekt en waarom de tweets elkaar tegen lijken te spreken ? Is het om een foute beslissing van twee dienders af te dekken en toch niet omdat het een moslim zou kunnen zijn en eventueel een aanslag ?

Volgens de verklaring dat de verdachte vrijgelaten is heeft de man zelfs op meerdere plekken gedurende langere tijd te hard door de binnenstad gereden. Onder meer op het Rembrandtsplein en weer over de trambaan. Op zaterdagavond als het daar wemelt van het publiek en politie. Als hij de eerste keer gas geeft richting stationsplein is dat dus al minimaal de tweede keer dat hij iets dergelijks doet. Volgens getuigen vlucht hij nadat hij door de politie aangesproken is en dan vervolgens het ‘incident’ veroorzaakt, en ook de eerste tweet van de politie lijkt dat te bevestigen; “hij ging er vandoor“.

Waarom houdt de politie een man twee dagen vast waarvan ze zelf beweren dat hij onschuldig is ?

Waarom wordt er huiszoeking gedaan bij een onschuldige ?

Waarom wordt het verhaal van de camera tot drie keer toe aangepast ?

-we geven geen beelden

-we hebben geen beelden

-de camera’s stonden in pre-set modus

Hoe kan het dat op het drukste plein van Nederland met de meeste camera’s er kennelijk zo knullig mee omgegaan wordt ? Uit een evaluatierapport over het cameratoezicht van 2005 tot 2007 blijkt al dat alles en iedereen langs elkaar heen werkt. Dat is in tien jaar tijd niet opgelost ? Waarom niet ? Als de camera’s in pre-set modus staan waarom dan niet zo dat het hele plein in de gaten gehouden kan worden ?

Welke angel moest er uit het verhaal gehaald worden ?

Volgens Van der Veen is het al ongebruikelijk dat de medische achtergrond van de automobilist bekend wordt gemaakt.  “Maar om de angel uit het verhaal te halen hebben we dat wel gedaan”, zegt de politiewoordvoerder.

Ik wil helemaal niet speculeren dat het een moslim was of een aanslag, maar de politie werkt het zelf in de hand door het publiek niet beter te informeren. Juist die verklaring om ‘de angel er uit te halen’ dat het om een lage bloedsuikerspiegelwaarde ging doet dat namelijk wel vermoeden.

 

Doe mee met 8.273 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6856 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on De clusterfuck klucht van de politie rond het stationsplein continues

 1. skeeter // juni 14, 2017 om 20:57 //

  @ Fub,
  Als een autochtone nederlander dit op zijn geweten had was de wereld te klein geweest en had het gelegen aan het extreem rechtse gedrag van de automobilist die ook nog eens white supremacist, racist en nazi was. Kortom er valt weinig te raden bij dit geheimzinnige gedoe, het was een Rammederin klootlim met kort lontje.

  Liked by 1 persoon

 2. Skeeter:

  Liked by 1 persoon

 3. trebor2110 // juni 14, 2017 om 23:14 //

  Fubar met dit bericht beantwoorden ze toch je vraag over het andere incident

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // juni 14, 2017 om 23:16 //

  Om eerlijk te zijn vind ik het wel grappig om te zien dat ze in hun eigen leugens verstrikt raken, de ene leugen moet afgedekt worden met de volgende en die weer met de daarop volgende. Ach wie weet is er straks ineens een onderzoeksjournalist die besluit om voor de verandering eens te doen waar hij voor is; onderzoeken. En wie weet gaat de beerput een keer open.

  Liked by 1 persoon

 5. Killuminati // juni 15, 2017 om 01:20 //

  Tijd voor revolutie, mensen staan niet open voor de waarheid, totdat je ze “exposed”. Een website/video doet niet genoeg, informatie lekken, videos opnemen, protesten is een begin. Die sekte mag niet de overhand krijgen, maar waarom alleen maar blijven praten?

  Ik onderneem actie; jij?!

  Like

 6. copywriter // juni 15, 2017 om 05:22 //

  Het is in Amsterdam hezelfde als in Londen.
  Leugens leugens leugens.
  Nog geen 24 na het ontstaan van de brand weten autoriteiten al te melden dat de oorzaak een defecte koelkast was.
  Het gebouw is dan een smeulende puinhoop en zelfs brandweerlieden moeten voorzichtig binnen gaan. Maar forensische experts hebben hun onderzoek dan al afgerond, een kapotte koelkast. Als je dat gelooft dan geloof je alles.

  Like

 7. De pliesie autoootjes branden al in Mokum, de politieke commissarissen tellen hun muntjes.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/brandendan.html#comments

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. De ‘suikerpatient’ van Amsterdam CS zag er uit als ‘een moslim, beetje arabisch’ – Fenixx.org
 2. Ik had Van der Laan een lang leven gegund. Achter de tralies: Wat Eberhard van der Laan Amsterdam aangedaan heeft – een bloemlezing

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: