Nieuw

Hongaarse premier Orbán: ‘EU kiest de kant van terroristen’

De Hongaarse Premier Viktor Orbán heeft vandaag flink uitgehaald naar de Europese Unie. Hij beschuldigde Brussel ervan de ‘kant van de terroristen’ te kiezen. Ondanks zijn kritiek op de unie vindt hij zijn eigen land niet on-Europees. ,,Integendeel”, zegt Orbán. ,,Onze overheid vertegenwoordigt een echt Europees standpunt en verdedigt het huidige Europese verdrag.”

In zijn toespraak voor het Hongaarse parlement verdedigde de premier ook het omstreden grenshek. Hij beloofde dat het hek zo lang zou blijven staan als hij premier is. Daarnaast kondigde hij aan de verplichte vluchtelingenquota van de EU te blijven negeren.

AD >>

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7434 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Hongaarse premier Orbán: ‘EU kiest de kant van terroristen’

 1. Alphons Mantel // juni 13, 2017 om 11:02 //

  de man heeft geheel gelijk: de EU kiest al 30 jaar voor natuurvernietiging en moordkansvergroting op alle niet-moslims door foute immigratiekeuze

  Like

 2. Mensen van het ‘Orban kaliber’ is precies dát wat Europa nodig heeft om haar voortbestaan te kunnen waarborgen en blijvend te vrijwaren van de huidige mn linkse idiotie en waanzinnigheid.
  Hij die pro Europa is, is anti eu !

  Like

 3. Orban heeft volkomen gelijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: