Nieuw

Ex-moslima legt uit wat ramadan is

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Ex-moslima legt uit wat ramadan is

 1. Zeer duidelijke taal, duidelijker kan het niet.
  Over ramadan gesproken.

  Allah Dagblad: “Weiger ramadan-challenge niet”

  Van de pot gerukter wordt het niet vandaag. Het Algemeen Dagblad komt vandaag met do’s en dont’s voor de omgang met de religieus hongerende medemens met een middeleeuwachtergrond. WAT MAG ER NIET, GEENSTIJL? Een ramadan-challenge weigeren. De uitdaging: een moslim vraagt een niet-moslim één dag mee te vasten, als tegenprestatie maakt hij een geldbedrag over naar een goed doel. Bindende ProTip van ons. Fuck islamisering met als excuus “goede doelen”. Gewoon weigeren, die challenge. Zeg nee tegen moskee en laat die reli-drammers het rambam krijgen. Slinger die barbecue ver voor zonsondergang aan een geniet van uw vrijheid, met stukjes spek enzo en een fijne koude pils

  Bron: geenstijl

  De politie neemt deel aan iftars.
  Om de ‘visies’ op elkaar af te stemmen?
  Om een wit voetje te halen bij de moslimgemeenschap?
  Waar neigt dit naar?

  Politie-Iftar 2017

  Iftar politie Amsterdam

  Datum : dinsdag 06 juni 2017
  Aanvang : 19.00 uur
  Locatie : World Fashion Center, Koningin Wilhelminaplein 13, Amsterdam

  Inleiding

  Ook dit jaar organiseert het Marokkaans Netwerk van de eenheid Amsterdam de politie-iftar. Wat ooit begon als een kleine bijeenkomst met 70 mensen in een kantine van een politiegebouw, is uitgegroeid tot de grootste politie-iftar van Europa. Vandaag de dag vieren wij met ongeveer 1400 gasten deze iftar, die al weer voor de 15e keer wordt georganiseerd.

  Iftar

  De politie-iftar staat in het teken van verbinding en heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een uitstekend en sterk werkend verbindingsmiddel. Hoe hechter die verbinding, hoe beter wij als samenleving in staat zijn om de ongelijkwaardigheid in onze stad tegen te gaan.

  Programma

  Tijdens de bijeenkomst houden diverse sprekers, onder wie de hoofdcommissaris Pieter-Jaap Aalbersberg, een toespraak en staat er voor de rest van de avond een mooi programma voor u klaar. Tot slot wordt in Oosterse sferen gezamenlijk de iftar-maaltijd genuttigd.

  Traditiegetrouw sluit een bekende cabaretier de avond af.

  Aanmelden

  UPDATE: De bijeenkomst is volgereserveerd. Aanmelden kan niet meer.

  Vragen

  Vragen

  Voor vragen kunt u terecht bij:

  Marokkaans Netwerk Politie

  E: iftar.politie.amsterdam@politie.nl

  Feedback
  Disclaimer
  Privacy
  Cookies
  Pers

  Volg ons via:
  http://www.twitter.com/politie

  http://www.facebook.com/politie

  https://www.youtube.com/politie

  ‘Waakzaam en dienstbaar’ (humor)

  Bron: https://www.politie.nl/mijn-buurt/lokale-initiatieven/05—amsterdam/iftar-2017.html

  Like

 2. Nietvan toepassing // juni 15, 2017 om 12:15 //

  Wauw je ziet duidelijk dat het een man is kijk die handen dan! Hoe laag ben je om zo iets tedoen en dan erbij zeggen dat je moslima bent? (Vrouwlijk)

  Like

 3. Theologe Y. // juni 15, 2017 om 15:24 //

  Dit is helemaal geen ex-moslima en bovendien heeft zij/hij totaal geen benul van het feit hoe de ramadan werkt. Als je het vasten niet aan kan, kind of geen kind, ben je verplicht om NIET te vasten. Dus aub, ga even je tijd benutten ipv mijn pracht religie (die ikzelf kritisch heb bestudeerd) zwart te maken.

  Daarbovenop: de islam kent het paradijs en hel en het is van de islam om kinderen goed, godvrezend, oprecht op te voeden en niet bang, beangstigend en hopeloos met zaken zoals vuur en branden.. ik weet niet of je de islam echt kent, meneer/mevrouw, maar de islamitische geleerden zijn het er unaniem over eens dat het niet toegestaan is om kinderen bang te maken met dergelijke taferelen.

  Ga AUB de islam bestuderen en dan komen praten.

  Like

 4. Like

 5. Wie had dat nou gedacht?.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28405970/__OM__zus_Aboutaleb_fraudeerde__.html
  Aboublabla wel te vertrouwen?, oh nee, hij komt uit dezelfde corrupte partijkliek als Bram Peper en zijn 40 rovers.

  Like

 6. Andre Machielsen // juli 9, 2017 om 07:51 //

  Wat een leugens allemaal. Uit solidariteit heb ik als Nederlander in 1966 toen ik anderhalf jaar in Marokko vertoefde zelf mee gedaan. Om klok slag 6 uur s’avonds als de gebeden op de radio stopte ging iedereen in he restaurant tegelijk eten. Dus niet on 10 uur s’avonds. Wie dit filmpje gemaakt heeft liegt en moet zich diep DIEP schamen. Alleen maar haat kweken is dit. In mijn tijd daar alleen maar vriendelijke gastvrije mensen meegemaakt. Als ik ergens logeerde wilden men mij niet eens laten doorreizen.

  Liked by 2 people

 7. an dernot // juli 10, 2017 om 04:02 //

  Zal ik dan even het verschil zegen met de katholieke vasten zoals kloosterlingen die doen. dat is 24 uur op 24 en sobere dat 40 dagen lang sober eten en soberheid in andere zaken.

  Like

 8. Dit is zeker geen ex-moslima, van het hele verhaal klopt geen bal. Ramadan is voor kinderen geen must voor diegenen die niet kunnen vasten, kinderen, zieken ouderen is het vasten zelfs tegen de religie. Je mag alleen aan de ramadan meedoen als het je lichaam geen schade toebrengt. Ik denk dat dit iemand is die graag ziet dat er een nog grotere kloof ontstaat tussen moslims en niet moslims. Steek eens een hand uit naar een moslim en drink een kop thee met hen dan zal je merken dat de meeste moslims gewoon aardige mensen zijn.

  Liked by 1 persoon

 9. Inteelt is geen goed idee // juli 12, 2017 om 21:50 //

  Mensen met suikerziekte doen in de praktijk echter ook mee met de ramadan omdat het voor hen natuurlijk ook feest is (ramadan is immers geen vasten, het is feestvieren. Tijdens een maand ‘vasten’ komen ze immers nog aan. Het gaat immers niet om de theorie maar de praktijk. Ergo van al dat ‘vasten’, het is nog ongezond ook. Als het warm is, moet je gewoon voldoende drinken. Je komt tijdens dat ‘vasten’ aan en met een volle maag gaan slapen is niet gezond. Hoe komt het onder Turken en Marokkanen zoveel diabetici zijn? Of ligt het aan de hoge mate aan huwelijken binnen de familie. Wat ondanks de ‘alwetende’ ‘profeet’ ook niet gezond is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: