Nieuw

VIDEO: Muslims object to factual billboard about Islam

Many Muslim groups are objecting to a factually and scripturally correct billboard in Indianapolis, Indiana about the founder of Islam, erected by a group identified as “Truthophobia.”

 • Indiana’s Muslim community outraged by I-465 billboard

 • Muslim Lobby says Billboard insults Islam, Demand its removal

 • Muslim group will put up positive billboard

Breitbart reports:

A billboard in Indianapolis, IN is stirring controversy among local Muslim groups, says a Fox 59 report.

The billboard, seen going southbound I-465 near the Washington Street exit mocks the prophet Mohammed as “The Perfect Man.”

The billboard then lists six bullet points about Mohammed to describe him. The points include: “Married a 6-year-old,” “Slave owner & dealer,” “rapist,” “Beheaded 600 Jews in one day,” “13 wives, 11 at one time” and “Tortured & killed unbelievers.”

readmore>>
therebel
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1527 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

4 Comments on VIDEO: Muslims object to factual billboard about Islam

 1. polderboy // juni 14, 2017 om 07:07 //

  Ik kan me voorstellen dat mensen pissig worden van het belerende en dreigende toon tegen ze, van zowel autoriteiten als uit de islamgemeenschap zelf, als ze hun mening geven over islam, die niet overeenkomt met hetgeen men bij critici van islam als mening wenst af te dwingen. Die mensen, die hun mening wordt gesmoord, gaan zich dan toch verzetten.

  Vroeger heetten de verzetsplegers tegen meningen smorende (religieuze) autoriteiten vrijheidsstrijders meen ik me te herinneren: tegenwoordig noemt men ze racisten, fascisten, en wat niet meer. Vreemd….

  Liked by 1 persoon

 2. Er moeten in alle niet moslimlanden massaal zulke borden neer gezet worden, misschien gaan
  dan meer oogjes open.

  Liked by 1 persoon

 3. Zeker, op elk kruispunt Lisa

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: